Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@20:55:12 GMT

هند فناوری تولید تانک از روسیه خریداری کرد

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۱۴۵۹

هند فناوری تولید تانک از روسیه خریداری کرد

تارنمای "دیفنس نیوز" روز چهارشنبه در گزارشی نوشت: بر اساس این قرارداد هند به صورت بومی ۴۶۴ دستگاه تانک تی ۹۰ را تولید خواهد کرد.

یک مقام هندی دراین زمینه به این نشریه گفت: در این  قرارداد  دهلی نو متعهد شده است تا  ۱.۲ میلیارد دلار شرکت های روسی "اورال واگن زاوود" و "شرکت روسنبرون اکسپورت" برای انتقال کامل فناوری به هند پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند همچنین ۱.۹۲ میلیارد دلار به شرکت هندی "اوردنانس فاکتوری بورد" برای تولید داخلی ۴۶۴ دستگاه تانک تی ۹۰ پرداخت خواهد کرد.

دهلینو  برای دور زدن تحریم های آمریکا، قصد دارد  از ارز "روبل" برای پرداخت به شرکت روسی استفاده کند.

ارتش هند اکنون دارای یک هزار و ۱۰۰ دستگاه تانک تی ۹۰ است که  از این میان هند ۳۰۰ دستگاه تانک تی ۹۰ را  از روسیه وارد کرده است.

دولت هند پیش از این اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال ۲۰۱۹ صادرات نظامی خود را به ۲ میلیارد دلار افزایش دهد. این کشور همچنین به شرکت های صنایع نظامی هند اجازه داده است تا ۱۰ درصد از تولید خود را به صادرات اختصاص دهند.

 دولت بر اساس طرح "ساخت هند" خود قصد دارد وابستگی این کشور را به واردات نظامی کاهش دهد و هند را به یک مرکز تولید کننده سلاح در جهان تبدیل کند از این رو از شرکت های  خارجی نظامی درخواست کرده است که  با انتقال تکنولوژی به این کشور، کارخانه های نظامی خود را در هند احداث کنند.

روسیه به صورت سنتی یکی از بزرگترین تامین کنندگان نظامی هند بوده و دو کشور در یکی از بزرگترین معاملات نظامی مشترک، در سال ۲۰۱۷، قرارداد خرید ۵ سامانه موشکی اس ۴۰۰ به ارزش ۵.۲ میلیارد دلار را امضا کردند.

روسیه گفته است که با وجود تهدید های آمریکا، مسکو تا سال ۲۰۲۳ این سامانه موشکی را به هند تحویل خواهد داد.

آمریکا تاکنون چندین بار اعلام کرده است که کشورهایی که به انجام این قراردادهای مهم با روسیه بپردازند، شامل تحریم های واشنگتن خواهند شد و هند نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا سال ۲۰۱۷، قانونی به نام 'مبارزه با مخالفان آمریکا از طریق تحریم' یا 'کاتسا' امضا کرد که بر اساس آن روسیه، ایران و کره شمالی شامل تحریم های واشنگتن شدند. بند 231 قانون کاتسا، کشورهایی که دارای قرادادهای مهم با بخش های دفاعی و امنیت روسی هستند، واجد شرایط تحریم از سوی آمریکا خواهند بود.

برچسب‌ها هند روسیه همکاری دفاعی ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند روسیه همکاری دفاعی ایالات متحده آمریکا هند روسیه همکاری دفاعی ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، کیم سونگ، سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد، در بیانیه‌ای درخواست مشترک کره جنوبی، ژاپن، آمریکا و ۴۷ کشور دیگر مبنی بر ارزیابی «عینی و مستقل» تحریم‌های اعمال‌شده علیه پیونگ‌یانگ را قویاً محکوم کرد.

حکم هیات ناظر بر تحریم‌ها علیه کره شمالی ماه گذشته پس از وتوی درخواست تمدید ماموریت توسط روسیه، منقضی شد. در پی این وتو، واشنگتن اعلام کرد که در تلاش است تا با همکاری سئول، برای جایگزین کردن هیات ناظر که هم‌اکنون منحل شده است، روش‌هایی «خلاقانه» حتی «خارج از ساختار سازمان ملل» پیدا کند.

کیم سونگ در بیانیه‌ای که خبرگزاری مرکزی کره شمالی آن را منتشر کرده است، اعلام کرد: نیروهای دشمن احتمالاً دومین و سومین هیات ناظر را در آینده تشکیل دهند اما با گذشت زمان مشخص می‌شود که تمام این تلاش‌ها خودزنی است.

وی افزود: این هیات ابزاری در دست آمریکا و کشورهای غربی برای سرکوب حق موجودیت حکومتی مستقل است. در صورتی که آمریکا و حامیانش به‌جای عبرت گرفتن از اتفاق اخیر (وتوی روسیه)، همواره به دنبال اتخاذ سیاست‌های خصمانه منسوخ علیه کره شمالی باشند، آنگاه با شکستی راهبردی و مصیبت‌وار مواجه خواهند شد.

کد خبر 6097133

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • مسکو: «اوچریتینو» به تصرف روسیه درآمد
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • انهدام انبار مهمات ارتش اوکراین به دست روس‌ها