Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید یزدان پناه روز دوشنبه در همایش سفیران پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی با حضور معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش در سرسرای مفتح کرمانشاه، افزود: آموزش و پرورش در همه مناطق حتی در دور افتاده‌ترین جاهای کشور مشغول به تعلیم و تربیت است از این رو به عنوان یکی از مهمترین نهادهای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیاز به توجه ویژه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اگر جامعه ایده‌آل، موفق و توسعه یافته می‌خواهیم باید به آموزش و پرورش توجه کنیم و این نهاد نیز باید فرهنگ سازی را در اولویت قرار دهد زیرا اکنون همه به این نتیجه رسیده‌اند که اساسی‌ترین مقوله توسعه در همه ابعاد توجه به فرهنگ است.

وی تاکید کرد که اگر فرهنگ یک جامعه اصلاح شود بخش بسیار زیادی از مشکلات دیگر آن جامعه برطرف خواهد شد.

وی همچنین مهم‌ترین بخش مبارزه با موادمخدر یا هر آسیب اجتماعی را پیشگیری دانست و هدف از برگزاری طرح یاریگران زندگی و سفیران سلامت در آموزش پرورش را آگاهی‌رسانی و توانمندسازی والدین، دانش آموزان، مدیران و معلمان در بحث پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه مواد مخدر عنوان کرد. 

یزدان پناه در ادامه افزود: سفیران سلامت با آگاهی بخشی، تبلیغات فرهنگی، آموزشی و تولید محتوا و پیام فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی در مدارس و نزد دانش آموزان را رصد و شناسایی می‌کنند و در راستای پیشگیری آن اقدام می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پروش استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با عملکرد خوب بخش‌های مختلف آموزش و پرورش استان این سازمان در سال ۹۸ رتبه برتر ساماندهی نیروی انسانی در کشور را کسب کرد.

وی همچنین در ادامه در خصوص حق مناطق جنگی بازنشستگان آموزش و پرورش و فرهنگیان بخش های سرفیروزآباد و بیلوار شهرستان کرمانشاه نیز گفت: باتلاش فراوان استاندار و مجمع نمایندگان استان این خواسته به حق معلمان در آینده نزدیک در صحن علنی مجلس مطرح و به امید خداوند تصویب و لحاظ خواهد شد.

اختصاص ۵۰ درصد اعتبارات مبارزه با مواد مخدر به پیشگیری

رییس ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه نیز در این همایش با بیان اینکه هزینه درمان آسیب‌های اجتماعی ۱۵ برابر پیشگیری است، گفت: در سال جاری با توجه به اهمیت بالای پیشگیری مواد مخدر ۵۰ درصد اعتبارات ستاد مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور به این حوزه اختصاص یافته است.

علی شمشیری در ادامه بیان داشت: در طول سال های گذشته ستاد مبارزه با مواد مخدر استان توجه ویژه به حوزه فرهنگ سازی پیشگیری از مواد مخدر انجام داده و به همین دلیل کرمانشاه از رده های قرمز مصرف مواد مخدر وضعیت بهتری یافته است.

وی یکی از حوزه های مهم و مغفول ستاد مبارزه با مواد مخدر را توجه به اشتغال معتادان ترک یافته دانست و گفت: استان کرمانشاه در راستای تکمیل حوزه درمان معتادان در راستای مهارت آموزی معتادان اقدام به احداث اردوگاه مهارت آموزی فنی و حرفه ای برای معتادان کرده و تاکنون ۶ میلیارد تومان هزینه زیرساخت های این اردوگاه شده است. 

در مجلس پیگیری حق مناطق جنگی بازنشستگان و معلمان جا مانده از این حق استان هستیم

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت: مجمع نمایندگان استان کرمانشاه پیگیر حق مناطق جنگی بازنشستگان فرهنگی و معلمان جامانده از این در شهرستان کرمانشاه است.

شهاب نادری در ادامه آموزش و پرورش را نهادی مقدس دانست که باید در اجرای برنامه‌ها فارغ از جریان های سیاسی عمل کند.

وی همچنین گفت: نمایندگان مجلس تلاش می کنند در جمع بندی بودجه سال ۹۹ با توجه به شرایط اقتصادی دولت بودجه مناسبی برای آموزش و پرورش لحاظ شود.

نادری در بخش دیگری از سخنان خود امنیت را واجب تر از نان شب دانست و بیان داشت: گرانی بنزین را باید با شرایط اقتصادی دولت نگاه کرد و اگر نقدهای هم هست باید راهکار هم ارائه شود.

نماینده مردم اورامانات کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اعتراضات گفت: مردم پس از رهنمودهای مقام معظم رهبری صف خود را از اغتشاش گران و آشوب گران جدا کردند.

نادری در پایان ابراز امیداوری کرد برنامه‌های پیشگیری از مواد مخدر با عمل همراه شود و در حد شعار و طرح باقی نماند. 

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۲۵ هزار نفر جمعیت است.

برچسب‌ها ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه آموزش و پرورش ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی

بنا به این گزارش، عبدالرضا پازوکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، از برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی، در 25 و 26 شهریور 1403 در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی خبر داد و گفت: شمار خودکشی در ایران کم‌تر از میانگین جهانی و 6.8 مورد در 100 هزار نفر جمعیت است.رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در نشست مقدماتی برگزاری این همایش، با ابراز خرسندی از اینکه با وجود سیاه‌نمایی رسانه‌های معاند شمار خودکشی در ایران کم‌تر از متوسط جهانی است، در ادامه اظهار کرد: براساس آمارهای جهانی میانگین خودکشی در دنیا 11 در 100 هزار نفر جمعیت و در ایران 6.8 در 100هزار نفر جمعیت است، با این وجود در کشور مسلمان حتی یک مورد خودکشی هم گناه است. وی با اشاره به آمار خودکشی در کشورهای اسکاندیناوی به‌علت شرایط خاص جغرافیایی، محیطی و نور کم در این کشورها گفت: این نشست مقدمات اجرایی برای تحقق کارهای علمی در همایش ملی پیشگیری از خودکشی در شهریور1403 است تا برای پیشگیری از خودکشی با تبعات فراوان برای خانواده و جامعه، اقدام موثری انجام شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به آیه 32 سوره مائده درباره اهمیت نجات جان انسان‌ها، خاطرنشان کرد: براساس توصیه‌های الهی و دین مبین اسلام بحث نجات انسان و پیشگیری از خودکشی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی با وظیفه حفظ و ارتقاء بهداشت و درمان در کشور یک تکلیف است.تأکید بر ضرورت حفظ تقسیم کار برای پیشگیری از خودکشی در کشور

در ادامه این نشست، حمید یعقوبی، رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی، با تشریح اهداف همایش ملی پیشگیری از خودکشی در ادامه تصریح کرد: یکی از اهداف برگزاری این همایش تهیه نقشه بومی پیشگیری از خودکشی با استفاده از تجارب جهانی است، در عین‌حال باید علل خودکشی در ایران بیشتر شناسایی شوند که این همایش می‌تواند زمینه‌ساز این مسأله باشد. وی، با اشاره به مقایسه آمار جدید خودکشی در ایران نسبت به سال‌های گذشته در ادامه بر ضرورت تقویت پیشگیری از خودکشی تأکید و تصریح کرد: براین اساس باید برای کاهش پدیده خودکشی در کشور تقسیم کار ملی انجام شود که باید در این زمینه سازمان ملی صدا و سیما، حوزه علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی وارد عمل شوند. خودکشی در 23 کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری استحمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، هم با اشاره به اهمیت برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی در آگاهی‌بخشی و افزایش سطح سواد جامعه درباره این پدیده شوم در ادامه اهداف و بخش‌های مختلف این همایش را تشریح و خاطرنشان کرد: آمار خودکشی در ایالات متحده آمریکا بیش از متوسط جهانی و  14.4 در 100هزار نفر جمعیت است، اما با وجود آمار اندک خودکشی در ایران (کم‌تر از میانگین جهانی) دانشگاه علوم پزشکی ایران همواره می‌کوشد تا شیب این آمار را کاهش دهد، برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی نمونه بارزی از این اقدامات است. وی، خودکشی را در 23 کشور دنیا جرم دانست و در ادامه بر ضرورت اجرای کامل سند ملی خودکشی ابلاغ‌شده در سال 1400 تأکید کرد.30 نهاد مسئول کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور

در ادامه این نشست، غلام‌عباس ترکی، معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، با تشریح سیاست‌های دادستانی کل کشور گفت: دستگاه قضایی براساس قانون اساسی وظیفه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در کنار مسئولیت رسیدگی به جرائم را بر عهده دارد، با این وجود پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یک اقدام بین‌بخشی است، و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در اختیار قوه قضائیه نیست. وی با بیان این‌که در قانون برنامه ششم توسعه، بر پیشگیری از 5 آسیب‌ اجتماعی حاشیه‌نشینی، اعتیاد، بیکاری و ... تأکید شده تا آمار این آسیب‌ها به 25 درصد کاهش یابد، افزود: بر این‌ اساس مولفه‌های اقتصادی و معیشتی در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیر بسزایی دارد و به‌نوعی 30 نهاد در این زمینه مسئولند. معاون دادستانی کل کشور، ادامه داد: با وجود شمار اندک پدیده خودکشی در ایران، نسبت به میانگین جهانی، اما در مقایسه با آمار سال‌های گذشته باید اقدامات پیشگیرانه‌تری لحاظ شود، که بر این اساس ارزیابی و به‌روزرسانی سند ملی خودکشی پیشنهاد می‌شود.ترکی در ادامه آمارهای مرتبط با حوزه خودکشی در کشور را براساس سن جمعیتی و میزان مداخلات فوری تشریح کرد. خودکشی در ایران بدون تعقیب کیفری محمدحسین صادقی، مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور، هم با اشاره به اهمیت برگزاری همایش ملی پیشگیری از خودکشی با استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و انجمن‌های علمی در ادامه مداخله در حوزه آسیب‌های اجتماعی را از وظایف و دغدغه‌های جدی مقام معظم رهبری برشمرد و افزود: براین اساس این موضوع برای همه یک تکلیف است.

وی جایگاه ایران در زمینه آمار پدیده خودکشی را مطلوب اما نه ایده‌آل دانست و در ادامه بر ضرورت تلاش بیشتر در این حوزه تأکید و خاطرنشان کرد: براساس آموزه‌های دینی و قرآنی حتی یک خودکشی در کشور نباید رخ دهد. با این وجود جرم خودکشی در ایران تعقیب کیفری ندارد و این در حالی است که در برخی کشورها چنین نیست. مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور، با اشاره به رویکرد قوانین جزائی در تعریف حبس با درجات متعدد برای افرادی که ارتکاب خودکشی را ترغیب می‌کنند، یادآور شد: بازتاب‌های رسانه‌ای در افزایش خودکشی تأثیر بسزایی دارد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی