Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه کتاب جنوب کرمان گفت: خداوند به کتاب قسم خورده است و نکاتی را علاوه بر قسم از جمله داشتن خلق عظیم نیز مورد اشاره قرار داده است.

او افزود: خواندن کتاب رکن اصلی تمدن است، ما اگر ایمانی داریم بر گرفته از سیاهی‌های روی سفیدی کتاب‌هایی است که به ما از گذشتگان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوادی تصریح کرد: همچنین اگر جامعه ما اخلاق، ایمان و توسعه می‌خواهد راه این مهم فقط و فقط در کتاب خلاصه می‌شود.

محسن جوادی بیان کرد: کتاب این نیست که راه درمان درد‌های ما را بگوید بلکه کتاب راه درمان تمامی حوزه‌های زندگی ما است.

جوادی افزود: درد بزرگی است که ما نتوانیم مشکلات جامعه را درست کنیم چرا که کتاب نمی‌خوانیم کتاب راه حلی برای درد است.

او اظهارکرد: این نمایشگاه قصد رواج کتابخوانی را دارد و به این نیت ترویج پیدا کرده است.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه آخرین آمار رشد کتابخوانی در کشور خیلی کم است تصریح کرد: هنوز به ۱۳ دقیقه در روز نرسیده است این یک نگرانی فرهنگی است و جای نگرانی دارد که این آمار بسیار پایین است.

او تصریح کرد: اگر چندین هزار سال تمدن ایران وجود داشته بر گرفته از شاعران است که با قشر کتاب بوجود آمده است.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نام ایران با کتاب ماندگار شده است، اظهارداشت: ما هرچه در جامعه داریم از وجود کتاب است در کتاب‌ها باید فکر و حرف باشد تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند و این ماندگار می‌شود.

محسن جوادی تصریح کرد: اگر بنا است تاریخ ایران ماندگار باشد و احیا بماند یکی از راه‌های آن کتاب است ما فقط با کتاب خواندن می‌توانیم تاریخ ایران را نگه داریم.

او افزود: ما باید تقاضای واقعی خرید برای کتاب ایجاد کنیم و خواندن را ترویج دهیم تا افراد خودشان دنبال مطالب کتاب باشند.

جوادی عنوان کرد: تلاش داریم کتابخانه‌های جنوب کرمان را توسعه دهیم، اما بودجه دولتی جوابگو نیست بلکه باید خود مردم به کار فرهنگی کمک کنند.

او بابیان اینکه تمامی کار‌های علمی با وقف‌های فرهنگی ایجاد می‌شود اظهار داشت: دانش بر اساس توسعه فرهنگ ایجاد می‌شود.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: افرادی که تمکن مالی برای همکاری در امر فرهنگی دارند باید برای آینده فرزندان خود کمک کنند.

جوادی گفت: امسال شرایط سختی برای دولت حاکم بوده است، اما با این وجود امسال ۳۰ نمایشگاه در کشور برگزار می‌شود که تا کنون ۱۵ مورد آن برگزار شده است.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فرهنگ مطالعه کتاب باید از خود ما شروع شود افزود: در حوزه کتاب باید خلاقیت داشت و کار‌های نویی انجام داد امیدواریم بتوانیم رونق را برای کتاب خواندن برگردانیم.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معرفی کتاب وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۹۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟

بر اساس بیانیه اخیر دولت هند مبنی بر منع مسافرت شهروندان هندی به ایران و اسرائیل شنیده‌ها حاکی از عدم حضور هند به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه کتاب تهران است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ کمتر از 11 روز مانده به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران،‌ حضور هندی‌ها به عنوان مهمان ویژه این رویداد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که پس از صدور بیانیه دولت هند در روز 24 فروردین که در آن  به شهروندانش توصیه کرد که با توجه «به شرایط حاکم بر منطقه» تا اطلاع ثانوی از سفر به ایران و اسرائیل خودداری کنند. بعید است که ناشران هندی بتوانند خود را به نمایشگاه کتاب تهران برسانند. پیگیری‌های دوطرف تا این لحظه به نتیجه‌ای ختم نشده است.

نگاهی به سالن رایت نمایشگاه کتاب دهلی/ رایت سنتر دهلی چه قابلیت هایی برای نشر ایران دارد؟

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مذاکره با وزارت فرهنگ هند پیگیر حضور ناشران این کشور در نمایشگاه کتاب تهران است،‌  یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب تهران و معاون فرهنگی وزرات ارشاد در گفت‌وگو با تسنیم ضمن تایید این پیگیری‌ها گفت: نتیجه این پیگیری‌ها به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است