Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه آمریکا موانع زیادی برای توسعه اقتصادی ایران ایجاد کرده است، گفت: ما تلاش می‌کنیم از دوران تحریم، فرصتی برای تقویت نقش زنان در اقتصاد بسازیم و حضور آنها را در اقتصاد دوره تحریم تقویت کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، معصومه ابتکار، معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در سفر دو روزه اش به تایلند با رئیس کمیته امور زنان مجلس تایلند و اعضای این کمیته ملاقات کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در این دیدار به اقدام‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان اشاره کرد و گفت، تخصیص سهمیه ۳۰ درصدی برای انتصاب مدیران زن و سهم زنان در آموزش عالی ایران از جمله این اقدامات است.

به گفته وی، ۵۶ درصد از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی را زنان تشکیل می‌دهند، ۲۷ درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و ۳۷ درصد جامعه پزشکان ایران، زن هستند.

ابتکار همچنین به حمایت‌های دولت از سازمان‌های مردم نهاد و توانمندسازی آنها اشاره کرد و یادآور شد ۲۷۰۰ سمن فعال در حوزه زنان و خانواده وجود دارد.

ابتکار در ادامه با اشاره به فراکسیون زنان و نیز فراکسیون خانواده در مجلس شورای اسلامی گفت: این فراکسیون‌ها تلاش می‌کنند تا قوانین حامی زنان و خانواده دنبال شود.

ابتکار در ادامه به تحریم‌ها و جنگ و تروریسم اقتصادی اشاره کرد و گفت: آمریکا موانع زیادی برای توسعه اقتصادی ایران ایجاد کرده و ما تلاش می‌کنیم از دوران تحریم، فرصتی برای تقویت نقش زنان در اقتصاد بسازیم و حضور آنها را در اقتصاد دوره تحریم تقویت کنیم.

رئیس کمیته مجلس تایلند نیز در این دیدار افزود: ما اعتبار ویژه‌ای برای حمایت و توانمندسازی زنان اختصاص داده و سابقه طولانی برای حمایت از زنان داریم. در حال حاضر ۱۶ درصد از اعضای پارلمان تایلند زن هستند و یک ششم از کمیته‌های داخل مجلس نیز ریاستش با زنان است.

وی همچنین تاکید کرد که ممکن است میان کشورها تفاوت‌های فرهنگی وجود داشته باشد، اما معتقدیم که فراتر از مسائل تفاوت‌های فرهنگی، موضوع زنان موضوعی جهانی است و باید مورد توجه همگان باشد.

ریاست کمیته مجلس تایلند اظهار کرد که من نیز از این فرصت استفاده می‌کنم. جامعه جهانی باید توجه کند که در چارچوب روابط و قوانین بین‌المللی اقدامات خود را انجام دهد. بدون شک همه ما باید برای تقویت و ایجاد صلح در جهان تلاش کنیم.

دو طرف در پایان این ملاقات بر ضرورت تقویت نقش زنان در صلح و امنیت تاکید کردند و معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده از این کمیته تایلندی که ویژه زنان، جوانان و گروه‌های سالمند است خواست تا در فرصت مقتضی به ایران سفر و از نزدیک موضوعات مورد توجه طرفین را مبادله کنند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد بسیج کانون های فرهنگی هنری مساجد هفته بسیج اغتشاشات اخیر در کشور بسیج اغتشاشات هفته بسیج راهپیمایی معصومه ابتکار زنان ابتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۸۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!

در ماه سپتامبر، کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به صراحت اعلام کرد که ورزشکاران در پاریس می‌توانند به راحتی علاوه بر کشورشان، نماینده ایمان خود هم باشند. 

سخنگوی این کمیته به خبرگزاری رویترز گفت: «در دهکده المپیک، قوانین کمیته بین‌المللی المپیک اعمال خواهد شد و هیچ محدودیتی برای داشتن حجاب یا هر لباس مذهبی و فرهنگی دیگری وجود ندارد.»

اما به تیم فرانسه چیز دیگری گفته شده است.

در ماه مارس، از پوستر رسمی بازی‌ها که شامل مکان‌های دیدنی پاریس است که در کنار هم قرار گرفته و یک استادیوم را تشکیل داده‌اند، رونمایی شد.

طراح پوستر، با حذف صلیب طلایی بالای هتل اینوالیدس، به بحث‌هایی پیرامون میزان پایبندی این بازی‌ها، که برای مالیات دهندگان فرانسوی چندین میلیارد یورو هزینه دارد، به اصول لائیسیته دامن زد.

جمهوری فرانسه تا حدی بر اساس رد مذهب کاتولیک بنا شده است و هر زمان که بحث دین مطرح می‌شود، احساس خطر می‌کند. ترس شدیدی به خصوص در میان نسل‌های قدیمی‌تر نسبت به اعمال نفوذ دین در جامعه و دولت وجود دارد.

این بحث در حوزه‌هایی مانند آموزش و پرورش و ورزش که تفاوت‌های جمعیتی بارزتر است، بیشتر مطرح می‌شود.

در طول ماه رمضان سال گذشته، فدراسیون فوتبال فرانسه (FFF) در حکمی به داوران اعلام کرد تا مسابقات را برای افطار بازیکنان مسلمان متوقف نکنند. زیرا این حرکت بی‌احترامی به مفاد اساسنامه FFF است.

در ماه رمضان امسال، FFF تأیید کرد که زمان غذا خوردن و تمرین‌ها را به خاطر بازیکنان مسلمان تغییر نمی‌دهد و از روزه گرفتن آنها در اردوی تیم‌های ملی رده‌ّهای سنی مختلف، از جمله بزرگسالان جلوگیری می‌کند. 

حتی در مسابقات محلی سطح پایین، بازیکنان مسلمان زن معمولاً از پوشیدن حجاب منع می‌شوند، زیرا لیگ‌ها توسط نهادهای عمومی سازماندهی و اداره می‌شوند. کلاهک‌های محافظ نیز به‌عنوان راه حلی که برخی از بازیکنان تلاش کرده‌اند از آن استفاده کنند، توسط برخی داوران ناسازگار با قوانین تلقی شده است.

کاربرد لائیسیته در ورزش‌های پایه باعث ترک ورزش قبل از رسیدن به مرحله حرفه‌ای برای برخی ورزشکاران باحجاب شده است.

اما تابستان امسال آن‌ها با دو راهی جدی‌تری مواجه هستند، انتخاب بین پوشیدن لباس تیم ملی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و حفظ ایمان شخصی. 

دیگر خبرها

  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • ایران : تحریم مسابقات مچ اندازی
  • ایران مسابقات مچ اندازی آسیایی ازبکستان را تحریم کرد
  • ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟