Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی زاده گفت: ایده های برتر رویداد ملی شتاب تخصصی خرما بر اساس اولویت بندی در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد و برای تجاری سازی آن ها اقدام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ شب گذشته مرحله پیش داوری ایده های رویداد ملی شتاب تخصصی خرما با حضور مدیر کل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در کرمان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد بیش از 65 ایده ارسالی به دبیرخانه این جشنواره از سراسر کشور در فرآیند پیش داوری مورد بررسی قرار گرفت که  از بین آن ها 11 ایده به مرحله داوری نهایی که با حضور سرمایه گذاران انجام می شود راه یافتند و در پایان این رویداد از سه ایده برتر انتخابی توسط داوران در مراسم اختتامیه به صورت نقدی، بسته حمایتی ایجاد کسب و کار و تور فناوری تجلیل می شود.

محمد حسین موسی زاده در حاشیه این مراسم درخصوص ایده های ارسالی به این رویداد اظهار کرد: این رویداد برای اولین بار در زمینه خرما در کرمان برگزار شد و ایده های زیادی در خصوص خرما در اختیار ما قرار گرفت.

مدیر کل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه سال آینده تحول عظیمی در زمینه خرما در استان کرمان به واسطه همین رویداد رقم می خورد، عنوان کرد: ایده های برتر این رویداد بر اساس اولویت بندی در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد و برای تجاری سازی آن ها اقدام می شود.

موسی زاده در ادامه به نقش برجسته دانشگاه ها در بهره گیری از چنین رویدادهایی اشاره کرد و گفت: دانشگاه به دلیل اینکه ارزان ترین نیروی دنیا یعنی دانشجویان را در اختیار دارند در صورتی که بتوانند دانشجویان را به سمت نیازهای جامعه به ویژه نیازهای بومی جهت دهی کنند می توانند ارزش افزوده مناسبی را عاید منطقه خود کنند.

وی تاکید کرد: ما اعتقاد داریم که هر دانشگاهی برای برطرف کردن نیازهای آن شهر و استان طراحی شده است لذا باید نیازهای استان در اولویت دانشگاه ها قرار گیرد که دانشگاه جامع علمی کاربردی با برگزاری این چنین رویدادهایی که نیاز استان است، تلاش می کند راه گشای مشکلات باشد.

مدیر کل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اضافه کرد:  تلاش ما بر این است تا ایده هایی که مراحل اول پژوهشی خود را طی کرده و به یک مدل کسب و کار رسیده باشند توسط منتورهای تهیه شده و محل استقرار آن ها در دانشگاه، به جهت منتورینگ و مباحث حقوقی حمایت معنوی شده تا بتوانند به یک سرمایه گذار وصل شوند.

موسی زاده تصریح کرد: یکی از شعارها و افتخارات دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که به ایده های این رویداد ها سرمایه گذار معرفی می کنیم تا بتوانند رشد کنند و در جهت رفع نیازهای استان گام بردارند.

وی به کارآفرینانی که قصد شرکت در چنین رویداد هایی دارند توصیه هایی ارائه و خاطر نشان کرد: هر فردی که ایده دارد باید بتواند ایده خود را به بهترین شکل به یک مدل کسب و کار تیدیل کند و بعد از آن به یک سرمایه گذار وصل شود و یا ایده خود را در قالب سرمایه گذاری های مجتمع برای عملیاتی شدن جلو ببرد.

 مدیر کل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در پایان مطرح کرد: کار آفرینان سعی کنند خودشان مجری تولید نشوند و خلاق و نوآور باقی بمانند و بعد از ثبت ایده خود آن در اختیار سرمایه گذار قرار دهند تا به سرعت عملیاتی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۱۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود

ایسنا/کرمان مدیرعامل مجمع خیّران حرم‌ساز کشور گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

احمدرضا عاملی امروز هشتم اردیبهشت ماه در جمع اعضای هیئت مدیره مجمع خیّران حرم‌ساز استان کرمان اظهار کرد: کرمان سرمایه‌های معنوی عظیمی دارد که به فعلیت درآمده و بر اساس تفکر شهید حاج قاسم سلیمانی پیش رفته است.

وی با بیان این نکته که برخی شهرها به عناوینی مشهورند مانند اصفهان که به پایتخت فرهنگی ایران و شیراز به پایتخت شعر و ادب معروف است، افزود: طی بازدیدی که از نمایشگاه خدمات استان کرمان در بازسازی عتبات داشتم، من فکر می‌کنم کرمان پایتخت عشق و ارادت به ائمه علیهم‌السلام است.

عاملی، این توفیق را نتیجه‌ تفکر شهید سلیمانی در بحث مردمی کردن بازسازی عتبات دانست و گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

وی تاثیرات وسیع شهید سلیمانی را در عرصه‌های مختلف به ویژه عتبات عالیات، شگفت‌انگیز برشمرد و بیان کرد: حاج قاسم از سال ۱۳۸۳ محوریت بازسازی حرم مطهر ائمه علیهم‌السلام را از دوش سلاطین برداشته و بر دوش مردم گذاشت.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور افزود: بحث نذورات برای بازسازی عتبات، جنبه‌ فرهنگی هم دارد چرا که معتقدیم هر کس برای این کار مراجعه می‌کند، مورد عنایت ائمه علیهم‌السلام قرار گرفته است.

عاملی در ادامه تصریح کرد: محبت به اهل بیت علیهم‌السلام فقط به ذکر و گفتن صلوات نیست، بلکه خدماتی هم که به آستان ائمه(علیهم السلام) می‌شود، ذکر است.

وی افزود: نگاه حاج قاسم به مردم، نگاه به گنجینه بود و مجمع خیّران حرم‌ساز نیز تشکیلاتی مردمی است و همین خصیصه، پشتوانه‌ آن است.

عاملی بیان کرد: در راستای هرچه بیشتر مردمی کردن توسعه و بازسازی عتبات، مجمع خیّران و کانون‌های حرم‌ساز راه‌اندازی شده است.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور تاکید کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی عتبات را بستر تمدن اسلامی می‌دانست و در همین راستا برای توسعه و بازسازی آن تلاش می‌کرد.

در این نشست محمد سلطان‌زاده مدیرعامل مجمع خیران حرم‌ساز استان کرمان طی سخنانی اظهار کرد: هدف از تشکیل کانون‌های خیّران حرم‌ساز علاوه بر جمع‌آوری نذورات، ترویج و نشر فرهنگ حسینی، زینبی و عاشورایی است.

وی راه‌اندازی کانون‌های فوق را زمینه‌ساز جذب خادمان ائمه علیهم‌السلام و فعالیت در راستای ایجاد شور و نشاط در جامعه، جذب نذورات و هدایای مردمی و شناسایی خیّران و ساماندهی آن‌ها دانست.

سلطان‌زاده از فعال شدن ۱۰۰ کانون ۲۲ نفره در استان کرمان خبر داد و گفت: از ابتدای سال‌جاری ۳۰ کانون در حال جمع‌آوری و واریز وجوهات هستند.

وی دولتی نبودن این طرح را مورد تاکید قرار داد و افزود: این طرح در ارتباط چهره به چهره و رفاقتی در حال پیشبرد است.

در ادامه جانشین مدیرعامل مجمع خیران استان کرمان نیز طی بیاناتی از راه‌اندازی ۴۶ کانون خیرین حرم‌ساز در شهرستان کرمان خبر داد و افزود: با شناسایی فعالان اجتماعی و جذب و توجیه آن‌ها، کانون‌ها راه‌اندازی و فعال می‌شوند.

اکبر یزدی‌زاده اضافه کرد: هر کانون حداقل ۲۲ و حداکثر ۳۰ عضو دارد که هر یک از اعضا متعهد می‌شوند ماهانه حداقل ۵۰ هزار تومان به حساب ستاد توسعه و بازسازی عتبات واریز و فیش آن را به مسئول کانون ارائه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • قیر امولسیون چیست و چه کاربردی در صنایع دارد