Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@03:48:24 GMT

استفاده بی اندازه کودکان از تبلت ممنوع!

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۳۳۹۵۵

 سمانه بهزادپور روانشناس و مشاور درباره تأثیر استفاده از تبلت بر رفتار کودکان اظهار کرد: اگر کودکان زمان زیادی را به استفاده از تبلت و گوشی تلفن همراه اختصاص دهند از دنیای واقعی فاصله می‌گیرند و تعاملشان با محیط کم می‌شود.

اخبار اجتماعی- این روانشناس بیان کرد: گاهی اوقات استفاده از تبلت و فضای مجازی جایگزین تعامل با همسالان، خانواده، پدر و مادر می‌شود، زمانی که کودک باید با والد خود رابطه برقرار کند تبلت و فضای مجازی جایگزین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کودک باید با محیط تعامل داشته باشد، جستجو کند، بازی آزاد انجام دهد، چراکه با چنین کار‌هایی کودک ارتباط برقرار کردن با دیگران را یاد می‌گیرد.

بهزادپور با بیان اینکه زمانی که زندگی کودک محدود به تبلت و فضای مجازی می‌شود، هرآنچه که باید از محیط یاد گیرد را فرا نمی‌گیرد، گفت: برای کودکان زیر ۲ سال استفاده از تبلت و فضای مجازی ممنوع است، چراکه گاهی علائم شبه اوتیسم در آن‌ها دیده شده است.

این روانشناس با بیان اینکه مهارت‌های شناختی کودک از طریق کاوش در محیط به دست می‌آید، گفت: استفاده از تبلت مهارت‌های شناختی کودک را محدودتر می‌کند، همچنین اگر محتوای بازی‌ها متناسب با سن کودکان نباشد به عنوان مثال محتوای پرخاشگرانه داشته باشند می‌تواند باعث رواج پرخاشگری در کودکان شود.

وی با بیان اینکه والدین برای استفاده کودک خود از تبلت باید قانون بگذارند، تصریح کرد: والدین باید استفاده کودکان از تبلت را محدود و برای آن‌ها برنامه ریزی کنند.

بهزادپور تصریح کرد: گاهی والدین برای ساکت کردن کودک خود و رسیدگی به کار‌هایشان تبلت را به دست کودکان می‌دهند و این کار به استفاده کودکان از تبلت دامن می‌زند.

این روانشناس ادامه داد: والدین با کودکان قرارداد ببندند، به عنوان مثال به کودک بگویند" نیم ساعت در روز می‌توانی بازی کنی" و "زمان مشخص شده که تمام شد تبلت را ازت می‌گیریم".

 وی گفت: والدین تبلت را از دست کودک به صورت ناگهانی نباید بگیرند و باید قبل از گرفتن این وسیله به کودک اعلام کنند، به عنوان مثال اگر ۵ دقیقه مانده که زمان مشخص شده تمام شود به کودک اعلام کنند که وقت بازی او با تبلت تمام شده است،اگر این کار تکرار شود کودکان قوانین را یاد می‌گیرند و عادت می‌کنند.

بهزادپور خاطرنشان کرد: بازی کودکان با والدین یا همسالان و یا رفتن او به پارک موجب می‌شود که او کمتر از تبلت استفاده کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کودکان گوشی تلفن همراه کودکان تبلت گوشی تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

دیگر خبرها

  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی