Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح یاری‌گران زندگی با محوریت توانمندسازی سفیران پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در کرمانشاه رونمایی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طرح یاری گران زندگی با محوریت توانمندسازی سفیران پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در کرمانشاه رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح یاری‌گران زندگی در کرمانشاه رونمایی شد

آیین رونمایی از طرح یاری گران زندگی با محوریت توانمندسازی سفیران پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی ویژه کارکنان پیش از ظهر امروز دوشنبه در تالار شهید مفتح کرمانشاه برگزار شد.

مجید یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این آیین اظهار داشت: آموزش و پرورش در طول سالها اگر توانسته گام مثبتی بردارد به واسطه داشتن فرهنگ درست است.

وی افزود: اساس و بنیاد موفقیت جامعه در آموزش و پرورش است و اگر بخواهیم جامعه موفقی داشته باشیم باید توجه ویژه به آموزش و پرورش داشته باشیم.

این مسئول خاطر نشان کرد: توجه به فرهنگ می تواند ما را به سوی توسعه در همه حوزه ها برساند و لذا به این منظور دستگاههای مختلف باید دست به دست هم بدهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: اگر بخواهیم جامعه ایده آل و تاثیرگذار داشته باشیم باید به آموزش و پرورش توجه داشته باشیم و لازمه داشتن آموزش و پرورشی پویا توجه به بحث فرهنگ و فرهنگسازی است.

وی ادامه داد: در نقاط صعب العبور استان که هیچ نماینده ای از دولت حضور ندارد این معلمان ما هستند که حضور فعالی دارند و هیچ سختی مانع از تلاش آنها نخواهد شد.

یزدان پناه به آموزش های در خصوص امر پیشگیری اشاره کرد و بیان داشت: پیشگیری از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر در این حوزه درست عمل کنیم بخش عظیمی از مشکلات حل و فصل خواهد شد.

این مسئول خاطر نشان کرد: تبلیغات و تولید پیام های فرهنگی یکی از وظایف خطیر ما برای شناساندن مسیرهای خطرناک به دانش آموزان است.

وی همچنین خواستار تعلق گرفتن حقوق مناطق جنگی به منطقه سرفیروز آباد و بیله وار شد و گفت: بازنشستگان نیز کسانی هستند که در مقابل دشمن ایستادگی کردند لذا حق مسلم آنهاست که از این حقوق برخوردار شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان تصریح کرد: آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ساماندهی نیروی انسانی رتبه اول کشور را به خود اختصاص داد.

 

راه‌اندازی مجموعه توانمندسازی بهبودیافتگان اعتیاد در کرمانشاه

علی شمشیری ظهر امروز دوشنبه در آئین رونمایی از طرح یاری گران زندگی با محوریت توانمندسازی سفیران پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی ویژه کارکنان که در تالار شهید مفتح کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در کشور و نظام جمهوری اسلامی با احتساب سالهای قبل از انقلاب حدود ۱۰۰ سال در حوزه مبارزه با مواد مخدر و پیکار با سوداگران مرگ فعالیت هایی صورت گرفته است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه افزود: عمده فعالیت ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر به پس از سالهای انقلاب بر می گردد که به طور جدی با این معضل مبارزه می شود.

این مسئول گفت: از ابتدای انقلاب تا به امروز حدود ۴ هزار شهید در مسیر مبارزه با مواد مخدر تقدیم شده و بیش از ۱۲ هزار جانباز در مقابله با مافیای مواد مخدر که استکبار پشت آن پنهان شده، جانفشانی کرده‌اند که این نشان از اهمیت این مساله دارد.

شمشیری درباره وضعیت استان کرمانشاه در حوزه مواد مخدر گفت: در سالهای گذشته استان کرمانشاه در زمینه مصرف مواد مخدر همواره جزو استان‌های با مصرف بالا محسوب می شد و میزان مصرف این مواد در کرمانشاه از میانگین کشور بالاتر بود.

وی ادامه داد: اما با اقدامات خوبی که در این راستا انجام شده است در حال حاضر به استان‌های با میزان مصرف متوسط رسیده‌ایم و شورای مبارزه با مواد مخدر استان ما طی این سالها جزو استان‌های اول است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: کشور ما با داشتن مرز مشترک با افغانستان -که تولید کننده درصد بسیاری از تریاک جهان است- در گذشته ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن تولید داشت اما با حمایتهای نظام استکبار در این کشور امروز تولید تریاک در افغانستان از مرز ۱۰ هزار تن گذشته است.

این مسئول با بیان اینکه درمان ۱۳ برابر کارهای فرهنگی برای ما هزینه دارد، افزود: با توجه به دستوالعمل باید بیش از ۵۰ درصد اعتبارات در حوزه پیشگیری هزینه شود این امر در ستاد مبارزه با مواد مخدر عملیاتی می شود.

وی ادامه داد: معتادانی که مورد درمان قرار می گیرند پس از درمان کسی حاضر نیست به آنها کاری را واگذار کند لذا به این منظور ما بدنبال اشتغال آفرینی برای این جامعه هدف پس از درمان هستیم.

شمشیری از ایجاد یک اردوگاه برای نگهداری این افراد در استان خبر داد و گفت: طبق تصمیماتی که در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه و با اجازه وزیر کشور داشتیم قرار است اردوگاه متروکه ای در شهرستان کنگاور را برای ایجاد یک مجموعه توانمند سازی اشتغال و صیانت از بهبود یافتگان تبدیل کنیم.

 

۳۰ درصد از دانش‌آموزان استانداردهای لازم سلامت روان ندارند

علیرضا کاظمی امروز دوشنبه در آئین رونمایی از طرح یاری گران زندگی اظهار داشت: اگر معلمان دغدغه نداشته باشد و از مهارت های کافی برخوردار باشند بدون شک جامعه بدون دغدغه و مملو از مهارت خواهیم داشت.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش افزود: ریل توسعه کشور در همه ابعاد از آموزش و پرورش می گذرد که ایستگاه اولیه کشور در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و .. محسوب می شود.

این مسئول بیان داشت: اگر تاریخ انقلاب را مرور کنیم به ویژه در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و به طور ویژه اعتیاد به این نتیجه می رسیم که رویکردها را باید تغییر دهیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: اگر قرار است در این حوزه به موفقیت دست پیدا کنیم باید سراغ آموزش و پرورش و نسل نوجوان و جوان بیاییم و پیشگیری را از این مرحله شروع کنیم.

وی گفت: ۴۰ سال با این معضل مبارزه کردیم و به درمان مشغول شدیم اما امروز با انبوهی از آسیب های اجتماعی مواجه هستیم که نسبت به گذشته پیچیده تر نیز شده اند.

 

طرح سفیران سلامت یک اقدام نوآورانه در کرمانشاه است

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: بر این اساس استراتژی اول خود را باید بر حوزه پیشگیری و فرهنگسازی آن هم در کانون تحولات جامعه یعنی آموزش و پرورش متمرکز کنیم.

این مسئول طرح سفیران سلامت را یک اقدام نوآورانه در استان کرمانشاه معرفی کرد و گفت: این طرح نقطه عطفی در تاریخ ستاد مبارزه با مواد مخدر و اقدامات این حوزه در پیشگیری از آسیب های اجتماهی به یادگار خواهد ماند.

کاظمی افزود: اگر قرار است در کانون تحول یعنی مدرسه اتفاقات خوبی رقم بخورد معلم به عنوان اساسی ترین کانون تعلیم و تربیت می تواند این تحول را ایجاد کند.

وی خطر آسیب های اجتماعی را متوجه همه خانواده ها در کشور دانست و گفت: سلامت روان و سلامت اجتماعی از ارکانی هستند که جهت ارتقاء در حوزه های مختلف لازم و ضروری هستند و باید جهت برقرار کردن این آرامش روحی همه مسئولین در دستگاهای مختلف دست به دست هم دهند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: ما در آموزش و پرورش این اراده را داریم که با تمام ظرفیت خود در راستای کاهش این معضل اجتماعی خدمت کنیم.

این مسئول عنوان کرد: شاید ریشه تمام آسیب های اجتماعی به اعتیاد این بلای خانمانسوز بر می گردد که جامعه را از منظرهای مختلف دچار آسیب می کند.

 

۳۰ درصد از دانش آموزان در حوزه سلامت روان از استانداردهای لازم برخوردار نیستند

کاظمی یکی از علل گرایش نوجوانان و جوانان به دام اعتیاد را آسیب های روانی دانست و گفت: متاسفانه ۳۰ درصد از دانش آموزان در حوزه سلامت روان از استانداردهای لازم برخوردار نیستند و نیاز به توانمند سازی دارند.

وی طرح یاری گران زندگی را یکی از ایده های سردار مومنی عنوان کرد و بیان داشت: با تمام همت به دنبال پیاده کردن این طرح در نظام آموزش و پرورش هستیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: جوهره این طرح این است که از تمام ظرفیت های دانش آموزان از جمله بسیج، شوراها، همیار مشاور و ... در این راه استفاده کنیم.

این مسئول تصریح کرد: مهم ترین متغیر در حوزه آسیب های اجتماعی خانواده است که ۴۸ تا ۶۸ درصد در شکل گیری آسیب های اجتماعی در فضای جامعه موثر است.

وی فقدان مهارت های کافی را یکی دیگر از متغیرهای موثر در حوزه آسیب های اجتماعی دانست و گفت: نظام تعلیم و تربیت باید آموزش محور باشد به طور مثال در کنار دروس دینی باید دین را در وجود دانش آموزان نهادینه کنیم و این را باید در فعالیت های گروهی به دانش آموزان آموزش دهیم.

کاظمی تاکید کرد: دانش آموزان را باید وارد میادین تجربی کنیم و همچنین به شبکه های اجتماعی که فعالیت های انسان دوستانه دارند وصل کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: هر قدر بتوانیم ضریب نفوذ تشکل هایی همچون بسیج را افزایش دهیم ضریب سلامت دانش آموزان را بیشتر کرده ایم.

این مسئول ادامه داد: در گذشته مدارس نقش اول را در جامعه بازی می کرد اما امروز جامعه نقش اول را دارد و آسیب های اجتماعی در تضاد با هنجاریهای خانواده به دانش آموزان آسیب وارد می کند.

وی بیان داشت: طرح نماد محوری ترین طرح ما در آموزش و پرورش است که همه دستگاههای کشوری را کنار هم آورده و برای درمان آسیب های اجتماعی هم افزایی داریم و امیدواریم با همت و تلاش دستگاههای مختلف و محوریت آموزش و پرورش بتوانیم گامهای مثبتی در این حوزه برداریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۸۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن

ایسنا/همدان فرماندار رزن از پیش بینی ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش این شهرستان در سال جاری خبر داد.

علی اصغر غفاری آثار پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد:برای حوزه آموزش و پروش شهرستان رزن اعتباری افزون بر ۵۲ میلیارد تومان در حوزه عمرانی پیش بینی شده که این میزان اعتبار برای ساخت مدارس فاطمیه رزن و  مدرسه روستای ملابداغ و سایر پروژه‌های حوزه آموزش و پرورش هزینه خواهد شد و باید در این رابطه نوسازی مدارس پیگیری تخصیص اعتبارات پیش بینی شده  برای تکمیل این پروژه ها را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در شهرستان رزن  از رشته های مختلف تحصیلی تعداد ۱۰۴۱ نفر  در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند که در این رابطه ۱۴۰ نفر عوامل اجرایی فرایند برگزاری آزمون سراسری شهرستان را بر عهده دارند.

غفاری آثار با اشاره به در پیش رو بودن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم گفت: با توجه به عملکرد بسیار خوب معلمان  در حوزه تعلیم و تربیت شهرستان، حتما مسئولین همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم داشته باشند.

وی  در ادامه خواستار نگاه ویژه آموزش و پرورش نسبت به حرفه و  مهارت آموزی دانش آموزان شد و تصریح کرد: بازدید دانش آموزان رزنی از واحدهای موجود شهرک صنعتی رزن از نقش موثری در آشنایی  آنان با حرفه های مختلف و هدایت آنان به سمت مهارت و حرفه آموزی برخوردار خواهد بود.

وی  همچنین با تاکید بر ارتقاء سواد رسانه‌ای دانش آموزان توسط آموزش و پرورش گفت: آموزش سواد رسانه‌ای توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان تاثیر بسزایی در آشنایی این قشر مهم جامعه با واقعیت های فضای مجازی و استفاده صحیح آنان از این فضا دارد.

امام جمعه رزن هم در این جلسه با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان اصلی هر جامعه است که بقاء، دوام و پیشرفت آن به کیفیت تعلیم و تربیت بستگی دارد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب و حاصل خون شهدا، تحول عظیم در نظام آموزشی و دستگاه تعلیم و تربیت بود که باید با توجه به آموزه‌های دینی، معنوی و تربیتی، این مهم حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر منصوری افزود: تربیت نسل آینده انقلاب و سکان‌داران نظام اسلامی توسط جامعه فرهیخته فرهنگیان در آموزش و پرورش رقم می‌خورد و در همین رابطه مدارس، اساس و پایه تزکیه و تعلیم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم از برگزاری امتحان نهایی برای سه پایه متوسطه نظری با ۱۲۰۰ نفر  دانش آموز خبر داد و گفت: برای برگزاری هر چه بهتر آزمون نهایی نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستیم.

پرویز علی بنده لو افزود: با تلاش های دانش آموزان و همت فرهنگیان شهرستان رزن، این شهرستان از بین  ۷۲۸ منطقه و شهرستان در کشور رتبه  ۲۶ کشور و اول استانی در قبولی امتحانات نهایی و میانگین نمرات را در سال گذشته کسب کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: در هفته معلم، مسئولین در مدارس حاضر شده و از زحمات معلمان عزیز تجلیل خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است