Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد دهقانی فیروزآبادی روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: مهر امسال مجوز جذب دانشجوی خارجی از کشور افغانستان در رشته کارشناسی داروسازی دانشکده داروسازی بیرجند اخذ شد.

وی بیان کرد: امید است در کنکور سراسری نیز برای دانشکده نوپا و تازه تاسیس داروسازی بیرجند سهمیه در نظر گرفته شود تا هرچه زودتر به اهداف تعیین و ترسیم شده برای این دانشکده برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: دانشکده داروسازی بیرجند از آغاز سال تحصیلی جاری آغاز به کار کرد و اطلاع‌رسانی برای نام‌نویسی دانشجویان خارجی در این رشته انجام شده است.

وی همچنین دفتر معاونت غذا و داروی این دانشگاه را یکی از حوزه‌های مهم دانست و یادآور شد: این حوزه به دلیل گستره فعالیت‌ها و مسوولیت‌های آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

دهقانی تامین منابع دارویی، ارتباط بین سازمانی با سایر دستگاه‌ها و تامین سلامت غذایی مردم را از اهم فعالیت‌های معاونت غذا و دارو ذکر کرد و گفت: در سطح کشور نیز این معاونت به عنوان یک سازمان مستقل فعالیت می‌کند که نشان از اهمیت جایگاه این حوزه است.

وی با تاکید بر اینکه اکنون نگاه ویژه‌ای به تقویت شرکت‌های داروسازی داخلی شده است افزود: تشکیل کمیته رصد و پایش کمبودهای دارویی در سطح کشور نیز حاکی از نگاه ویژه وزارت بهداشت به حوزه غذا و دارو است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: معاون غذا و دارو باید مانند قبل با مدیریت جدید و با قدرت بیشتر در جهت تعامل هرچه بیشتر با داروسازان فعالیت کند تا شاهد کمترین مشکلات در حوزه دارو و تامین اقلام دارویی بین بیماران و بیمارستان‌ها بوده و خدمات جامع و کاملی را به مردم ارائه دهیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر کشور در شرایط سختی به سر می‌برد و همه به آن واقف هستیم اما علیرغم تمامی تهدیدها و تحریم‌هایی که بر کشور ما وارد است کمترین مشکل را در تامین و توزیع مایحتاج دارویی مردم داشته و داریم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند نیز با اشاره به نبود کارخانه داروسازی در خراسان جنوبی گفت: دانشگاه در حد توان خود از سرمایه‌گذاران برای راه‌اندازی کارخانه‌های داروسازی حمایت خواهد کرد.

غلامرضا آهنی افزود: تاکنون چند سرمایه‌گذار برای تولید دارو در استان اعلام آمادگی کرده‌اند اما هنوز اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

وی با تاکید بر لزوم تجویز و منطقی کردن مصرف دارو تصریح کرد: برای تحقق این هدف به همکاری بیمه‌ها و بیمارستان‌ها نیاز داریم و این مهم از اولویت‌های دانشگاه خواهد بود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تامین و توزیع عادلانه دارو را از اولویت‌های دانشگاه دانست و گفت: تلاش داریم از طریق همکاری با شرکت‌ها و کارخانه‌های داروسازی داروی مورد نیاز استان را تامین کنیم.

وی تسهیل فرآیند صدور پروانه‎ها، الکترونیکی کردن آن و همکاری و تعامل برای تضمین سلامت و ایمنی موادغذایی را از دیگر اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در تامین غذای سالم عنوان کرد.

آهنی افزود: هرچند به دنبال کمک به اشتغال و حمایت از تولید هستیم اما سلامت و ایمنی موادغذایی نباید در این راه فراموش شود.

وی تاکید کرد: تامین غذای سالم از دارو مهمتر است لذا به طور حتم اگر فرهنگ غذای سالم در جامعه نهادینه شود بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها نیز حل خواهد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه صدور نسخه الکترونیکی نقش زیادی در بهینه‌سازی منابع دارد گفت: راه‌اندازی سیستم صدور نسخه الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در حال پیگیری است.

وی کمک به بیماران نیازمند و صعب‌العلاج را از دیگر اولویت‌های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برشمرد و بیان کرد: در این زمینه منابع موردنیاز بیماران صعب‌العلاج استان جذب می‌شود.

آهنی نبود آزمایشگاه همکار را یکی از مشکلات دانست و گفت: در حال حاضر آزمایش‌های موردنیاز مواد غذایی استان در محل آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده دستگاه جذب اتمی برای پایش میزان فلزات سنگین و دستگاه جی سی مس برای تعیین بقایای سموم دفع آفات نباتی در استان راه‌اندازی شود.

وی جلوگیری از قاچاق کالاهای سلامت محور، تهیه و تامین متمرکز لوازم مصرفی پزشکی در بیمارستان‌ها، نظارت دقیق، تعیین تکلیف کالاهای مکشوفه قاچاق، نظارت بر طب سنتی به ویژه دخالت افراد غیرمجاز در این زمینه، رسیدگی به عرضه مکمل‌های دارویی خارج از داروخانه‌ها را از جمله برنامه‌های مدیریت جدید اعلام کرد.

معاون سابق غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز با بیان اینکه اهمیت غذا و دارو بر هیچ کس پوشیده نیست گفت: برای ارتقای سطح بهداشت و درمان در استان اقدامات مطلوبی انجام شده است.

کبری ناصری افزود: پیگیری و نظارت دقیق در حوزه ملزومات پزشکی از اهم فعالیت‌های این معاونت است که به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

برچسب‌ها دانشجویان خارجی خراسان جنوبی سازمان غذا و دارو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشجویان خارجی خراسان جنوبی سازمان غذا و دارو دانشجویان خارجی خراسان جنوبی سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۵۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • اعلام همبستگی دانشگاهیان  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اساتید و دانشجویان ِ آزادی خواه ِ حامی فلسطین
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران