Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:14:41 GMT

مردم استان مرکزی از استاندار چه خواستند؟

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۹۰۹۴

مردم استان مرکزی از استاندار چه خواستند؟

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: اشتغال فارغ‌التحصیلان، جذب نیرو در ادارات، مشکل کاربری زمین، تامین زیرساخت محورهای مواصلاتی شهرستان‌ها و مشکل تامین مسکن از جمله موارد مطرح شده از سوی شهروندان در قالب برقراری ارتباط از طریق سامد بود که قول مساعد برای پیگیری این مشکلات داده شد.

سید علی آقازاده در حاشیه پاسخگویی به مسائل و مشکلات شهروندان از طریق سامانه سامد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از وظایف مسئولان ارتباط مستقیم با مردم است که امکان اینکار در سامد فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکریم ارباب رجوع، رفع موانع تولید و پاسخگویی سریع به مطالبات مردم از جمله اهداف برقراری این سامانه است.

وی افزود: در استان نیز تلاش بر این است که با دعوت برنامه‌‍ای و منظم از مدیران دستگاه‌های اجرایی، این ارتباط به صورت مستقیم با مردم ایجاد شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: مدیران ذیربط مسائل و مشکلاتی که در قالب سامانه طرح می شود را بررسی می کنند که البته ما نیز این مسائل را پیگیری خواهیم کرد. پیگیری مسئولان بار روحی و روانی مشکلات را نیز کم خواهد کرد، حتی اگر حل مشکلات زمان‌بر شود. بویژه این که برخی مشکلات حقوقی یا مالی بوده و برطرف کردن آنها نیازمند زمان است و در صورت لزوم با وزارتخانه‌های مربوطه در میان گذاشته خواهد شد.

آقازاده بیان کرد: مدیران استان تا جایی که در توان آنها است مسائل را پیگیری می‌کنند اما اگر مدیری بتواند گامی بردارد و از انجام این کار سر باز بزند قطعا پیگیری خواهد شد.

استاندار مرکزی در خصوص نارضایتی مردم در رابطه با بلوک‌های شهرداری خاطرنشان کرد: برخی طرح‌های شهرداری برای مردم دردسرساز می‌شود اما این طرح‌ها اکثرا در شورا مصوب می‌شود و در صورت لزوم در کمیسیون‌های مختلف بررسی و نظرات ادارات مختلف و حوزه‌ها تخصصی نیز مطرح می‌شود اما اگر طرحی وجود دارد که نارضایتی ایجاد کرده اعلام شود تا به صورت موردی پیگیری شود.

آقازاده بیان کرد: برخی اوقات برخی طرح‌ها در طول اجرا اثراث مثبت خود را ایجاد می‌کنند از جمله طرح ترافیکی شهرستان محلات که در ابتدا با نارضایتی مردم به ویژه تاکسی‌ها مواجه شد اما با گذشت زمان یک روانی ترافیک در منطقه ایجاد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استانی سیاسی استاندار مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۹۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند

استاندار مرکزی گفت: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریعتر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه عصر امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی که با حضور وزیر صمت برگزار شد، اظهار کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب شکل گرفته و توسعه اقتصادی در آن انجام شده و سازوکارهای آن به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی افزود: اقشار مختلف مردم و هر فردی که توانایی کمک به توسعه اقتصادی را داشته باشد، می‌تواند، عضو این کنسرسیوم شوند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریع‌تر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد، گفت: انتظار می‌رود انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند.

وی ادامه داد: بزرگترین بحران کشور ناترازی انرژی است، این ناترازی به محیط زیست لطمه وارد کرده و راهکار رفع آن توسعه صنعت ریلی است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده است، اضافه کرد: از سال گذشته هنرستان‌های جوار صنعت در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته‌اند.

مخلص‌الائمه افزود: راه‌اندازی هنرستان‌های دیگر هم در حال پیگیری است.

وی با اشاره به پتانسیل صنعتی استان مرکزی گفت: محصولات شرکت هپکو اراک کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند.

استاندار مرکزی افزود: شرکت هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: لازم است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران و سایر شهرهایی که مترو دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه آب سنگین اراک به ارزش هر کیلو ۸۰۰ دلار تولید می‌شود، گفت: نفت خام بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد، بر این اساس آب سنگین ظرفیت تولیدی ویژه‌ای در استان مرکزی به شمار می‌رود.

مخلص‌الائمه افزود: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن هم انجام شده است.

کد خبر 751559

دیگر خبرها

  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • پیگیری و تسهیل رفع مشکلات اهالی کلاته محمدعلی پهلوان
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند