Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان رئیس ستاد اقامه ‌نماز استان سمنان از برنامه‌ریزی ستاد نماز برای راه‌اندازی استارت‌تاپ‌های نماز خبر داد و گفت: در دنیای امروز دیگر نمی‌توان تنها از مِنبر به تبلیغ دین پرداخت.

حجت الاسلام شمس‌الدین در جلسه ستاد اقامه ‌نماز استان که با حضور آشناگر، استاندار سمنان برگزار شد اظهار کرد: راه‌اندازی، ‌توسعه و تقویت استارت آپ‌های نماز در دستور کار این ستاد قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همان‌گونه که استارت آپ های اقتصادی بازدهی و سود آوری مناسبی به همراه دارند، در استارت آپ‌های مذهبی نیز می‌توان با بهره‌گیری از اهل فن به ارتقاء بهره‌وری‌ها کمک کرد.

مشاور استاندار سمنان با بیان اینکه سرمایه هزینه شده در این حوزه در اندک زمانی باز می‌گردد افزود: راه‌اندازی استارت‌تاپ‌ها در این بخش می‌تواند به افزایش اشتغال زایی نیز کمک کند.

حجت الاسلام شمس‌الدین با بیان اینکه برخلاف گذشته تبلغ دین محدود به منابر نیست گفت: امروز تنها صرفا نمی توان از مِنبر به تبلیغ دین پرداخت، بلکه حوزه استارت آپی و فضای مجازی نیز یکی از روش‌های نوین و تاثیرگذار در این حوزه است.

وی از آموزش به عنوان یکی از مهمترین ماموریت‌های ستاد اقامه نماز نام برد و اضافه کرد: در همین راستا، آموزش مبانی دینی و اعتقادی در دستور کار ستاد اقامه ‌نماز استان قرار دارد.

رئیس ستاد اقامه ‌نماز استان سمنان از آموزش نماز در مدارس به عنوان یکی از سرفصل‌های کاری این ستاد در استان نام برد و گفت: توجه به نماز و ارزش‌های دینی باید به موازات خانواده از مهدها و مدارس آغاز شود.

شمس‌الدین با تقدیر از همراهی‌ها با ستاد اقامه نماز استان تصریح کرد: امروز در کل استان، ‌نماز وقت دوم ‌وجود ندارد و در خصوص ساماندهی نماز در ادارات اقدامات مطلوبی انجام شده است.

وی با اشاره به تجربه موفق برگزاری اجلاسیه نماز در استان در سال گذشته خاطرنشان کرد: بیست و هشتمین اجلاسیه نماز امسال با عنوان "‌نماز و مدرسه" در استان گلستان برگزار خواهد شد.

علیرضا آشناگر استاندار سمنان نیز با اشاره به اهمیت این فرضه الهی از مسوولان ذی‌ربط خواست ضمن برقراری تعامل با مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری استان، به راه اندازی، توسعه و تقویت استارت آپ های مذهبی در استان بپردازند.

وی با اشاره به لزوم فرهنگسازی در خصوص برپایی نماز در مدارس و مهدها از مدیران آموزش و پرورش استان خواست فرآهم ‌کردن زمینه برای حضور ائمه جماعات و برپایی نماز، این فریضه الهی به صورت جدی در مدارس پیگیری شود.

استاندار سمنان بر ضرورت توجه مستمر و ساماندهی برپایی نماز در ادارات استان تاکید و خاطرنشان کرد: توجه به نماز و قرآن از برنامه‌های و وظایف محوری مجموعه اوقاف و امور خیریه استان است که باید به این مهم توجه جدی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی رئيس ستاد اقامه نماز استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۳۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: امروز نمازخوان داریم اما اقامه کننده صلاة نداریم؛ یعنی هر کسی نگاه انفرادی دارد و فارغ از حیات اجتماعی مسیر خودش را طی می‌کند حال آنکه تمامی آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها برخاسته از همین فقدان اقامه نماز است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طاهری ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جمع دبیران نماز دستگاه‌های اجرایی استان با اشاره به اینکه واژه صلاة در قرآن کریم عمدتاً با مفهومد و ریشه واژه «اقامه» همراه است، اظهار کرد: ترکیب صلاة و اقامه نمودار یک ویژگی برتر از مسلمانان است یعنی ترکیب نماز به علاوه اقامه تجلی‌گر مرتبه والای اسلام است زیرا کسی که مسلمان می‌شود قاعدتاً نماز یکی از باورهای او خواهد بود.

این مدرس حوزه و دانشگاه گفت: مرحوم شاه‌آبادی اقامه نماز را یکی از مصادیق اجتماعیات می‌داند و قائل است که خدا از شما در مورد چقدر نماز خواندن نمی‌پرسد بلکه می‌پرسد چند نفر را نمازخوان کردید. اینکه کسی در اتاق خودش و همکارش هم در اتاق خودش نماز بخوانند از مصادیق اسلام انفرادی بوده که خواست دین نیست بلکه از ما خواسته شده نماز را با جماعت برپا کنیم یعنی کسی که نماز را به فرادی می‌خواند به تعبیر قرآن «مُقِیمَ الصَّلَاةِ» نیست.

وی با بیان اینکه میان اقامه کننده و قرائت کننده نماز تفاوت وجود دارد، افزود: اقامه نماز نشانه ایمان است،  وظیفه ما تربیت نمازخوان است و نه فقط نماز خواندن که این آرزو و توصیه انبیای الهی نیز بوده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با تأکید بر اینکه نگاه فردی به نماز مصادیق افکار انحرافی اسلام است، گفت: فهم درست از اسلام این است که بتوانیم چند نفر را نمازخوان کنیم و تفاوت امام با بقیه افراد همین است. 

طاهری در پایان بیان کرد: ما امروز نمازخوان داریم اما اقامه کننده صلاة نداریم یعنی هر کسی نگاه انفرادی دارد و فارغ از حیات اجتماعی مسیر خودش را طی می‌کند حال آنکه تمامی آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها برخاسته از همین فقدان اقامه نماز است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره تخصصی نماز در شهرکرد
  • نماز اول وقت در ادارات اقامه شود
  • آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • کدام مرجع تقلید بر پیکر عروس امام ( ره) اقامه نماز کرد؟ +عکس
  • (تصاویر) اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • (ویدئو) اقامه نماز یک دانشجوی بازداشت شده با دستبند
  • تقدیر از سازندگان پویانمایی قالی در یزد
  • اقامه نماز جماعت ۵ هزار نفری در قلب آمریکا (فیلم)