Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین: امین ابراهیمی مدیر عامل شرکت فولاد اکسین خوزستان: در برنامه‌های کوتاه مدت خود و در شرایط تحریم که امکان واردات میسر نمی‌باشد به دنبال تامین نیازهای اضطراری مجموعه خود بوده و در برنامه بلند مدت، این شرکت بومی‌سازی اقلام استراتژیک کارخانه را مدنظر دارد که در حال حاضر نمونه‌های خارجی آن در خط تولید مورد استفاده قرار می‌گیرد و با توجه به نرخ مصرف و نیاز کارخانه به تدریج تامین می‌گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت، از آنجا که برخی کالاها امکان ساخت درون کشور را دارند ولی به دلیل گران بودن هزینه‌های ساخت مقرون به صرفه نمی‌باشد، این شرکت با اتخاذ راهکارهایی نظیر تجمیع درخواست‌ها و همچنین حمایت‌های سرمایه‌ای از شرکت‌ها بستری مناسب جهت فعالیت در این عرصه را فراهم نموده است.

مدیر عامل شرکت فولاد اکسین بیان کرد: از راهکارهای موثر دیگر می‌توان به فعال نمودن واحد مهندسی معکوس در ساخت قطعات اشاره نمود که با ایجاد ارتباط بین سازندگان و متقاضیان کالا در شرکت، زمینه ایجاد تبادل اطلاعات فنی و افزایش کیفیت ساخت قطعات فراهم شده است. بطوریکه پس از تحویل کالا با پایش‌های منظم و ارایه گزارش از نحوه عملکرد قطعات، باعث بهبود کالا و افزایش طول عمر دستگاه‌ها و تجهیزات خواهد شد.

ایشان در خصوص فعالیت‌های شرکت طی سال و یا سالیان گذشته در رابطه با بومی‌سازی قطعات و تجهیزات گفت، در گذشته این شرکت به منظور تولید ورق می‌بایستی غلتک‌های کاری خود را از شرکت‎هایی نظیرAKERS سوئد و BAKH آلمان تامین می‌کرد، که این نیاز سالانه و بالطبع با تغییر رویکرد به سمت ورق‌های خاص API بیش‌تر و مهم‌تر می‌شد و در صورت تامین از منابع خارجی علاوه بر صرف زمان، باعث خروج مقادیر هنگفت ارز از کشور می‌گردید.

بنابراین پس از بررسی و تلاش متخصصین و کسب دانش فنی ساخت، این نوع غلتک‌ها که مستلزم ریخته‌گری‌های سنگین و پیچیده، ماشین‌کاری بسیار دقیق و خاصی می‌باشد، با در اختیار قرار دادن منابع مالی و تجهیز کارگاه، شرکت سازنده داخلی موفق به تولید نمونه‌های اولیه شد و پس از انجام تست‌های گرم و کسب رضایت از نحوه عملکرد آنها اقدام به تولید انبوه نمود و بدین شکل کشور عزیزمان ایران به جمع پنج کشور تولید کننده این نوع غلتک‌ها در جهان پیوست، در حال حاضر نیز تمامی غلتک‌های کاری این شرکت درون کشور تولید می‌شود.

وی ادامه داد، از موارد دیگر فعالیت‌های این شرکت می‌توان به ساخت هاب اسپیندل اصلی نورد، غلتک‌های لولر و فیدرول، ساخت استریپر گاید و انجام تعمیرات تجهیزات نظیر: تعمیر چهار شاخ گاردان‌های اسپیندل اصلی نورد و غیره اشاره نمود.

46

کد خبر 1326907

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فولاد تولید واحد های تولیدی استان خوزستان علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال عراق انتخابات مجلس یازدهم سهمیه بندی بنزین بنزین مجلس شورای اسلامی آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۸۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادر‌های اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت: امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادر‌های تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشور‌هایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادر‌های امدادی نیز گفت: هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادر‌ها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادر‌ها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آن‌ها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد