Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز نوآوری یک گروه صنعتی در حوزه تایر با اشاره به رویداد نوآورانه شناسایی و حمایت از ایده‌های حوزه‌ پایه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت:‌ دانشجویان صاحب ایده در حوزه تایر می‌توانند طرح و پروپوزال خود را تا ۲۰ دی ماه به رویداد ارسال کنند و ایده‌های منتخب از حمایت نقدی و امکان استقرار در برج فناوری امیرکبیر بهره‌مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر افشین آشفته در حاشیه رویداد نوآورانه شناسایی و حمایت از ایده‌های حوزه تایر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در گام اول این رویداد، اطلاعات کلی در مورد تایر، ساختار، انواع و روش‌های ساخت آن در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، گفت: در ادامه  این رویداد مدیران ما در پنلی که تشکیل شده چالش‌ها و فرصت‌های صنعت تایر را بیان می‌کند. و بعد از برگزاری این قسمت، دانشجویان ، اساتید و پژوهشگران می‌توانند فرصت ایده پردازی پیدا کرده و توانمندی‌شان را با نیاز صنعت تطابق دهند.

وی با اشاره به این که در ادامه این رویداد جلسات خلق ایده برگزار خواهد شد، افزود: آنجا به عنوان مرکز نوآوری یک گروه صنعتی در حوزه تایر به ایده‌های دانشجویی کمک می‌کنیم که پخته شوند و فرصت تشکیل استارتاپ برای آنها ایجاد شود.

سرپرست مرکز نوآوری این گروه صنعتی حوزه تایر خاطر نشان کرد: در نهایت به دانشجویان فرصت می‌دهیم پروپوزال خود را در حوزه‌ تایر برای ما بفرستند و در این مسیر همراه آنها هستیم تا استارتاپ‌های موفقی شکل دهند و مسائل ما را برطرف کنند.

آشفته، مهلت ارسال پروپوزال نهایی به این رویداد نوآورانه را ۲۰ دی ماه اعلام کرد و درباره‌ سطوح حمایتی از این رویداد، گفت: در سه سطح حمایت طلایی، نقره‌ای و برنزی از نوآوران حمایت خواهیم کرد. بدین صورت که در سطح طلایی ۳۰ میلیون تومان حمایت نقدی، بازدید از کارخانه، امکان استقرار در مرکز نوآوری ما در برج فناوری امیرکبیر و امکان استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات کارخانه‌ برای صاحبان ایده‌های برتر در حوزه‌ تایر فراهم می‌شود.

وی حمایت نقدی سطح نقره‌ای را ۱۰ میلیون تومان و حمایت نقدی از سطح برنزی را ۵ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: ایده‌های برگزیده در سطح نقره‌ای نیز امکان استقرار در برج فناوری امیرکبیر و نیز امکان استفاده از ماشین‌آلات و تجهزات کارخانه را خواهند یافت. این در حالی است که در سطح برنزی امکان استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات کارخانه تا حد امکان برای فناوران فراهم است و نیز مشاوره فنی به آنها داده خواهد شد.

وی در پایان یاد آور شد: در انتخاب تعداد طرح‌های برگزیده هر سطح محدودیتی وجود ندارد و به عنوان مثال ممکن است ۱۰ نفر در سطح طلایی انتخاب شوند.

به گزارش ایسنا، امروز جلسات خلق ایده رویداد نوآورانه شناسایی و حمایت از ایده‌های حوزه پایه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال برگزاری است و تاریخ ۱۳ آذر تا ۲۰ دی ماه به عنوان زمان ارسال طرح و پروپوزال به این رویداد تعیین شده است. ارزیابی ایده‌ها ۲۱ تا ۲۴ دی ماه انجام خواهد شد و در ۲۵ دی ماه نیز ارائه ۳ دقیقه‌ای و حمایت از منتخبان صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برج فناوری دانشگاه اميركبير تایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۱۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی