Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@22:17:00 GMT

بهتر است در زمان آلودگی هوا در خانه بمانید

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۴۵۹۰

بهتر است در زمان آلودگی هوا در خانه بمانید

ایرج خسرونیا در گفتگو با خبرنگارمهر، با اشاره به افزایش آلودگی هوا در سطح شهر تهران گفت: متأسفانه در سطح شهر تهران و اطراف آن هوا به شدت آلوده است، بنابراین بهترین توصیه آن است که شهروندان در منزل بمانند.

وی تأکید کرد: راه رفتن در فضای آزاد و فعالیت شدید بدنی مانند ورزش باعث می شود هوای آلوده بیشتری به ریه ها وارد شده و دچار مشکلات تنفسی شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسرونیا به خانواده ها توصیه کرد از حضور در پارک ها و فعالیت بدنی در فضای باز خودداری کرده، به ویژه افراد مسن، ضعیف، کودکان و شهروندانی که دارای سابقه بیماری های ریوی و تنفسی هستند.

به گفته این پزشک متخصص، حتی افراد جوان که بیماری نیز ندارند بهتر است کمتر از منزل خارج شوند و فعالیت های بدنی محدودی در فضای باز داشته باشند.

وی توصیه کرد از ماسک های طبی که متأسفانه در بازار وجود ندارد و باید از بیمارستان ها تهیه شود، در هنگام خروج از منزل استفاده شود.

خسرونیا با بیان اینکه استفاده از لبنیات، مایعات و آب میوه در سم زدایی مؤثر است، گفت: استفاده ازخوراکی های مؤثر در سم زدایی، اثر اندکی دارد و توصیه اصلی ما به افرادی که دارای بیماری های ریوی هستند و سایر شهروندان آن است که این روزها در منزل بمانند.

کد خبر 4783503 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر تهران آلودگی هوا وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دیابت ویروس آنفلوانزا دندانپزشکی چاقی ریسک بیماری قلبی سازمان نظام پزشکی بیمارستان دارو بیماری های کودکان تجهیزات پزشکی خدمات درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۴۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه

۱۶ اردیبهشت سالروز آغاز فعالیت رصد خانه تاریخی مراغه و بسته شدن زیج ایلخانی در سال ۶۵۷ هجری بنام روز مراغه نام گذاری شده است.

امام جمعه مراغه گفت: تاریخ علمی، ادبی، نجومی و فرهنگی مراغه پر افتخار است.

حجت‌الاسلام و المسلمین پور محمدی افزود: روز مراغه بهترن فرصت برای شناساندن تاریخ، فرهنگ و شخصیت‌های علمی و ادبی این شهر برای نسل جوان است.

وی گفت: خواجه نصیر الدین طوسی با ساخت رصد خانه مراغه بزرگترین مرکز علمی و پژوهشی زمان خود را دراین شهر بنا کرده است.

وی اضافه کرد: به برکت این رصد خانه دانشمندان بسیاری از کشور‌های مختلف دنیای آن زمان در این شهر تحصیل کرده اند.

امام جمعه مراغه در ادامه افزود: دانشمندان بسیاری از جمله خواجه نصیر الدین طوسی، قطب الدین شیرازی و علامه حلی در مراغه درس خوانده اند و شاگردان بسیاری تربیت کرده اند.

حجت الاسلام پور محمدی گفت: مراغه قبل از رصد خانه تاریخی این شهر مدارس و شخصیت‌های علمی بزرگی داشته است.

 وی در ادامه گفت: اسناد و شواهد تاریخی نشان می‌دهد مردم این شهر همیشه علاقمند علم ودانش بوده اند.

وی افزود: اوحدی، عبدالقادر مراغه‌ای، درویش اشرف، قاضی کمال الدین، شیخ بابا، خواجه معز الدین، میرعبدالله فتاح و در زمان حاضر نیز استاد کریمی و حیدر عباسی همه مفاخر مراغه هستند.

معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی نیز در آیین نکوداشت روز مراغه افزود: این شهرستان به لحاظ بنا‌های تاریخی در استان دارای اهمیت و تاثیر گذار است.
محمدی افزود: مراغه از نظر قدمت شهرنشینی، تاریخی و فرهنگی همتراز شهر‌های اصفهان، شیراز، کرمان و یزد است.

وی اضافه کرد: وجود منطقه فسیلی در مراغه این شهرستان را به بهشت فسیلی تبدیل کرده است.

فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این مراسم گفت: تاریخ و گذشته مراغه بسیار درخشان و پرافتخار دارد.

مینویی افزود: در زمان حاضر نیز مردم اگاه و بصیر این شهر در تمامی صحنه‌های انقلاب از دفاع مقدس گرفته پای صندوق‌های رای همیشه حاضر و آمده هستند.

دبیر نکو داشت روز مراغه نیز گفت: ۱۶ اردیبهشت روز مراغه نام گذاری شده تا فرصت برای معرفی این شهر فرهنگی و تاریخی باشد.

عسگری افزود: این شهردر طول تاریخ از مناطق مهم علمی، اقتصادی، شهر نشینی بوده و علمای بسیاری از جمله اوحدی، عبدالقادر مراغه‌ای در این شهر متولد شده اند.

وی اضافه کرد: در این شهر همچنین علما و دانشمندان بسیاری از جمله شیخ شهاب الدین سهروردی، علامه حلی و فومن جی چینی در این شهر تحصیل کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟