Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محمدحسین کامیابی‌مسک با اشاره به این‌که یکی از راه‌های ارزآوری برای کشور و خراسان‌جنوبی توجه به صنایع‌دستی و مهم‌تر از آن هنر فرش مردمان این دیار است، اظهارکرد: در این راستا از ابتدای امسال تلاش‌هایی برای رونق صادرات فرش داشته‌ایم.

رئیس اتحادیه فرش دستباف خراسان‌جنوبی در رابطه با میزان تولید و صادرات فرش خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: آخرین آمار مربوط به شش‌ماهه نخست سال ۹۸ است که در این مدت هنرمندان فرش دستباف خراسان‌جنوبی ۸۵ هزار مترمربع فرش تولید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامیابی‌مسک با بیان اینکه ارزش ۸۵ هزار مربع تولید شده توسط هنرمندان حوزه فرش خراسان  ۸۰ میلیارد تومان بوده است، گفت: همچنین در این مدت ۵۰ هزار مترمربع فرش دستباف صادر شده است که در ارزآوری برای استان تأثیرگذار بوده است.

وی اظهارکرد: ارزش ریالی فرش‌های دستباف صادراتی ۴ میلیون دلار بوده که به کشورهای مختلف جهان چه کشورهای همسایه و چه اروپایی صادر شده است.

رئیس اتحادیه فرش دستباف خراسان‌جنوبی گفت: براساس آمار در شش ماهه نخست سال ۹۸ آمریکا، انگلیس، امارات متحده عربی، ژاپن، آلمان، ایتالیا، و سایر کشورهای اروپایی کشورهای هدف صادراتی فرش دستبباف خراسان‌جنوبی بوده‌اند.

کد خبر 467147 برچسب‌ها فرش استان خراسان جنوبی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فرش استان خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۶۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند

به گزارش همشهری آنلاین، باشگاه خبرنگاران نوشت: علی آبادی درباره صادرات خودرو به آفریقا گفت: در خودرو هر چقدر هم خودمان به خود انتقاد وارد کنیم اما نامدار هستیم زیرا تولیدکننده ایم. پارسال بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو تولید شد و امسال این عدد بیشتر خواهد شد.

علی آبادی تاکید کرد: امروز خودرو تبدیل به کالای سرمایه‌ای شده بنابراین باید در این حوزه جهش تولید رخ دهد تا خودرو ماهیت سرمایه‌ای خود را از دست دهد و اگر کسی خودرویی خرید در پارکینگ گذاشت بداند که این خودرو دیگر حالت سرمایه برای او ندارد.

وی افزود: هم کشورهای آفریقایی و همسایه و هم برخی از کشورهای اروپایی طالب خرید خودروی ایرانی هستند.

علی آبادی تصریح کرد: واردات و صادرات مکمل هم هستند و حتی اگر به اندازه دنیا هم تولید کنیم باید واردات انجام شود. ما در حوزه خودرو نیاز به تنوع داریم منتهی برای حمایت از ساخت داخل مقرراتی می‌گذاریم. در حوزه خودرو در آستانه رقابت با دنیا باید قرار گیریم نه در رقابت با خودمان. اگر خودمان را به این رقابت‌ها نرسانیم شکست می‌خوریم و همین چیزهایی را که هم داریم از دست می‌دهیم.

وی تاکید کرد: هر کالایی که نتواند صادر شود یعنی برنامه در آن حوزه جامع نیست.

کد خبر 847863 برچسب‌ها خبر مهم خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان