Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@22:27:43 GMT

سریعترین روش درمان سرماخوردگی در منزل

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۳۸۱۸

سریعترین روش درمان سرماخوردگی در منزل

خبرگزاری میزان- بکارگیری هشت ترفند سریعترین روش ممکن برای درمان سرماخوردگی در منزل است. تاریخ انتشار: 14:24 - 06 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۱۳۳۹

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، همه ما با احساسی که در آغاز سرماخوردگی شکل می‌گیرد، آشنا هستیم؛ گلو اندکی درد می‌گیرد، ممکن است با آبریزش بینی مواجه شویم و احساس خستگی غیرطبیعی آزاردهنده می‌شود؛ اما ترفندهایی برای زمانی که با سرماخوردگی یا آنفلوانزا مواجه می‌شویم وجود دارد که سریعترین روش ممکن برای درمان سرماخوردگی در منزل است و انجام آنها به بهبود هرچه سریع‌تر و بهتر این بیماری کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم سرماخوردگی را شناسایی کنید

زمانی که احساس بیماری به سراغ شما می‌آید، بررسی و در نظر گرفتن علائم اهمیت دارد. یک سرماخوردگی ویروسی ممکن است با آبریزش بینی، گلودرد، سرفه، عطسه و خستگی خفیف همراه باشد. اما آنفلوانزا می‌تواند با سرفه شدید، تب بالا، و بدن درد و لرز شدید خود را نشان دهد.

به استثنای گروه‌های در معرض خطر بالا، مانند کودکان، سالمندان و افرادی که از سیستم ایمنی ضعیف برخوردار هستند، احتمالا بی‌نیاز از دارو می‌توانید سرماخوردگی جزئی را پشت سر بگذارید. اما در صورت مواجهه با علائم آنفلوانزا، بهترین گزینه مراجعه به پزشک است. شما بدن خود را بهتر از هر فرد دیگری می‌شناسید و با ارزیابی و شناسایی به موقع علائم و درمان می‌توانید هرچه زودتر دوره بیماری را پشت سر بگذارید.

مایعات فراوان مصرف کنید

مصرف مایعات فراوان یکی از بهترین سلاح‌هایی است که می‌توان در برابر سرماخوردگی به کار گرفت. زمانی که بیمار هستید، بدن در معرض خطر کم‌آبی قرار می‌گیرد، زیرا مخاط بیشتری تولید کرده یا با تب مواجه می‌شوید. افزون بر این، ممکن است زمانی که با گلودرد مواجه هستید، تمایلی به مصرف مایعات نداشته باشید که می‌تواند به کم‌آبی بدن منجر شود.

بیشتر بخوانید: آیا سرماخوردگی در پنج دقیقه درمان می‌شود؟
روش خانگی درمان سرماخوردگی بزرگسالان

تأمین آب مورد نیاز بدن می‌تواند روند بهبودی را تسریع کند. آب، آبمیوه‌های تازه، آب گوشت یا آب لیمو گرم به رفع احتقان و پیشگیری از کم آبی بدن کمک می‌کنند.

به اندازه کافی استراحت کنید

زمانی که بیمار هستید، استراحت به میزان کافی ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما افراد بسیاری در ابتدای بیماری به این نکته کمتر توجه می‌کنند و این شرایط می‌تواند در بلندمدت بیماری را تشدید کند. پس از تجربه نخستین علائم بیماری، به بدن خود استراحت دهید، حتی اگر فکر می‌کنید می‌توانید روال عادی زندگی خود را ادامه دهید.

یک روز استراحت کافی می‌تواند فرق بین پیشگیری از وخیم شدن علائم و تشدید بیماری و یک سرماخوردگی شدید زمین‌گیر کننده را مشخص کند.

مخاط اضافه را پاکسازی کنید

گرفتگی بینی شرایطی آزاردهنده است. اگرچه می‌توانیم اکسیژن مورد نیاز بدن را از طریق دهان تامین کنیم، اما گرفتگی بینی و ناتوانی در تنفس از آن همچنان احساسی ناخوشایند را در ما ایجاد می‌کند. علاوه بر این، عدم رفع احتقان ممکن است به یک عفونت شدید منجر شود که برای درمان آن به مصرف آنتی‌بیوتیک نیاز است.

از این رو، دفع مخاط اضافه اهمیت دارد. استفاده از قطره‌ها یا اسپری‌های بینی برای رفع گرفتگی بینی و همچنین مصرف مایعات گرم، مانند چای گیاهی یا آب گوشت، می‌تواند به پاکسازی مخاط اضافه کمک کند.

هوای محیط را مرطوب نگه دارید

ماه‌های سرد سال به عنوان فصل سرماخوردگی و آنفلوانزا شناخته می‌شوند. ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا در دما‌های پایین‌تر و رطوبت کم بهتر دوام می‌آورند. از این رو، اگر احساس می‌کنید بیمار شده‌اید، مرطوب نگه داشتن هوا با استفاده از یک دستگاه مرطوب کننده یا بخار ساز می‌تواند به بهبود شرایط کمک کند. این شرایط می‌تواند به کاهش احتقان کمک کرده و به مسیر‌های هوایی برای مبارزه بهتر با عفونت کمک کند. تعویض آب روزانه دستگاه و پیروی از دستورالعمل شرکت سازنده دستگاه مرطوب کننده هوا را فراموش نکنید.

حتی در زمان بی‌اشت‌هایی غذا بخورید

زمانی که بیمار هستید باید بدن خود را با غذا‌های سالم تغذیه کنید. حتی اگر اشتها ندارید باید برای مبارزه با عوامل بیماری‌زا غذا‌های مغذی و مقوی مصرف کنید، زیرا بدن برای غلبه بر میکروب‌ها به مواد مغذی فراوان نیاز دارد.

درمان سرماخوردگی را جدی بگیرید

نوشیدن مایعات گرم و استفاده از یک دستگاه مرطوب کننده هوا برخی از درمان‌های طبیعی هستند که می‌توانید برای مقابله با عوامل بیماری‌زا مدنظر قرار دهید. غرغره آب نمک برای مقابله با گلودرد یکی دیگر از اقدامات توصیه شده است. افزون بر این، درمان‌های دیگر، از جمله روی، ویتامین C و اکیناسه ممکن است به پیشگیری از بیماری یا تسکین علائم آن کمک کنند.

ماندن در خانه

زمانی که به بیماری مبتلا می‌شوید، به طور معمول ماندن در خانه، استراحت و پرهیز از استرس بهترین گزینه است. استراحت و آرامش اجازه می‌دهد بدن راحت‌تر و بهتر با عامل بیماری‌زا مبارزه کند. همچنین، سیستم ایمنی از عدم تعامل با محیط‌های پر از میکروب سپاسگزار خواهد بود.

استراحت در خانه از سرایت بیماری به افراد دیگر پیشگیری می‌کند. به عنوان مثال، زمانی که سرما خورده‌اید، تا زمانی که علائم بیماری وجود دارند می‌توانید آن را به دیگران منتقل کنید. در عفونت‌های ویروسی حتی پیش از بروز علائم نیز می‌توانید بیماری را به دیگران انتقال دهید. در مورد آنفلوانزا، افراد از یک روز پیش از بروز علائم تا حدود روز پنجم پس از ظهور علائم به شدت آلوده کننده هستند.

از این رو، بدون در نظر گرفتن این‌که احساس بیماری دارید یا خیر، همواره بهداشت را رعایت کنید. در همین راستا، دست‌های خود را به طور مرتب بشویید، دهان و بینی خود را هنگام عطسه یا سرفه بپوشانید و غیره. به محض احساس بیماری استراحت و تمرکز بر خود را مدنظر قرار دهید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سرماخوردگی درمان سرماخوردگی درمان خانگی درمان سریع سرماخوردگی درمان فوری سرماخوردگی درمان سریع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۳۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نسبت به مشاهده علائم بیماری سفیدک داخلی انگور در تاکستان‌های استان هشدار داد.

صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: علائم اولیه این بیماری در تاکستان‌های منطقه بدرانلو مشاهده شده است.

وی گفت: رطوبت و دمای هوا نقش بسیار مهمی در بروز این بیماری وجود دارد که هم اکنون شرایط برای بروز و گسترش آن در استان مهیا است.

صفدری افزود: شرایط برای شیوع این بیماری تا یک ماه آینده نیز در استان فراهم خواهد بود بنابراین سمپاشی اولیه تاکستان‌هایی که به مرحله قبل از گل دهی رسیده اند، باید انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجایی‌که این بیماری خسارت بالایی را باغات انگور وارد می‌کند و یکی از مهمترین میوه‌های باغی در این استان انگور است، اطلاعیه برای تاکداران ارسال شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این استان ۱۴ هزار و ۱۰۰ هکتار باغ انگور وجود دارد، گفت: شش هزار هکتار از این مساحت دیم و مابقی آبی است.

وی افزود: مهمترین انگور تولیدی در این استان کلاهداری و بعد از کشمشی است. خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که میزان تولید کشمش در آن بسیار بالاست و قسمت اعظم آن به خارج کشور صادر می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۲۰ تن انگور در این استان تولید شد، تصریح کرد: ۲۰ تا ۲۵ درصد انگورهای تولیدی این استان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و مابقی باید صادر شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان