Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت مس سونگون گفت: سالانه بیش از 300 هزار تن کنسانتره در مجتمع مس سونگون تولید شده و حدود 80 درصد آن به کشورهای همسایه صادر می شود.

رضا شریفی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که انتقال حساب‌ها و تجهیزات مس سونگون به استان برای تقویت بنیه اقتصادی بسیار موثر است، اظهار کرد: هم اکنون حدود 300 میلیارد تومان اعتبار در بانک های استان به نام مس وجود دارد که بانک ها می توانند به شرکت ها و مجموعه ها تسهیلات ارایه دهند یا از این مبالغ برای تقویت بانک ها نیز استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش مس سونگون در توسعه استان، افزود: مس سونگون می‎‌تواند محور توسعه استان باشد؛ چرا که مس، صنایع دیگر را می‌‎تواند تقویت کرده و با ایجاد اشتعال قابل توجه و ارایه تسهیلات از صنایع پایین دستی خود حمایت کند.

وی ادامه داد: اکثر فعالیت‌های مس سونگون شاید برای زمان کوتاه ملموس نباشد ولی برای مثال جاده خواجه تا ورزقان و یا ورزقان تا سونگون با اعتباری بالغ بر 600 میلیارد تومان به طور مستقیم از منابع مس سونگون احداث شده است.

شریفی با بیان این‌که شهرستان ورزقان علی رغم داشتن ظرفیت های معدنی مثل معدن مس سونگون جزو مناطق محروم به شمار می رود، خاطرنشان کرد: محرومیت مناطق ورزقان و خاروانا یک روزه به وجود نیامده که یک روزه هم از بین برود و باید آرام و پیوسته این تغییر انجام شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اشتغال اهالی ورزقان در مس سونگون، افزود: هم اکنون در مس سونگون، حدود چهار هزار نفر مشغول به کار هستند که 60 درصد آنها اهالی ورزقان هستند.

مدیرعامل شرکت مس سونگون در خصوص آخرین وضعیت صنعت مس در استان، تشریح کرد: بیش از 90 درصد فعالیت های صنایع مس استان متمرکز در معدن سونگون بوده و مس سونگون توانسته تولید بیش از 28 درصد مس کشور را به خود اختصاص دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مس سونگون ورزقان استانی اقتصادی صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۴۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن آسفالت در مجتمع تولیدی صفه اصفهان