Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از هرمزگان،احمد مــرادی درخصوص سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در جلسه‌ درس خارج فقه درباره‌ مسائل پیش‌ آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت گفت: عدم هماهنگی با نمایندگان مجلس و عدم آگاهی بخشی به افکار عمومی و همچنین تعیین نشدن زیرساخت ها از جمله ایرادات و اشکالات اجرای طرح افزایش نرخ بنزین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نـماینده مـردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد، خمیر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته همگان اعتقاد دارند سخن رهبر انقلاب برای همگان فصل الخطاب است لذا تصمیمی که سران قوا اتخاذ کرده اند در حال اجرا است.

وی با اشاره به اینکه دولت باید تا حد امکان خدماتش به مردم را افزایش دهد، ادامه داد: در این بین نیز از افزایش نرخ سایر کالاها و خدمات جلوگیری کند.

این نـماینده مـردم در مجلس دهم با بیان اینکه قطعا بخشی از مردم اعتراض به حق نسبت به اجرای طرح افزایش نرخ بنزین دارند، تصریح کرد: بنابراین توضیح مسئولان می تواند نگرانی مردم را برطرف کند و آنها را به سمت قانع شدن سوق دهد؛ بنابراین اگر این مسیر دنبال شود دشمنان و خرابکاران نمی توانند تشنج ایجاد کنند.

مــرادی افزود: نباید فراموش کرد افرادی که از شرایط پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت زمینه ساز آزار و اذیت مردم و خسارت بیت المال شدند، صف‌شان از ملت آگاه و با بصیرت جداست.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در استان هرمزگان بخش زیادی از صیادان هستند که سهمیه سوخت ندارند یا سرویس‌های مدارس، تاکسی های اینترنتی و غیره وجود دارند که سهمیه مناسبی برای‌شان اتخاذ نشده لذا باید اصلاحاتی توسط مسئولان انجام شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تاکسی رهبر انقلاب قشم مجلس شورای اسلامی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است