Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش پایگاه خبری امتداد،  سالنامه آماری بیمه مرکزی در سال ۹۷نشان می دهد اوضاع ضریب نفوذ بیمه در ایران چندان مساعد نیست و تاثیری بر تولید ناخالص داخلی نداشته است به طوری که از ۲.۳درصد به ۲.۳۸درصد رسیده است. این آمار نشانگر آن است که صنعت بیمه در مجموعه اقتصاد کشور از حرکت سریعتری برخوردار نبوده است،

رشد کمی استارت آپ های بیمه در ایران و حتی رقابت منفی شرکت های بیمه با یکدیگر که عمدتا در موضوع نرخ شکنی صورت می گیرد نیز نتوانسته قطار صنعت بیمه را به سرمنزل مقصود خود برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چه عواملی در افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور تاثیرگذار است؟در این زمینه غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی به خبرنگار اقتصاد۲۴گفت: اگر پیشرفت و گسترش بیمه های زندگی، فعالیت هدفمند استارت آپ ها، ورود نیروهای خلاق و تازه نفس و حضور گسترده صنعت بیمه در بازار سرمایه روز به روز افزایش یابد ضریب نفوذ بیمه در ایران باید از ۲/۴به ۷درصد برسد.

وی افزود: ضریب نفوذ بیمه در هر کشوری متفاوت است و با توجه به شناخت محصولات بیمه ای در آن کشور توسط شرکت های بیمه و نمایندگان آنها، ضریب نفوذ بیمه کاهش و یا روند افزایشی را طی می کند.

شفاف سازی در شرکت های بیمه باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه می شود

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه شفاف سازی در شرکت های بیمه باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه می شود، اظهار کرد: اگر شرکت های بیمه رتبه بندی شوند و در این زمینه شفاف سازی صورت گیرد این مسئله باعث می شود اعتماد از دست رفته مردم نسبت به صنعت بیمه دوباره به این صنعت بازگردد و به خودی خود باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور می شود.

سلیمانی خاطرنشان کرد: اگر اعتماد از دست رفته مردم به صنعت بیمه بازگردد صنعت بیمه می تواند در بروز هرگونه حادثه ای، بهترین پاسخ را برای حل آن مشکل ارائه دهد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۵۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند