Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان دادستان کل کشور گفت: تا زمانی که همه دستگاه های ذی ربط و ذی صلاح با کارشناسی های علمی و دقیق بی خطر بودن پروژه برای محیط زیست و حیات انسان و آبزیان را اعلام نکنند، جلوی اجرا را خواهیم گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در مراسم تودیع و معارفه دادستان عمومی و انقلاب مرکز گیلان که امروز در سالن همایش امام خمینی (ره) دادگستری استان برگزار شد، با اشاره به حوادث اخیر و ناامنی های بوجود آمده در کشور اظهار کرد: حضور عزتمندانه و حماسی ملت ایران در راهپیمایی های چند روز گذشته در مقابله با شرارت های عده ای جاهل و مذور که در جهت برنامه های سازماندهی شده دشمن که بدنبال ایحاد آشوب بودند، ستودنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مردم صف خود را از آشوبگران جدا کردند، گفت: مردم با نقد و انتقاداتی که در زمینه برخی مسائل در کشور داشتند ضمن جدا کردن ضف خود از آشوبگران، حمایت قاطع خودشان از ارزش های اسلامی و دینی، و در راس آن جایگاه ولایت به خوبی نشان دادند.

دادستان کل کشور، امنیت را یکی از مهمترین مولفه های رشد توسعه جوامع در حوزه های مختلف برشمرد و گفت: بدون امنیت هیچ پیشرفت و توسعه ای امکانپذیر نخواهد شد.

حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه براساس آیات قرآن کریم، امنیت بزرگترین نعمتی است که یک جامعه می تواند از آن برخوردار باشد، تصریح کرد: امنیت موضوعی است که همه آحاد مردم می توانند در برقراری آن نقش آفرین باشند.

وی با بیان اینکه گیلان در حوادث و اغتشاشات اخیر فارغ از هرگونه حادثه بود، ادامه داد: انتظار ما از مردم در ایجاد، حفظ و صیانت از امنیت، همکاری و همراهی و در کنار بودن با نیروهای تامین کننده امنیت است.

دادستان کل کشور، دشمن را طراح اصلی ایجاد ناامنی در کشور عنوان و بیان کرد: دشمن با استفاده از هرگونه اتفاقات داخلی بدنبال ایجاد ناامنی در کشور است و در حوادث و اغتشاشات اطلاعات شهروندان برای کشف مجرمانی که در جامعه ایجاد ناامنی می کنند بسیار اهمیت دارد.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به جایگاه دادستان در جامعه اسلامی، افزود: دادستان در جایگاه قضائی وظیفه خطیر و گسترده ای دارد و انتظار می‌رود دادستان جدید در گیلان با برنامه‌ریزی بتواند برنامه‌های خود را با یک روش با چشم‌انداز مطلوب آغاز کند.

وی با بیان اینکه لازمه تصدی امر قضا داشتن صبر و تحمل است خاطرنشان کرد: قضات باید دارای ویژگی صعه صدر باشند زیرا وجود این ویژگی موجب تکریم ارباب رجوع است.

وی با اشاره به بازدید خود از تالاب انزلی، این تالاب را یک سرمایه عظیم و ارزشمند ملی دانست و عنوان کرد: استاندار گیلان به عنوان نماینده دولت وظیفه دارد از تالاب انزلی حراست کند. همچنین همه مقامات اطلاعاتی و امنیتی استان در کنار دادستان انزلی، دادستان مرکز و رئیس کل دادگستری گیلان باید جدیت کامل در این امر داشته باشند. متاسفانه یکسری تصرفات در اطراف تالاب صورت گرفته و متصرفین از برخی از خدمات همچون برق برخوردار هستند. مالک زمین کسی است که سند ثبتی و رسمی داشته باشد.

منتظری با اشاره به مدارک و مستندات موجود درباره پروژه احیای تالاب انزلی، خاطرنشان کرد: به واسطه مخاطره آمیز بودن پروژه مذکور دستگاه قضایی ورود پیدا کرده و تا زمانی که همه دستگاه های ذی ربط و ذی صلاح با کارشناسی های علمی و دقیق بی خطر بودن پروژه برای محیط زیست و حیات انسان و آبزیان را اعلام نکنند، جلوی اجرا را خواهیم گرفت.

در حال تکمیل...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟

صمد نژاد ابراهیمی، درباره استفاده از پژوهش های حوزه علوم انسانی در حل مسائل کشور گفت: علوم انسانی بخش تاثیرگذار در بخش پژوهش و کیفیت زندگی است. فرهنگ، تمدن و نوع رفتار افراد به علم انسانی مربوط است. به صورت کلی استراتژیک حرکت ما را تعیین می کند. استفاده از علوم انسانی در حل مسائل کشور درصد پایینی دارد؛ اما در حوزه استراتژیک، علم و فناوری و خط مشی و حکمرانی متخصصان خوبی درکشور داریم که نتایج آن را در آینده شاهد خواهیم بود.

وی افزود: از علوم انسانی خیلی اوقات درست حمایت نشده یا مسیر به درستی ترسیم نشده است. علوم انسانی در برخی حوزه ها با مشکلات جدی مواجه است. خیلی از افراد به دلیل عدم تصور از مشاغل مربوط به فلسفه ادبیات و جامعه شناسی تمایل به تحصیل در مقطع کارشناسی ندارند. برای این موضوع از سطح وزارت آموزش و پرورش تا وزارت علوم باید فرهنگ سازی شود.

نژاد ابراهیمی درباره افزایش پژوهانه اعضای هیئت علمی نیز گفت: در برنامه هفتم توسعه، بندی به نام آیین نامه جامع پژوهانه وجود دارد که در آن پژوهانه اعضای هیئت علمی افزایش یافته است با ابلاغ این برنامه این آیین نامه اجرا می شود.

وی در بخش دیگر از سخنان خود به نشریات علمی پرداخت و گفت: چاپ مقالات در سطح بین الملل مشروط به پرداخت هزینه است و این موضوع برای ما سخت شده است. به همین دلیل، می خواهیم از پتانسیل نشریات داخلی استفاده کنیم. در حال حاضر تعداد ۱۶۰۰ نشریه وجود دارد که در کمیسیون نشریات وزارت علوم به آن ها اعتبار داده می شود.

مدیر کل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، گفت: یکی از سیاست  های ما بین المللی کردن این نشریات است تا مطالب نشریات داخلی در سطح دنیا دیده شود. در حال حاضر ۱۶۰ نشریه در پایگاه بین المللی نمایه شده است. از این تعداد، ۳۳ نشریه در حوزه علوم انسانی است که به مسائل فرهنگی و تمدنی کشور مربوط می شود.  با بین المللی شدن  این نشریات، مقالات ایرانی در دنیا هم‌دیده خواهند شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • تالاب انزلی، میزبان بیش از هزار پرستوی دریایی
  • آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی
  • گیلان باید تحت پوشش فیبر نوری قرار گیرد
  • اجرای ۳۵ کیلومتر فیبر نوری در آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر
  • ملوان بدون مصدوم و محروم مقابل سایپا
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود