Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون سردبیر پایگاه خبری "آخرین خبر" گفت: بخشی از ارگان‌ها مشخصا با علوم سیاسی و دانشجویانش مشکل دارند؛ پس دانشجویان علوم سیاسی باید به سراغ افزایش تخصص و قدرت تحلیل بروند.

محمد ظریف در نشست «چگونه از سیاست به پول برسیم؟» که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظها کرد: از سال 90 بالغ بر 250 تا 300 نفر برای مصاحبه و استخدام به دفتر ما آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه با دانشجویانی روبه‌رو شده‌ام که بالاترین تحصیلات علوم سیاسی را دارند، اما کوچکترین شاخص کاربردی‌ای ندارند؛ مثلا از یک فوق‌لیسانس علوم سیاسی درباره سیر مطالعاتی پایان‌نامه‌اش پرسیدم و او حتی معنی سیر مطالعاتی را نمی‌دانست.

وی ادامه داد: عقیده دارم از علوم سیاسی می‌شود به پول رسید. یکی از معضلات این رشته، انتزاعی بودن آن است. دانشجویان علوم سیاسی همیشه با فکر سروکار دارند. مشکل این است این فکر را نمی‌توانند به کاربرد تبدیل کنند.

معاون سردبیر پایگاه خبری "آخرین خبر" تصریح کرد: مهمترین  نیاز مجموعه ما تحلیل‌گری است. حوزه‌های کاری مشخص رشته علوم سیاسی وزارتخانه‌های کشور، وزارت امور خارجه و ارشاد است، اما این فرصت‌ها بسیار محدود و در اختیار افرادی مشخص است. بخشی از ارگان‌ها مشخصا با علوم سیاسی و دانشجویانش مشکل دارند. پس باید به سراغ افزایش تخصص و قدرت تحلیل رفت.

ظریف خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم از علوم سیاسی به شغل برسیم باید قدرت تحلیل خود را بالا ببریم. موضوع بعدی آمار است و اینکه چگونه اتفاقات را تعمیم دهیم. نبود آمار در سرفصل‌های درسی قدرت تحلیل را کاهش می‌دهد. همچنین بسیاری از دانشجویان علوم سیاسی در کار با کامپیوتر مشکل دارند. مبحث بعدی شناختن ارتباطات قدرت است.

وی افزود: موتور محرک تجارت امروزه تولید محتواست. دانشجویان علوم سیاسی باید محتوایی ساده و جذاب تولید نمایند. حساسیت‌ها برروی این دانشجویان زیاد است. آنان یا باید اعتراف کنند که اشتباه کرده‌اند و رشته خود را عوض کنند و یا اینکه با این محدودیت‌ها بجنگند.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشجویان رشته علوم سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۱۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ

سعید آزادیان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی مأموریت گرا سیاست‌های توسعه‌ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه‌ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه مأموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان‌ها و بر اساس نگاه مأموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحدهای مرکز استان‌ها و واحدهای بزرگ‌تر ادغام کرده ایم.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استانداردهایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت‌هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتاً مجوز همه رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تأیید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلاً در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می‌شوند معمولاً به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می‌کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • محمدعلی علومی درگذشت
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • همایش شاهنامه و امر سیاسی برگزار می‌شود
  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا