Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهین فتحی معاون عملیات امداد و نجات هلال احمر در حاشیه مانور سراسری زلزله و ایمنی در گفت و گو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بیش از دو دهه است که مانور زلزله به دلیل خطر پذیری و ریسک بیشتر در مدارس کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: باید برای پیشگیری از هر حادثه‌ای جامعه ایمن و آماده داشته باشیم لذا دانش آموزان به عنوان اصلی‌ترین اقشار مردمی در مدارس آموزش باید ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی ادامه داد:در مرحله اول دانش آموزان باید زلزله را بشناسند و نحوه اقدامات قبل و پس از زمان زلزله از جمله پناه گیری، خروج و تخلیه اضطراری از مدرسه، تجمع در حیاط مدرسه و انتقال مصدومین توسط اولیا تا رسیدن نیروی امدادی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور در برابر زلزله مقاوم هستند

وی ادامه داد: در مرحله دوم حضور نیرو‌های امدادی است که بتوانند عملیات امدادی، نجات و همچنین انتقال مصدومین را به بیمارستان انجام دهند.

معاون عملیات امداد و نجات هلال احمر گفت: این هماهنگی بین دستگاه‌های خدمات رسان در این مانور‌ها در کشور بود، اما بخش ابتدای کار که هماهنگی و آماده سازی دانش آموزان مدارس در برابر زلزله است اهمیت بیشتری دارد.

وی بیان کرد: تمام نهاد‌ها در تلاش هستند تا دانش آموزان و مدارس را به عنوان یک مدرسه آمده در مقابل بلایا آماده کنند تا در صورت وقوع حادثه شاهد آسیب کمتری باشند.

فتحی تصریح کرد: براساس شواهد تاثیر این مانور‌ها در حوادث بسیار آشکار بوده به صورتی که به گفته دانش آموزان در زلزله‌های سهمگین توانسته اند به کمک حادثه دیدگان بروند و آن‌ها رانجات دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهری زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۴۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: دانش‌آموزان پسر بیشتر از دانش‌آموزان دختر در معرض آسیب‌های ناشی از جهشی درس خواندن هستند.

فردین منصوری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کارشناسان آموزشی جهشی درس خواندن را به دانش‌آموزان توصیه نمی‌کنند، از خانواده ها خواست برای جهشی درس خواندن فرزندانشان اصرار نداشته باشند.

منصوری اضافه کرد: خانواده هایی که اصرار به جهشی درس خواندن فرزندانشان دارند، به شناخت درستی از جنبه‌های مختلف رشد دانش‌آموزان نرسیده‌اند و فکر می‌کنند با جهشی درس خواندن شرایط را برای رشد فرزندشان مهیا می‌کنند، در حالیکه با اصرار به جهشی درس خواندن می توانند مشکلاتی برای رشد او بوجود بیاورند.

وی با بیان اینکه رشد دانش‌آموزان پنج جنبه جسمی عقلی، اجتماعی، اخلاقی و عاطفی دارد، تصریح کرد: دانش‌آموز رشد یافته دانش‌آموزی است که از همه جنبه ها رشد کرده باشد و با توجه به اینکه رشد در برخی جنبه ها مستلزم گذشت زمان است، لذا دانش‌آموزانی که جهشی درس می خوانند معمولا از جنبه های مختلف رشد با چالش مواجه می شوند.

وی ادامه داد: دانش‌آموزانی که جهش تحصیلی داشته‌اند از نظر عاطفی با مشکل مواجه می شوند، چون نمی توانند با گروه همسالان خود روابط خوبی برقرار کنند. آنها در مقطعی از رشد که حساسیت بالایی هم دارد، گروه همسالان خود را از دست داده و مجبور شده اند با دانش‌آموزانی دوست شوند که یکسال از آنها بزرگتر هستند و این موضوع ممکن است آنها را با مشکلاتی مواجه کند.

وی با بیان اینکه تعاملات بین گروه همسالان نقش مهمی در شکل گیری شخصیت دانش‌آموزان دارد، گفت: وقتی دانش‌آموزی با جهش تحصیلی از همسن و سالهای خود بریده و با دانش‌آموزانی همکلاس می شود که یک سال از او بزرگتر هستند، یکسری موارد در روند شکل گیری شخصیت او مغفول می‌ماند.

منصوری ادامه داد: دانش‌آموز بعد از جهش تحصیلی با دانش‌آموزان بزرگتر از خودش همکلاس می شود و معمولا قد او از همکلاسی‌هایش اندکی کوتاه‌تر است و به عنوان مثال زمان یارکشی دانش‌آموزان در بازی های گروهی ممکن است از سوی گروه همسالان نادیده گرفته شود و همین تحقیر شدن ها او را از رشد همه جانبه شخصیتی باز خواهد داشت.

وی با بیان اینکه رشد همه جانبه دانش‌آموزان زمانی اتفاق می افتد که سن تقویمی و سن هوشی آنها برابر باشد، تاکید کرد: پژوهش ها نشان داده دانش‌آموزانی که جهش تحصیلی داشته‌اند، به جز در موارد استثنا، اغلب به حق واقعی خود نمی رسند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان پسر بیشتر از دانش‌آموزان دختر در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند، گفت: با توجه به اینکه پسرها بیشتر از دخترها به سمت بازی‌های رقابتی می روند و ویژگی های جسمی در پسرها برجسته است، لذا دانش‌آموزان پسر بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهش تحصیلی قرار می‌گیرند.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان تاکید کرد: چشم و هم چشمی در قضیه مهمی مثل تحصیل دانش آموزان به هیچ عنوان به خانواده ها توصیه نمی شود، چون در نهایت این دانش‌آموزان هستند که از این چشم و هم چشمی آسیب می‌بینند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • کسب ۱۲۹ رتبه توسط دانش آموزان در جشنواره نوجوان سالم
  • تحلیلی راهبردی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • اجرای ۵۶۳ برنامه به مناسبت هفته هلال‌احمر در مازندران
  • تحلیلی راهبردی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم