Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری روز چهارشنبه در نخستین همایش «تجلیل و تکریم از خیرین روحانیت در عرصه سلامت » در سالن اجتماعات شهرداری قم، بابیان اینکه استفاده از ظرفیت خیرین همواره مورد تاکید بزرگان کشور بوده است، افزود: سه هزار سمن خیریه در حوزه سلامت مشغول فعالیت هستند که سالانه هزاران میلیارد تومان در این حوزه هزینه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه در تمام دنیا سازمان‌های مردم‌نهاد به کمک دولت در حوزه بهداشت و درمان آمده‌اند، گفت: هزینه درمان در دنیا بسیار بالاست و در تمام کشورها خیرین به کمک دولت می‌آیند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پیشگیری از وقوع بیماری ادامه داد: هزینه درمان بسیار بالاست و بسیاری از بیماران در صورت تامین هزینه درمان به زیر خط فقر می‌روند و درصورتی‌که توان تامین این هزینه را نداشته باشند، جان خود را از دست می‌دهند.

وی گفت: در دولت یازدهم، با اجرای طرح تحول سلامت، واقعا مردم در حوزه بهداشت و درمان دغدغه‌ای جز بیماری نداشتند ولی با ایجاد کمبودهای مالی ناشی از تحریم‌ها، این طرح بسیار خوب، دچار مشکل شده است.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور در ادامه بابیان اینکه بیش از ۵۰ درصد کودکان کشور دچار چاقی هستند که این چاقی زمینه‌ساز بیماری‌های بسیاری است گفت: باید با اصلاح سبک زندگی بستر لازم برای پیشگیری از بیماری در جامعه فراهم شود.

شهریاری بابیان اینکه متاسفانه جامعه ما غذای سنتی و سالم خود را فراموش کرده و به غذای فوری و غذاهای مضر روی آورده است، گفت: باوجود تمام مشکل‌ها، امید به زندگی در کشور بعد از انقلاب ۲۵ سال افزایش‌یافته که این نشان از اقدام‌های بزرگ جمهوری اسلامی در حوزه سلامت است.

وی گفت: ایران باید به‌عنوان ام القرای جهان اسلام به الگویی در حوزه بهداشت و درمان در میان کشورهای اسلامی تبدیل شود.

وی بابیان اینکه هزینه‌های درمانی در ایران نسبت به کشورهای دیگر بسیار ارزان است که باید به سمت توسعه گردشگری سلامت در کشور حرکت کرد گفت: توسعه گردشگری سلامت علاوه بر ارتقای خدمات به زائران، درآمدهای ارزی خوبی همراه دارد.

مدیرعامل بنیاد طب ایرانی نیز در این همایش بابیان اینکه این بنیاد در کنار مجمع خیرین سلامت در کشور ایجادشده است گفت: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های بنیاد خیرین سلامت، ورود به اقدام‌های اثربخش در حوزه درمان است.

محمدرضا شمس اردکانی، نقش روحانیت در عرصه سلامت را بسیار اثرگذار دانست و ادامه داد: تاثیرگذاری روحانیت در طول تاریخ می‌تواند نقش مهمی در تشویق مردم برای ورود به عرصه سلامت داشته باشد ضمن اینکه روحانیت در تحکیم «حکمت بنیان» مبتنی بر آموزه‌های طب ایرانی بسیار موثر باشند.

وی ادامه داد: طب سنتی ایران از مفاخر حوزه تمدنی است که متاسفانه به‌خوبی به این موضوع توجه نشده است که نقش‌آفرینی روحانیت در این عرصه می‌تواند مهم باشد.

برچسب‌ها کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی حسینعلی شهریاری قم بهداشت و درمان همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی قم بهداشت و درمان همایش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی قم بهداشت و درمان همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تأیید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره‌ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تأکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان؛ عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه براساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تأمین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

تشخیص زودهنگام سرطان پستان با بیوسنسور ایرانی

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی؛ دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئیس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل‌دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی؛ دبیر کمیته تجاری‌سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل‌دهی زیست‌بوم پیشگیری و شخصی‌سازی درمان و شبکه‌سازی در آن اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • جمعیت سالم عامل اقتدار هر کشور است