Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، صلاح الزواوی در دیدار با حجت‌الاسلام میثم امرودی رئیس این سازمان به مناسبت هشتم آذرماه روز جهانی همبستگی با فلسطین، بر پیشگامی و پرچم‌داری جمهوری اسلامی ایران در حوزه مقاومت تاکید کرد.

وی، همچنین نقش شاگردان برجسته رهبر معظم انقلاب همچون سیدحسن نصرالله را در مسیر مقاومت مهم ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این نشست گفت: خدا را شکر که شیخ‌السفرای ایرانی، صلاح زواوی بنده را با منظره‌های مقاومت می‌شناخت و به جایی آمده‌اند که ما مراکز فرهنگی زیادی داریم که می‌توانیم در خدمت مقاومت و انتقال پیام مردم فلسطین باشیم.

امرودی افزود: دل و ذهن ما فلسطینی است و خواهد بود، ما با طرح های استکباری در خصوص آینده فلسطین همچون طرح «دو دولتی» و یا طرح آمریکایی «معامله قرن» شدیدا مخالفیم.

وی بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله العالی) بارها فرموده‌اند قائل به تاسیس کشور تاریخی و یکپارچه فلسطین از بحر تا نهر هستیم که در آن همه فلسطینی‌های اصیل  چه یهودی، مسیحی و مسلمان در کنار هم زندگی خواهند کرد.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: ما مسجدالاقصی را پایتخت ابدی فلسطین، پایتخت جهان اسلام و پایتخت توحید عالم می‌دانیم و ان‌شاءالله به زودی آزادی آن را با همت مجاهدان و بندگان صالح خداوند شاهد خواهیم بود.

امرودی افزود: این را هم یقین بدانید که قطعا کلید محو رژیم صهیونیستی زده شده است، یک روزی ما آمریکا را از ایران سربلند بیرون کردیم، به فضل خدا رژیم اشغالگر قدس هم باید به فکر جای دیگری برای خودش باشد، اساسا این دولت یک دولت جعلی است و هیچ جایگاهی ندارد همانطور که شما هم گفتید اسراییل قطعا از بین می‌رود.

وی بیان کرد: فلسطینی‌ها یک روزی دنبال یک زیتون و یک کتاب قانون بودند، می‌رفتند سراغ حکام و سازمان ملل، از روزی که با امام حسین(ع) و جهاد آشنا شدند دایره فلسطین عوض شد و معادلات دنیا به نفع فلسطین تغییر کرد و امروز فلسطین محور جهاد و مقاومت نه فقط برای یمن، سوریه، عراق، لبنان بلکه همه کشورهای دنیا است.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: ما مشترکات زیادی داریم؛ در توحید، نبوت و معاد، ممکن است اختلافات جزئی هم داشته باشیم که با وحدت و برادری کنار می‌آییم اما دشمنان در صدد اختلاف‌افکنی بین ما هستند که باید هوشیار باشیم.

امرودی گفت: من خودم شاکی خصوصی اسراییل هستم، از امام صادق(ع) سوال کردند آیا حب و بغض هم جزو ایمان است؟ حضرت فرمودند هَلِ الإیمَانُ إلَّا الحُبّ وَ البُغض.

وی تصریح کرد: اصلا ایمان ما مبتنی بر ضداسراییل‌ بودن است و ایمان ما مبتنی بر دوست داشتن یمنی‌ها و دوست داشتن سیدحسن نصرالله‌هاست، بنای ما این است و سازمان فرهنگی هنری هم این رویکرد را انتخاب کرده است.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به فعالیت فرهنگسرای ملل در پارک قیطریه اظهارداشت: در این فرهنگسرا هفته فرهنگی کشورها را برگزار می‌کنیم، بوستان قیطریه فضای مفرحی دارد که ما آنجا را مرکزی برای اجتماعات ملل، هفته‌های فرهنگی، اتفاقات خواهرخواندگی بین کشورها و محل اجتماع انجمن‌های دوستی اختصاص دادیم حتی برای کشور فلسطین با اولویت باید موضوعات فرهنگی را دنبال کنیم.

امرودی گفت: برای «روزهای ملی» باغ‌موزه هنر ایرانی را برای میزبانی و با اولویت ۵۷ کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامی در نظر گرفته‌ایم.

وی درباره زمینه‌های همکاری میان سفارت فلسطین در ایران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران پیشنهاد کرد، سازمان فرهنگی هنری آمادگی دارد تا از طریق مراکز خود نظیر سینما، باغ کتاب، موزه ها و .. از میهمانان شما و خانواده‌های سفرا با افتخار میزبانی کند.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: همچنین اگر روسای جمهور کشورهای دیگر، میهمان جمهوری اسلامی ایران باشند طی هماهنگی  با وزارت خارجه و شهردار تهران این امکان را داریم با هدف تقویت روابط فرهنگی نماد شهر را تقدیم روسای جمهوری کشورهای دوست و برادر کنیم.

برچسب‌ها صلاح زواوی تهران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مقاومت رهبر معظم انقلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تهران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مقاومت رهبر معظم انقلاب تهران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مقاومت رهبر معظم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۱۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر ادامه و احیای رویکرد تفسیری امام خامنه‌ای در میان فرهیختگان قرآن پژوه تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری امروز در کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت آیت الله خامنه ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم در حال برگزاری است، ضمن تبریک روز معلم و تجلیل از یاد و خاطره استاد شهید مطهری، با اشاره به روایتی از امام هادی علیه السلام در رابطه با جایگاه قرآن در تجلی زندگی مومنانه اظهار داشت: با این که همواره معارف قرآنی در مسیر تحقیق، پژوهش و ترویج و نشر و بسط قرار دارد، همچنان شادابی و طراوتش حفظ و روز به روز بر آن افزوده می شود.

وی با تاکید بر اینکه خداوند متعال قرآن را به گستره فراگیر تمام زمان ها تا روز قیامت نازل کرده است، گفت: امام هادی علیه السلام در پاسخ به این سوال که چه سرّی است که قرآن هر چه بیشتر خوانده و بحث شود، بر تازگی و طراوت آن افزوده می شود؟ فرمودند: چون خداوند تبارک و تعالی، آن را تنها برای زمانی خاص و مردمی خاصّ قرار نداده است. از این رو، در هر زمانی و برای هر مردمی، تا روز قیامت، تازه و باطراوت است.

آیت الله حسینی بوشهری ضمن اشاره به اهمیت تبیین، توضیح و نشر اندیشه های قرآنی رهبر معظم انقلاب از دست اندرکاران برگزاری این کنگره تشکر کرد و افزود: امامین انقلاب بر این موضوع تصریح داشتند که با انس با قرآن و تامل در آیات الهی، از زاویه نگاه قرآن می شود به دل ها راه یافت و در دل ها نفوذ کرد.

وی ضمن تأکید بر ادامه و احیای رویکرد تفسیری امام خامنه‌ای در میان فرهیختگان قرآن پژوه به نوع نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب به موضوعات متعدد اجتماعی اشاره کرد و گفت: رویکرد قرآنی رهبر معظم انقلاب پیش از انقلاب و بعد از انقلاب متفاوت بوده، و تفسیر آیات الهی را مبتنی بر اقتضائات و شرایط روز مورد توجه قرار دادند.

آیت الله حسینی بوشهری تفسیر حضرت آیت الله خامنه ای از قرآن را تفسیر اجتهادی دانست و گفت: ایشان از رهگذر عقل و خرد ضمن تفسیر قرآن به قرآن، آیات الهی را مبتنی بر روایات اسلامی تفسیر کردند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: رویکرد قرآنی رهبر معظم انقلاب از یک جهت اجتهادی و از جهتی متناظر با موضوعات زمان است.

وی بر اهمیت پایش همه جانبه اندیشه های قرآنی رهبر معظم انقلاب تاکید و بیان کرد: برخی از اساتید در بررسی کلمه به کلمه و جمله به جمله تفاسیر امام خامنه ای، نکات بدیعی را در رابطه با روش و گرایش تفسیری و قواعد آن ارائه کردند.

آیت الله حسینی بوشهری تدبر در قرآن را از مهمترین نکات پیش از تلاوت قرآن دانست و اظهار داشت: شأن پیامبر شأن تبیینی نسبت به آیات قرآن بود؛  لذا در تدبر به قرآن باید در عین توجه به محکمات، معنای متشابهات را در مسیر ارجاعات علمی قابل قبول استخراج کرد.

وی با بیان این که تفسیر قرآن باید به گونه ای باشد که خواص بپسنند و عوام بفهمند، خاطرنشان کرد: تفسیر قرآن به قرآن رهبر معظم انقلاب همچون سیاق علامه طباطبایی متاخذ از «القرآن یفسر بعضه بعضا» است؛ لذا کسی که می خواهد یک آیه تفسیر کند، باید به سایر آیات قرآن اشراف داشته باشد تا گمراه نشود و به بیراهه نرود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارائه تشریحی از تفسیر قرآن به قرآن، به مصادیقی از آیات الهی که مکمل و مفسر دیگر آیات هستند، اشاره و به تبیین برخی از ملاک های زندگی مومنانه از نگاه قرآنی پرداخت.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که باید به دغدغه های اجتماعی جامعه پرداخت و خود را محصور در احکام فردی ننماییم، تصریح کرد: باید با رویکرد هدایتی و تربیتی وارد میدان تجلی احکام اجتماعی  شده، راه حل ها را از بند بند آیات قرآنی اتخاذ کنیم.

وی قرآن را نسخه شفابخش، موعظه گر، هدایت آفرین و رحمت بخش برای مومنان دانست و افزود: کسی که تحت تاثیر موعظه قرآن قرار گیرد، زنگارها از دل زدوده شده، زمینه هدایت فراهم خواهد شد؛ و کسی که مشمول هدایت شود، مشمول رحمت الهی خواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری با تأکید بر این که نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در چند جلد مکتوب خلاصه کرد، خاطرنشان کرد: بحث های تفسیری رهبر معظم انقلاب با راه و سخن ایشان عجین شده است؛ به گونه ای که هرجا سخنی می گویند، مبتنی بر نکته سنجی های دقیق و عمیق معارف قرآنی است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن اشاره به جایگاه سنت های اجتماعی جوامع در نگاه قرآنی، شبهه زدایی از معارف قرآنی در اذهان مخاطبان را یکی از سیره های تفسیری رهبر معظم انقلاب دانست.

وی به تبیین مصادیقی از نحوه پاسخگویی رهبر معظم انقلاب به شبهات مبتنی بر نگاه قرآنی پرداخت و با تاکید بر این که زندگی حقی همگانی است، گفت: اینگونه نیست که یک عده ای هر کاری دلشان خواست انجام دهند و از دیگران بخواهند که ساکت بمانند، نمی شود که رژیم صهیونیستی بزرگترین  جنایات را رقم بزند و در مقابل پاسخ حق دفاع فلسطینیان، رویه محکومیت را در پیش گیرند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • شاهکار رهبر انقلاب در تفسیر قرآن
  • اینفوگرافیک/محور بیانات رهبر انقلاب در دیدار معلمان
  • اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود
  • فیلم| رهبر معظم انقلاب: الگوهای جامعه معلمین باید به‌ عنوان قهرمان معرفی شوند
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • معلمان با رهبر انقلاب دیدار کردند
  • آغاز دیدار جمعی از معلمان با رهبر معظم انقلاب
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند