Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس با انتقاد از طرح وعده های انتخاباتی از سوی برخی نامزدها از مردم خواست تا در مقابل وعده های مطرح شده، از کاندیداها ضمانت اجرایی بخواهند.

مازندمجلس: جلال میرزایی درباره فعالیت‌های انتخاباتی احزاب و شخصیت ها در آستانه انتخابات مجلس یازدهم گفت: احزاب و تشکل‌های سیاسی اعم از اصولگرا و اصلاح طلب اگر قرار است در قالب جبهه یا ائتلافی فراگیر در انتخابات شرکت کنند در وهله نخست وظیفه دارند با ارائه طرح و برنامه‌های مشخص و مدون، راهکارها و برنامه‌های خود را برای حل مشکلاتی که امروز مردم با آن دست به گریبان هستند ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: احزاب بعد از ارائه طرح و برنامه باید افراد توانمندی را برای اجرایی کردن طرح ها و ایده های مطرح شده برای کرسی های مجلس معرفی کنند.

وی درباره آسیب های سیاست زدگی مجلس با بیان اینکه نفس و ماهیت کار مجلس سیاسی است گفت: هر قانونی که تصویب می‌شود حامل پیامدهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... بوده که ممکن است به نفع عده‌ای و به ضرر گروه اندکی باشد اما به هر حال فرآیند قانونگذاری در مجلس فعلی سیاسی است.

عضو فراکسیون امید در مجلس دهم ادامه داد: اما تاکید می کنم که کار سیاسی با سیاسی کاری دو امر متفاوت است؛ سیاسی کاری به این معناست که افراد موضعی بگیرند که هیچ اعتقادی به آن نداشته و فقط برای سرگرم کردن مردم و جلب آرا آنان موضوعاتی را مطرح کنند که  درست نیست.

وی با بیان اینکه به دلیل برخی نقطه ضعف ها امروز چهره های شناسنامه دار وارد کار سیاسی به معنای درست آن نمی‌شوند تصریح کرد: زمانی وود به عرصه انتخابات چه در ریاست جمهوری و چه نامزدی مجلس وجهه ای داشت اما امروز اعتباری برای آن باقی نمانده است زیرا نگاه نامزدها در برنامه ریزی ها معطوف به کوتاه مدت بوده و هیچ توجهی به برنامه‌های میان مدت و بلندمدت نمی شود که خروجی آن هم وضعیت فعلی است.

میرزایی افزایش آگاهی عمومی را راهی برای برون رفت از شرایط فعلی خواند وتاکید کرد: فضا باید به گونه‌ای باشد که افرادی که وعده داده و هزینه می کنند از سوی افکار عمومی مورد سوال قرار گیرند در غیر این صورت ما در شرایطی قرار خواهیم گرفت که افراد بدون هیچ پشتوانه ای وعده های توخالی می دهند که در نهایت موجب تضعیف سرمایه‌های اجتماعی و در بلندمدت و موجب کاهش اعتماد مردم می شوند که در این زمینه مردم باید با دقت نظر بیشتری داشته باشند.

نماینده مردم ایلام در مجلس دهم ادامه داد: وقتی نامزدی وعده می‌دهد باید افکار عمومی این سوال را مطرح کند که این وعده بر چه اساسی مطرح می شود و چگونه قرار به آن عمل شود؟ به طور مثال کاندیدایی وعده اشتغالزایی یا رفع مشکلات حوزه انتخابیه را می دهد که به هیچ وجه در شرح وظیفه نماینده مجلس نیست و این کارها تنها با هدف جلب آرا انجام می شود. این در حالی است که اگر فرد اختیارات اجرایی هم داشته باشد باز هم به دلیل کمبود منابع امکان برآوردن چنین وعده هایی وجود ندارد.

رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید با تاکید بر اینکه در مجلس تمرکزها باید بر مسائل کلان باشد، افزود: نمایندگان مجلس باید مسائل را در ابعاد ملی ببینند البته این موضوع نافی حل مسائل و مشکلات حوزه های انتخابیه نیست اما اینکه بخواهیم با  رویکرد محلی گرایی پیگیر حل مسائل باشیم و در واقع مسائل ملی را به سطح مسائل محلی تقلیل دهیم کمکی به توسعه و خروج از بن بست های موجود نمی کند.


منبع : خانه ملت

برچسب ها : #وعده‌های-انتخاباتی #ضمانت-اجرایی #جلال-میرزایی #مازندمجلس

لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: وعده های انتخاباتی ضمانت اجرایی جلال میرزایی مازندمجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۴۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس از فردا در کرمانشاه

محمدرضا آمویی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز فعالیت تبلیغاتی نامزدهای دور دوم از فردا، اظهار کرد: چهار نامزد راه یافته به دور دوم در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه برای تعیین ۲ کرسی باقی مانده با هم رقابت می‌کنند.

وی افزود: اسامی این چهار نامزد در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه به ترتیب حروف الفبا آقایان جهانبخش امینی با کد انتخاباتی ۱۱، ابراهیم رحیمی زنگنه با کد انتخاباتی ۲۲، فضل الله رنجبر با کد انتخاباتی ۳۳ و عبدالرضا مصری با کد انتخاباتی ۴۴ هستند.

فرماندار کرمانشاه بیان کرد: از بامداد روز پنجشنبه مصادف با سیزدهم اردیبهشت ماه، مهلت تبلیغات این چهار نامزد انتخابات شروع و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

آمویی تصریح کرد: مهلت تبلیغات این نامزدها ۲۴ ساعت قبل از فرایند رأی گیری پایان خواهد گرفت.

آمویی با بیان اینکه انتخابات دور دوم همزمان با سراسر کشور در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، گفت: فرآیند رأی‌گیری از ساعت هشت صبح آغاز می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه دارد و در صورت نیاز این زمان تمدید خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه انتخابات این دوره در کرمانشاه به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، افزود: روز رأی گیری دستگاه‌های اخذ رأی مکانیزه در شعب مستقر می‌شود و شهروندان می‌توانند به سهولت رأی خود را ثبت کنند.

گفتنی است، ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه پیش بینی شده است.

کد خبر 6094393

دیگر خبرها

  • انتقادات و توصیه‌های علی مطهری به روحانیون
  • آغاز تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس از فردا در کرمانشاه
  • حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه از اثرات عملیات «وعده صادق» بود
  • مناظره های انتخاباتی مجلس در مازندران از فردا پخش می شود
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست