Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر دریادار حسین خانزادی با اشاره به اینکه برگزاری رزمایش از سوی چند کشور در دنیا امری معمول است لذا چیز عجیبی نیست گفت: وقتی نام ایران، چین و روسیه در کنار هم قرار می‌گیرد، کسانی که ترتیبات امنیتی خلیج فارس و دریاهای منطقه را نامطلوب می‌کنند، وقتی می‌بینند چند قدرت بزرگ جهانی در کنار هم رزمایش انجام می‌دهند نگران می‌شوند که رقبای قدرتمندی در عرصه شمال اقیانوس هند در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه خیزش تمدنی در گام دوم اتفاق افتاده است و این مسئله معنادار است افزود: دنیا باید باور کند که خیزش تمدنی جمهوری اسلامی ایران به برکت انقلاب به سمت دریا آغاز شده است، رزمایش چند نیروی نظامی به این معنا است که سطح بالایی از همکاری در سایر حوزه‌های اقتصادی و سیاسی شکل گرفته است لذا این رزمایش برای تحکیم امنیت است به طوری که امنیت وجود دارد و معتقدیم امنیت به شکل جمعی معنادار است نه اینکه یک کشوری فقط به نفع خود عمل کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به این سوال که آیا ناوگروه نیروی دریایی به سایر اقیانوس‌ها سفر خواهد کرد اظهار کرد: حتماً باید این سفر اتفاق بیفتد و این موضوع در برنامه نیروی دریایی ارتش قرار دارد، کشورهای مختلف دنیا از ما دعوت می‌کنند تا در سالگردهای مختلف حضور پیدا کنیم، سال گذشته در سالگرد نیروی دریایی روسیه حضور داشتم و در آنجا فرمانده نیروی دریایی روسیه رسماً دعوت کرد تا ناوگان ما در بندر سن پترزبورگ حضور پیدا کند، ما برای این موضوع حتماً برنامه‌ریزی می‌کنیم لذا رکورد شکسته خواهد شد، مسافت طولانی است، اما ناو جمهوری اسلامی ایران خارک این توانایی را دارد که بدون سوختگیری یک دور، دور کره زمین را بزند بنابراین رفتن به سن پترزبورگ و برگشتن امروز برای ما موضوعی پیش پا افتاده است.

امیر دریادار خانزادی با اشاره به اینکه نقشه‌های هیدروگرافی بستر دریا را چند کشور در اختیار دارند افزود: امروز ما برای دریانوردی زیر آب نقشه‌ها را خودمان تولید می‌کنیم و داده‌های زیر دریا را مستقل از آنچه که آن‌ها در اختیار دارند خودمان تهیه می‌کنیم و در زیر دریا استفاده می‌کنیم.

او در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چه اتفاقی با وارد شدن پهپادها به نیروی دریایی رخ می‌دهد گفت: امروز ما صحبت از دو نوع پهپاد در نیروی دریایی می‌کنیم که یکی از آن‌ها قبلاً در مجموعه نیروی‌های مسلح بر روی زمین به کار گرفته شد، امروز ما آن را با فناوری لینک ارتباطی جدیدی بر روی دریا استفاده می‌کنیم تا بتواند مسافت‌های دورتر را طی کند در کمتر از ده روز آینده از پهپاد سیمرغ نیز رونمایی خواهد شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه این پهپاد علاوه بر اینکه سیستم‌های شناسایی خوبی را در اختیار دارد بسیار دقیق است و می‌تواند انواع پرتاب‌ها را با خود حمل کند و هدف را مورد اصابت قرار دهد گفت: پهپاد دوم پهپاد بسیار مهم و با اهمیتی است که پهپاد جدید دریا پایه محسوب می‌شود به طوری که روز شنبه از آن رونمایی رسمی خواهد شد، این پهپاد می‌تواند از روی عرشه ناوهای نیروی دریایی به طور خودکار پرواز کند و اگر در طول مسیر لینک ارتباطیش قطع شد، در برنامه‌های خود نقطه قبلی را دارد و به سمت نقطه اول بازمی گردد.

امیر دریادار خانزادی با اشاره به اینکه این پهپاد باید خودش به طور اتوماتیک بر روی عرشه بنشیند ادامه داد: در ارتباط با موشک‌ها نکته مهم نقطه یابی است، با توجه به این که سطح زمین شکل منحنی دارند تمام سیستم‌های راداری می‌توانند در مسافت ۸۰ یا ۹۰ مایلی هدف را پیدا کنند، ما امروز موشک‌هایی با برد بسیار بلند را در اختیار داریم اگر قرار باشد این موشک هدفی را در دورتر مورد هدف قرار بگیرد به وسیله سامانه‌های مختلف این کار انجام می‌شود.

او در ادامه برنامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا محصولات طرح فاتح ادامه‌دار است گفت: فاتح نسل جدیدی از زیردریایی‌های کلاس متوسط است بعد از اینکه در دهه هفتاد زیردریایی‌های سنگین را از خارج خریداری کردیم برای اولین بار فرهنگ زیردریایی وارد کشور شد لذا با فاصله کوتاهی در دهه ۸۰ کار ساخت زیردریایی غدیر را آغاز کردیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه در زیردریایی فاتح تکنیک‌های جدید به کار گرفته شده است عنوان کرد: نسل جدیدی از فناوری‌های هدایت و کنترل سلاح در این زیردریایی به کار گرفته شده، فاتح به طور کامل در اختیار نیروی دریایی است و در رزمایشی که در آینده بسیار نزدیک در پیش داریم فاتح پرتاب اژدر را خواهد داشت و تکنیک پرتاب موشک از زیردریایی بر روی فاتح اعمال شده است.

امیر دریادار خانزادی با اشاره به اینکه موشک از دریا به سوی هدف پرتاب خواهد شد گفت: فاتح ادامه‌دار است، بدنه دو فروند دیگر ساخته شده و در حال تجهیز است، اگر اعتبار باشد و تکنیک ساخت زیردریایی دیزلی وجود داشته باشد و تجهیزات لازم فراهم باشد ۸ میلیون نفر ساعت زمان می‌برد تا یکی از آن‌ها تولید شود، کار تولید دو نوع از آن به صورت همزمان آغاز شده است و در سال‌های آینده آمادگی الحاق این دو فروند را خواهیم داشت، لذا فاتح ۴ با تکنیک جدید ساخته می‌شود و سیستم رانش آن به طور کامل متحول می‌شود سیستم رانش مستقل از هوا را با خود خواهد داشت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه در بعثت جهش فناوری بسیار بزرگی رخ داده است که همه تکنیک‌های آن را امروزه در اختیار داریم تصریح کرد: اگر امروز در زیردریایی‌ها از موتورهای الکتریکی استفاده می‌کنیم در آنجا تکنیک جدیدی اعمال می‌شود به طوری که نویز را به شدت پایین می‌آورد و سرعت بالا می‌رود که با سرعت‌های بیشترمی تواند در مسیرهای مختلف به خوبی حرکت کند. همچنین موشک‌های جدیدتری هم بر روی این زیردریایی نصب می‌شود که به صورت عمود پرتاب هستند.

امیر دریادار خانزادی در ادامه برنامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه گفته می‌شود فرانسه در امارات پایگاه می‌زند گفت: قطعاً این حقه و فریب آن‌ها پاسخ نخواهد داد، آن‌ها صحبت از ائتلاف در منطقه تنگه هرمز و خلیج فارس کرده اند به طوری که هیچ ائتلافی در آنجا شکل نگرفته است و آمار شناورهای آن‌ها را لحظه به لحظه داریم شاید تا یک هفته پیش هیچ شناور عمده‌ای از آمریکا در منطقه خلیج فارس حضور نداشت و با نگرانی زیاد در ۳۰۰ مایلی مرزهای ما متمرکز شده بودند و انگلیسی‌ها بعد از اینکه کشتی تجاری آن‌ها به خاطر زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی راه و حقوق بین الملل دریاها با حکم قضایی و از طریق ضابط قضایی متوقف شد بیشتر آن‌ها آمدند تا این افتضاح خود را پوشش دهند و قدری کلاه بر سر ملت خود و سایر ملت‌های دنیا بگذارند.

او ادامه داد: اما واقعیت قضیه این است که آن‌ها هم حضور معناداری ندارند مدتی در این جا پرسه زدند و این پرسه زنی آن‌ها به دقت تحت کنترل بود تا قوانین را زیر پا نگذارند و به منافع جمهوری اسلامی ایران و مناطق دریایی تحت حاکمیت تعرضی نداشته باشند لذا به دقت آن‌ها را کنترل کردیم و آن‌ها نیز اکنون در آن منطقه حضور ندارند.

او با اشاره به اینکه ما امروز تعهد داریم تا نیروی دریایی را از سنتی بودن به سمت مدرن بودن و متناسب با نیازهای روز امنیت کشور سوق دهیم گفت: اینکه طرح‌های جدیدی را در دست داشته باشیم چیز کاملاً طبیعی است، کار مفهومی و جزئی ناوشکن نگین تمام شده است و لذا امروزه آمادگی کامل برای ساخت این ناوشکن وجود دارد و سال ۹۹ کار ساخت آن آغاز خواهد شد این شناور ۷ هزار تن وزن خواهد داشت.

امیر دریادار خانزادی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا برنامه‌ای برای حفاظت از نفتکش‌ها داریم گفت:به طور کلی برنامه امنیتی به دو بخش تقسیم می‌شود، بر اساس ابلاغیه سازمان جهانی دریانوردی امکان استفاده از نیروهای بخش خصوصی بر روی شناورهایی که اسلحه استفاده می‌کنند وجود دارد بنابراین همه نفتکش‌ها و همه شناورهای تجاری زمانی که می‌خواهند از منطقه پرخطر عبور کنند از تیم‌های امنیتی استفاده می‌کنند سازمان بنادر و دریانوردی هم شناوری را در یک نقطه‌ای در دریای سرخ به عنوان اسلحه خانه مربوط به موضوع برقراری امنیت ایجاد کرده است.

او افزود: کشتی‌های عبوری می‌کنند اگر اسلحه با خود دارند وقتی وارد دریای سرخ می‌شوند در آن جا باید اسلحه هایشان را به این اسلحه خانه تحویل بدهند، از آنجا به بعد در دریا که امنیت دارد مسیر خود را ادامه می‌دهند لذا این موضوع تا به امروز برقرار بود تا اینکه در ماه‌های گذشته دریای سرخ به عنوان دریایی بسیار پرخطر و ناامن معرفی شد به طوری که حملات تروریستی علیه نفتکش‌ها شکل گرفت و در آنجا نیروی دریایی وارد عمل شد تا آن زمان ما هیچ اعلامیه دریایی نداشتیم که این منطقه‌های ریسک است و نیاز به پوشش نیروی دریایی برای اسکورت کشتی‌ها دارد، اما الان دو دوره است که این اسکورت توسط دو ناوگروه انجام می‌شود.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1325779

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نیروی دریایی ارتش نیروی دریایی سپاه پهپاد هواپیمای بدون سرنشین عراق ایالات متحده آمریکا آلودگی هوا سهمیه بندی بنزین دونالد ترامپ باشگاه پرسپولیس اغتشاش ناآرامی نجف اشرف سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

«ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ. اچ. هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیر‌های تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بازدید محسنی اژه‌ای از دستاوردهای نیروی دریایی سپاه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • ارتش رژیم صهیونیستی منطقه‌های مختلف نوار غزه را هدف قرار داد
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • ۶ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه منهدم شدند
  • پدافند روسیه ۱۰ پهپاد اوکراینی و ۶ «اتاکمز»آمریکایی را سرنگون کرد
  • ژنرال صهیونیست: حزب‌الله منطقه امنیتی حائل در داخل اسرائیل ایجاد کرده است
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی نظامی روبروست