Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، این روزها انتشار فیلم و تصاویر از عرضه غیرقانونی پرندگان مهاجر مانند باکلان در بازار فریدونکنار یکی از انتقاد برانگیزترین اخبار محیط زیستی را تشکیل می‌دهد، این در حالی است که اظهارات دادستان مرکز مازندران حکایت از برنامه‌ریزی برای برخورد با معامله غیرقانونی لاشه پرندگان مهاجر در این بازار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید یونس حسین عالمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در این رابطه گفت: بر اساس قانون، همکاران ما موظف هستند با هرگونه صید و شکار غیرمجاز برخورد کنند. اغلب روش‌های صید و شکار پرندگان مهاجر از جمله کرس و تورهوایی غیرقانونی است.

وی ادامه داد: سال گذشته فعالیت همکاران ما بر جلوگیری از صید به روش‌های غیرقانونی متمرکز شده بود اما در سال جاری بناست علاوه بر جلوگیری از صید غیرقانونی با فروشندگان و خریدارانی که به صورت غیرقانونی اقدام به معامله پرندگان مهاجر می‌کنند هم برخورد صورت گیرد.

عالمی یادآور شد: در راستای دستیابی به این هدف، مواردی به مسئولان محیط زیست استان مازندارن ابلاغ شده و انتظار می‌رود هماهنگی اراده مسئولان محلی، استانی و کشوری برای اجرای مصوبات مرتبط در شورای تامین استانداری مازندران، زمینه را برای مهار تخلفات صید و عرضه غیرقانونی پرندگان مهاجرفراهم کند.

گفتنی است، بازار فریدونکنار که تنها بارانداز لاشه‌های پرندگان مهاجر در سراسر استان‌های شمالی کشور است، روزانه تعداد قابل توجهی از لاشه‌های پرندگان مهاجر را به صورت غیرقانونی به متقاضیان گوشت لاکچری عرضه می‌کند و سوداگران این تجارت پرسود، خرسند از درآمد بادآورده‌ای که کسب می‌کنند سالهاست به صید پرندگان مهاجر ادامه می‌دهند.

میزان

انتهای پیام/

20 / 20 صید و عرضه غیرقانونی پرندگان مهاجر ورود مدعی‌العموم به تخلفات صید و عرضه غیرقانونی پرندگان مهاجر ورود مدعی‌العموم بازار فریدونکنار سید یونس حسین عالمی دادستان عمومی و انقلاب مازندران جلوگیری از صید ت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صید و عرضه غیرقانونی پرندگان مهاجر ورود مدعی العموم بازار فریدونکنار دادستان عمومی و انقلاب مازندران جلوگیری از صید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • وضعیت مطلوب تالابهای نقده
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش