Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه آمارهای مرگ ناشی از آنفلوانزا در استان‌های مختلف به هیچ وجه مورد تأیید نیست، گفت: مرجع اعلام آمار شیوع و مرگ آنفلوانزا مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با راه آرمان؛ اظهار داشت: آمارهای مرگ ناشی از آنفلوانزا در استانهای مختلف به هیچوجه مورد تایید نیست و مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی نباید چنین آماری را اعلام کنند، مرجع اعلام آمار شیوع و مرگ آنفلوانزا مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت است که بعد از آزمایش موارد مشکوک و تایید نوع ویروس آنفلوانزا در افراد بیمار یا فوت شده اعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت آمار موارد قطعی ابتلا به آنفلوانزا و مرگ ناشی از این بیماری را به صورت هفتگی جمع بندی و اعلام می کند، آخرین آمار مربوط به هفته پیش با ۱۵ فوتی است. همه استانها درگیر هستند و بیشترین موارد آن در تهران با پنج مورد، مازندران با چهار مورد و آذربایجان شرقی با چهار مورد بوده است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: بیماری آنفلوانزا امسال حدود سه هفته زودتر از سالهای گذشته در کشور شیوع یافت. هر سال این بیماری در آبان شایع می شود اما امسال از اوایل مهر شاهد شیوع این بیماری در ایران و اغلب کشورهای دنیا بودیم و اکنون نیز در اوج شیوع و همه گیری آن قرار داریم و این همه گیری حداقل تا سه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

گویا عنوان کرد: تا پایان هفته گذشته ۹ هزار بیمار تنفسی در بیمارستانهای کشور بستری شدند که از این تعداد به طور قطعی ۳۴۲ نفر مبتلا به آنفلوانزا بودند که تحت درمان قرار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: نوع آنفلوانزایی که امسال در کشور شایع است، آنفلوانزای، (اچ 1، ان 1) (H1N1)، (اچ 3، ان 2) (H3N2) است که البته حدود ۹۰ درصد موارد از سوش (نوع) ویروس «اچ 1 ان 1» گزارش شده که نوع شدیدتر این بیماری است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه تشخیص بیماری آنفلوانزا توسط افراد عادی ممکن نیست، اذعان داشت: نمی توان هر سرماخوردگی یا بیماری تنفسی را به آنفلوانزا نسبت داد. تشخیص قطعی بیماری فقط با انجام آزمایش امکانپذیر است.

گویا بیان داشت: بیماری آنفلوانزا همچنان مسیر رشد و افزایش نسبی را طی می کند و زمان اوج این بیماری تمام نشده است.

وی در مورد تامین داروی درمان آنفلوانزا نیز گفت: داروی تامیفلو که برای درمان این بیماری کاربرد دارد به میزان کافی در کشور وجود دارد و به هیچ وجه کمبود نداریم اما این دارو، در همه جای دنیا یک داروی بیمارستانی است و در داروخانه ها به طور مستقیم توزیع نمی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی ۲ قانون برای اجرا ابلاغ کرد +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، رئیس دولت سیزدهم همچنین «قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت کنت ترکیه به داوری» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت نیرو و نهاد ریاست جمهوری (معاونت حقوقی رئیس جمهور) و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901429

دیگر خبرها

  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • ۱۲ مصدوم و یک فوتی در ۲ حادثه ترافیکی در اصفهان
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رئیسی ۲ قانون برای اجرا ابلاغ کرد +جزئیات
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند