Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه جامعه_ ساناز باقری راد: همزمان با ۲۵ نوامبر و روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان، کشورهای اروپایی بیش از دیگر نقاط جهان شاهد واکنش ها و راهپیمایی قربانیان خشونت علیه زنان در خیابان های خود بودند.

به طوری‌که طی روزهای اخیر در اغلب شهرها و کشورهای اروپا ازجمله فرانسه، ایتالیا، بلژیک، آلمان و دیگر کشورهای این قاره زنان در اعتراض به افزایش خشونت به آن ها و مرگ به دلیل خشونت خانگی دست به اعتراض زده و به خیابان ها آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اخبار خبرگزاری آلمان، ۱۵۰ هزار نفر از زنان کشور فرانسه سه روز پیش در اعتراض به خشونت و تبعیض علیه زنان به خیابان ها آمده و خواستار پایان یافتن قتل زنان شدند.

در این راهپیمایی که یکی از بزرگ ترین راهپیمایی‌های تاریخ فرانسه علیه خشونت جنسی محسوب می شود، زنان با شعار «سکوت را بشکنید نه زنان را» نسبت به عدم حفاظت نهادهای اجتماعی از زنان آسیب دیده و نبود امنیت اعتراض کردند.

بر اساس تحقیقات خبرگزاری فرانسه، از ابتدای سال ۲۰۱۹ تاکنون بیش از ۱۳۷ قربانی زن به دست شریک زندگی خود به قتل رسیده اند.

بر اساس آمارهای سال جاری، بیش ترین میزان وقوع آزار و اذیت های جنسی علیه زنان مربوط به آلمان، اسپانیا و سپس فرانسه است. نتایج تحقیقات حاکی از آن است؛ ۶۸ درصد زنان آلمانی، ۶۶ درصد اسپانیایی ها و ۳۰ درصد بانوان فرانسوی در محل کار خود مورد سوء استفاده و آزار جنسی قرار گرفته اند.

به علاوه در طول ۱۲ ماه گذشته، ۲۱ درصد زنان اروپایی انواع خشونت و آزارهای جنسی را در اماکن عمومی تجربه کرده اند. ۹ درصد زنان قربانی نیز به دلیل تجربه این نوع خشونت مجبور به تغییر یا ترک شغل خود شده‌اند.

هر سه روز یک زن در آلمان بر اثر خشونت خانگی به قتل می رسد

این آمار تنها مربوط به فرانسه نیست و آمارهای خشونت به زنان و نبود امنیت فیزیکی و روانی در دیگر کشورهای اروپا نیز به قاتل آرامش زنان تبدیل شده است. بنابر اعلام پلیس جنایی آلمان در طول سال ۲۰۱۸، ۱۱۴ هزار زن تحت خشونت خانگی بوده و ۱۲۲ نفر نیز توسط شریک زندگی خود کشته شده اند.

افزایش خشونت های فیزیکی، جنسی، روانی و لفظی علیه زنان این کشور به حدی است که وزیر خانواده آلمان اعلام کرد، هر سه روز یک زن در آلمان بر اثر خشونت خانگی کشته می شود.

این در حالی است که روز گذشته خبرگزاری دویچه وله طی مطلبی درباره روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان نوشت: «در حالی که زنان کشورهای شمال اروپا از امنیت بالایی برخوردارند، زنان در ایران، افغانستان، ترکیه، عربستان، هند و پاکستان و بسیاری کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا در معرض بدترین نوع خشونت جسمی و روحی قرار می‌گیرند.» 

این رسانه در ادامه نیز بدون اشاره بر اعتراضات زنان اروپایی نسبت به نبود امنیت در این کشورها، به مسئله خشونت علیه زنان در ایران و روند تصویب لایحه منع خشونت علیه زنان پرداخته و آن را مورد نقد قرار داده است.

با وجود اذعان خبرگزاری رسمی آلمان نسبت به وجود امنیت بالا در کشورهای شمال اروپا، روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان در این کشورها بیش از دیگر نقاط جهان نمود پیدا کرد و صدای اعتراض زنان قربانی در خیابان های اغلب کشورهای اروپایی پیچید.

علیرغم اعلام این رسانه آلمانی مبنی بر اعمال خشونت های فراوان علیه زنان در کشورهای اسلامی و آسیایی و وجود امنیت بالا در شمال اروپا، آمارهای رسمی حکایت از وجود خشونت فراوان نسبت به زنان در انگلیس، آلمان و دیگر نقاط شمالی اروپا دارد.

اروپای شمالی، مرکز قتل و خشونت خانگی علیه زنان 

به طوری که بر اساس اعلام روزنامه گاردین، آمار قتل زنان بر اثر خشونت خانگی در انگلیس طی سال ۲۰۱۸ نسبت به ۵ سال گذشته افزایش یافته و به سطح وحشتناکی رسیده است.

بنابر اعلام پلیس انگلیس، سال گذشته ۱۷۳ نفر از شهروندان این کشور بر اثر خشونت خانگی و توسط همسر یا اعضای خانواده خود به قتل رسیده اند؛ سه چهارم این افراد نیز زنان و دختران جوان بوده اند.

به علاوه چندی پیش صادق خان شهردار لندن نیز اعلام کرد، میزان خشونت و آزار و اذیت های خانگی علیه زنان طی ۷ سال گذشته به شدت افزایش یافته است.

روزنامه گاردین در ابتدای سال ۲۰۱۹ در مطلبی درباره افزایش خشونت علیه زنان در این کشور نوشت، بر اساس آمارها میزان سو استفاده و خشونت های خانگی علیه زنان در انگلستان بین سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۸، ۶۳ درصد افزایش یافته است.

آمارها حاکی از آن است، میزان درخواست های زنان قربانی خشونت برای دریافت کمک های اجتماعی در سال ۲۰۱۷، ۸۳ درصد افزایش یافته این در حالی است که میزان کمک های اجتماعی نیز ۵۰ درصد کاهش یافته است.

به علاوه مطالعات اخیر انگلیس نشان می دهد، میزان خشونت های جنسی علیه زنان در اماکن عمومی به ویژه در وسایل حمل و نقل عمومی طی ۴ سال گذشته ۴۲ درصد رشد یافته و در فاصله سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ بیش از هزار و ۲۰۰ نفر مورد سو استفاده های جنسی قرار گرفته اند.

رسانه های غربی در حالی کشورهای آسیایی و اسلامی را به عنوان مکانی نا امن و خشونت بار برای زنان می خوانند که هرساله در مناسبت های مختلف از جمله روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان و در ماه اکتبر به بهانه جنبش «من هم همینطور»، شاهد به راه افتادن راهپیمایی های اعتراض آمیز زنان نسبت به اعمال خشونتهای فراوان به زنان و حتی قتل آن ها هستیم.

از سوی دیگر آمارهای منتشر شده در رسانه های غربی درباره شمار زنان قربانی خشونت نیز مهر تایید دیگری بر این حقیقت است که اروپا و به ویژه کشورهایی نظیر انگلیس و فرانسه نا امن ترین و مرگبارترین کشورها برای زنان محسوب می شوند.  

کد خبر 4781802

منبع: مهر

کلیدواژه: ایتالیا فرانسه بلژیک روزنامه گاردین انگلیس اروپا زنان خشونت علیه زنان تجاوز شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش بارش برف قوه قضاییه بنزین اغتشاشات ایران شهر تهران آتش نشانی محسن هاشمی آلودگی هوا سیدابراهیم رئیسی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۳۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!

آنچه امروز در قالب معضل بدحجابی و رواج سبک زندگی غربی در جامعه مشاهده می‌کنیم محصول ضعف در عملکرد دستگاه‌های فرهنگی - تربیتی است که سهم مهمی را هم باید برای مجموعه آموزش و پرورش کنار گذاشت. بدون شک ما در مرحله تربیت با مشکلاتی مواجه بوده‌ایم که آفتی اینچنینی گریبانگیر دختران و پسران این سرزمین شده است.

روزنامه جوان نوشت: در نظام تربیتی شایسته تراز انقلاب اسلامی، فرزندان این سرزمین باید به گونه‌ای تربیت شوند که وقتی نوجوانان ما به سن انتخاب می‌رسند، بین سبک زندگی اسلامی و سبک زندگی غیراسلامی، سبک زندگی اسلامی را با اختیار و انتخاب خود برگزینند. اگر چنین نشد، فرزند ما یا به اجبار و از ترس خانواده مجبور به انتخاب پوشش اسلامی خواهد شد یا به اجبار قانون و پلیس و دستگاه قهریه مجبور به رعایت خواهد گردید که این دو اعتبار چندانی ندارد، چراکه در اولین فرصت که از جبر خانوادگی رهایی یابد، از حجاب اسلامی فاصله خواهد گرفت یا آنجا که پلیس و اجبار نباشد، قانون را زیرپا خواهد گذاشت و کشف حجاب خواهدکرد.

روزنامه جوان در ادامه نوشت:طبیعی است وقتی آموزش و پرورش و دیگر نهادها و مراجع فرهنگی از انجام وظیفه تربیتی خود آن گونه که باید سربلند بیرون نیایند، به اجبار این دستگاه انتظامی و طرح نور است که برای ایجاد نظم اجتماعی باید در جامعه محوریت یابند.

در پایان باید یادآوری کرد در حالی که دهه پنجم انقلاب اسلامی به نیمه رسیده است، همچنان مسئله تربیت فرزندانمان مبتنی بر سبک زندگی زندگی اسلامی - ایرانی اولویت اول کشور است و انتظار آن است پس از حوادث تلخ پیش آمده در سال‌های اخیر و تهاجم همه‌جانبه دشمنان انقلاب اسلامی برای تغییر ذائقه جوانان این سرزمین، نهادها و دستگاه‌های تربیتی و فرهنگ‌ساز با همه توان برای تربیت آینده‌سازان این کشور به پا خیزند و با جبران غفلت‌ها و کنار گذاشتن تغافل‌ها، جوانانی از نسل دهه نودی‌های این سرزمین تربیت کنند که فرزندان ظهور گردند.

دیگر خبرها

  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • عنایتی: مثل رضا عنایتی دیگر پیدا نمی‌شود!
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • مهاجمی مثل من دیگر در فوتبال ایران پیدا نمی‌شود | در مورد بازی با استقلال من تصمیم گیرنده نیستم
  • امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است
  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است