Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@06:30:24 GMT

ستایش روزنامه قطری از فوق ستاره پرسپولیس

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۳۰۷۵

ستایش روزنامه قطری از فوق ستاره پرسپولیس

علیرضا بیرانوند سنگربان پرسپولیس جزو سه نامزد نهایی برای کسب عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال آسیا در سال ۲۰۱۹ است. مراسم انتخابات بهترین‌های سال ۲۰۱۹ دوشنبه در کوالالامپور مالزی برگزار خواهد شد.

اکرم عفیف، علیرضا بیرانوند و توماکی سه گزینه نهایی برای کسب عنوان بهترین بازیکن فوتبال آسیا هستند.

روزنامه الرای درباره بیرانوند نوشت: بیرانوند یکی از شانس‌های اصلی انتخاب به عنوان بهترین بازیکن فوتبال آسیا در سال ۲۰۱۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در سال ۲۰۱۸ به خاطر مهار پنالتی رونالدو مشهور شد و در جام ملت‌های آسیا هم توانست برابر عمان پنالتی مهار کند و با درخشش خود ایران را به نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا برساند. بیرانوند در سال جاری هم با تیم ملی ایران و پرسپولیس درخشیده همچنان که در زمینه‌های ترویج مسئولیت‌های اجتماعی نقش داشته است.

از نگاه روزنامه الرای رقیب اصلی بیرانوند برای انتخاب به عنوان مرد سال فوتبال آسیا اکرم عفیف قطری است که سهم به سزایی در قهرمانی تیم ملی فوتبال قطر در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ داشت. او در این رقابت‌ها توانست ۱۰ پاس گل بدهد که این یک رکورد به شمار می‌آید همچنان که سهم به سزایی در صعود السد به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا داشت.

منبع: جام نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیرانوند پرسپولیس روزنامه قطری مرد سال فوتبال آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۳۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوتبال تاجیکستان ۵ ستاره می‌شود؟ + جدول

موفقیت نمایندگان فوتبال تاجیکستان بیشتر از اینکه شگفتی باشد، نتیجه زحمات و سرمایه‌گذاری فدراسیون فوتبال این کشور است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، شانس و اقبال شاید بعضی وقت‌ها در خانه‌ای را بکوبد، اما موفقیت ادامه‌دار نیاز به برنامه‌ریزی دارد، به ویژه در ورزش‌های گروهی. دیروز (سه‌شنبه) وقتی تیم ملی فوتسال ژاپن در چارچوب جام ملت‌های آسیا، مقابل تاجیکستان قرار گرفت، مدافعان عنوان قهرمانی اگرچه روی کاغذ شانس بیشتری داشتند، اما با تساوی مقابل تیم پارسی زبان با جام وداع کردند. پیش از این تاجیک‌ها موفق شده بودند تا مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های فوتبال آسیا برسند، اتفاقی تاریخی در فوتبال این کشور.

تاجیکستانی‌ها در حوزه فوتبال پایه هم حسابی مشغول تلاش هستند. پیشرفت فوتبال در این کشور به دو بخش رونما و زیربنا تقسیم شده است. در بخش رونما عملکردشان در مسابقات است. آنها در سال‌های 2016، 2018 و 2020 به مسابقات قهرمانی جوانان آسیا رسیدند و حتی موفق به صعود از مرحله گروهی هم شدند. تاجیک‌ها در سال 2018 با نایب قهرمانی جوانان آسیا توانستند به مسابقات جام جهانی این رده سنی صعود کنند. وقتی در آن مسابقات جوانان تاجیکستان از سد کامرون عبور کردند، نشان دادند چقدر در مسیر پیشرفت قرار دارند.

اما در بخش زیربنایی اتکای آنها به پروژه‌های توسعه‌ای فیفا و تأمین بودجه از طریق همین نهاد است. آکادمی فوتبال این کشور از ژوئن 2016 شروع به کار کرد و تمرکزش روی آموزش و رشد بازیکنان بااستعداد اما کم سن و سال از تمام مناطق کشور مذکور است. در حال حاضر سه گروه سنی زیر 15، 16 و 17 سال در آکادمی فوتبال تاجیکستان زندگی و تمرین می‌کنند و 70 بازیکن استعدادیابی شده در این آکادمی حضور دارند. فدراسیون فوتبال در کنار وضعیت ورزشی استعدادهایش،  پیگیر مسائل تحصیلی آنها هم هست. به همین در لیست 40 نفره کارمند آکادمی مذکور معلم و آموزگار هم وجود دارد. نباید فراموش کرد که آنها از طریق بودجه فیفا، در سال‌های اخیر لیگ‌ رده‌های سنی زیر 15 و 17 سال خود را به‌صورت مسابقات رفت و برگشتی راه‌اندازی کردند.

این در حالی است که پیش از آن کوهستانی بودن کشور مذکور و محدودیت بودجه‌ای این امکان را از جوانان تاجیکستانی دریغ کرده بود. فیفا با تأمین هزینه‌های تیم داوری و رفت و آمد مدارس و تیم‌های پایه سعی بر حل مشکل داشته است. تیم‌های برتر بخش فوتبال پایه، در ورزشگاه ملی تاجیکستان و در حضور تماشاگران زیاد که متشکل از خانواده آنهاست، جوایز خود را دریافت می‌کنند تا از نظر روحی و روانی بازیکنان موفق مورد حمایت قرار بگیرند. در سال 2018، طبق آمار 33 هزار بازیکن جوان (دختر و پسر) زیر نظر فدراسیون در مسابقات پایه‌ها شرکت کردند.

برنامه توسعه باشگاه‌های تاجیکستانی
برنامه توسعه‌ای فیفا در سطح باشگاه‌های حرفه‌ای تاجیکستان، به تأمین هزینه بازسازی رختکن، چارچوب دروازه، پوشاک تیم‌ها، تهیه اتوبوس و کمک به برگزاری کمپ‌های آموزشی اختصاص یافته است. با این دست فرمان و سرمایه‌گذاری که در سطح پایه و حرفه‌ای فوتبال تاجیک‌ها انجام شده است، در آینده بعید نیست که به پیشرفت‌هایی قابل توجه هم برسند.

فدراسیون فوتبال تاجیکستان طبق برنامه‌ریزی 10 ساله‌ای که انجام داده است قصد دارد فوتبال را به ورزش اول این کشور تبدیل کند. یکی از مهمترین اهداف این برنامه توسعه‌ای تاجیک‌ها که با عنوان پروژه آرزو از آن یاد می‌شود، کسب مجوز صعود به جام جهانی 2026 است.  آنها در حال حاضر مشغول اجرای شش پروژه توسعه‌ای با بودجه ارائه شده از سوی فیفا هستند. بعد از اجرای دقیق پروژه‌های انجام شده بعید نیست که فدراسیون تاجیکستان جزو برترین فدراسیون‌های آسیا رده‌بندی و پنج ستاره تلقی شود.

حالا بعد از بیان تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری فدراسیون فوتبال تاجیکستان در پایان، نتایج نمایندگان این کشور در رقابت‌های مختلف آسیایی را مرور می‌کنیم:

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین قهرمانی ستاره ایران با باشگاه قطری
  • محرومیت بهترین داور زن فوتبال جهان
  • تمرین سنگین و تاکتیکی سرخپوشان در روز بازگشت بیرانوند + عکس
  • حمله به دروازه در تمرین پرسپولیس بدون کاپیتان
  • تمرینات سخت و اختصاصی ستاره‌های مصدوم پرسپولیس
  • فوتبال تاجیکستان ۵ ستاره می‌شود؟ + جدول
  • پیشنهاد قطری برای ۳ بازیکن تاثیرگذار پرسپولیس
  • باشگاه قطری روی سه ستاره پرسپولیس دست گذاشت
  • کمین باشگاه قطری برای ستاره های پرسپولیس؛ این سه نفر را می‌خواهیم!
  • پیشنهاد مشترک باشگاه قطری به سه بازیکن تاثیرگذار پرسپولیس