Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-05-07@03:03:24 GMT

مجلس منافع مردم را قربانی کرده است

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۴۳۰۲

مجلس منافع مردم را قربانی کرده است

اختصاصی مازندمجلس: نیازی گفت: در جنگ اقتصادی کشور با چالش‌هایی روبرو شده است. برای پیروزی در این نبرد نیاز به مدیران پاک دست و امین داریم. رهبری هم در بیانیه گام دوم انقلاب به بحث شفافیت مالی اشاره‌کرده‌اند. چه ایرادی دارد که مسئولان لیست اموال خود را منتشر کنند؟

اختصاصی مازندمجلس: یار علی نیازی متولد سال 1341 در روستای خرم‌آباد شهر ساری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او دارای مدرک کارشناسی معماری و کارشناسی ارشد علوم سیاسی گرایش روابط بین‌الملل است. نیازی از اواسط دهه 60 تا سال 76 به‌عنوان فرمانده یگان حفاظت ذخایر دریای استان مازندران مشغول به فعالیت بود. جانشین هماهنگ‌کننده ناحیه انتظامی استان مازندران به‌عنوان یکی از مهم‌ترین سمت‌های او به شمار می‌رود. فرماندهی نیروی انتظامی مرکز استان مازندران و معاونت مهندسی فرماندهی نیروی انتظامی هم در کارنامه نیازی به چشم می‌خورد. وی در اولین ساعات از شروع مهلت ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات مجلس یازدهم، با حضور در فرمانداری ساری اقدام به ثبت‌نام نمود. گفت‌وگویی با سرهنگ یار علی نیازی ترتیب دادیم که متن آن در ادامه می‌آید:

باهدف مبارزه با فساد اقتصادی و تأمین امنیت اقتصادی وارد عرصه انتخابات شدم

یار علی نیازی پیرامون اهداف و انگیزه‌های خود برای شرکت در انتخابات بیان داشت: ضمن تشکر از کسانی که بنده را در روز ثبت‌نام همراهی نمودند که امیدوارم این همراهی تا دوم اسفند ادامه یابد چراکه در این مسیر نیاز به یاری شما عزیزان داریم. با سلام خدمت شما و بزرگواران که بنده را موردعنایت خودتان قراردادید. انشالله که بنده هم بتوانم در آینده خدمتگزار شما و تمام مردم شریف ساری و میان‌دورود باشم. پس از سال‌ها حضور و خدمت در نیروی انتظامی به مردم شریف برای تأمین امنیت احساس، نیاز کردم در عرصه قانون‌گذاری علی‌الخصوص تأمین امنیت اقتصادی برای مردم ساری و میان‌دورود وارد میدان انتخابات شوم. با اشرافیت کامل و صد درصد نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی و فرهنگی شهرستان و با همراهی یک تیم کارآمد که عمدتاً از میان جوانان و نخبگان و صاحب‌نظران جامعه هستند پا به عرصه‌ی یازدهمین دوره انتخابات گذاشتم.
وی ادامه داد: اهم اولویت‌های بنده مبارزه با فساد اقتصادی، باندبازی، عدم دخالت در امور اجرایی، بازگشت جایگاه نمایندگی به اصل قانون‌گذاری و نظارت صحیح بر اجرای قانون است. تجربه‌ی کار اجرایی بنده و حضور در نیروی انتظامی سرفراز این خادم کوچک را وادار به احساس تکلیف درراه دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولایت‌فقیه و مردم شریف نموده است. 14 فصل قانون اساسی و 177 اصل آن را دنبال نموده و برای مردم ساری و میان‌دورود یک کلان‌شهر مدرن با شاخص‌های کرامت انسانی، امنیت اجتماعی، امنیت اقتصادی و رفاه عمومی بسترسازی پیرامون سرمایه‌گذاری و ایجاد منطقه بزرگ گردشگری از اولویت‌های بنده هست. ضمناً خط قرمز بنده ولایت‌فقیه، اجرای قانون و دفاع از حقوق مردم است.

در نیروی انتظامی هم کار عمرانی انجام دادم و هم کار خدماتی

این فعال سیاسی در آغاز گفت‌وگو با اشاره به شرایط نامناسب دریای مازندران گفت: کاهش ذخایر دریای خزر موجب شده تا معیشت صیادان درخطر باشد. بنده 10سال به‌عنوان فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان استان مازندران مشغول به فعالیت بودم و کمک صیادان عزیز توانستیم در بحث‌هایی چون ذخایر دریا، تکثیر طبیعی، تکثیر ماهیان استخوانی و خاویاری و همچنین تکثیر ماهیان مصنوعی فعالیت‌های خوبی انجام دهیم. نیازی ادامه داد: رودخانه‌های تجن، چشمه کیله تنکابن و شیرود محل تخم‌ریزی ماهیان در فصل بهار است.

معاونت اسبق مهندسی فرماندهی انتظامی استان مازندران بیان کرد: بحث قراردادها، بازسازی و نوسازی، ساماندهی اماکن و ... را در دوران مدیریت خود پیگیری می‌کردم. در جهت تأمین امنیت شهروندان پیگیر ساختن ساختمان راهنمایی رانندگی شهر ساری بودیم که خوشبختانه این مهم در زمان مدیریت بنده محقق شد. کلانتری 15، 12 و 14 ساری هم در زمان حضور من در معاونت مهندسی فرماندهی انتظامی استان به بهره‌برداری رسید. این اقدامات در جهت خدمت‌رسانی و افزایش سطح امنیت شهروندان صورت گرفت. بنده در نیروی انتظامی هم کار عمرانی انجام دادم و هم کار خدماتی.

کشوری سرمایه‌دار است که نیروی جوان و فعال داشته باشد

نیازی با اشاره به این موضوع که بخش عمده‌ای از فعالیت نیروی انتظامی خدماتی است، اظهار داشت: تمامی دوستان ما در بخش‌های مختلف نیروی انتظامی، در حال خدمت به مردم هستند. بیشتر فعالیت اداراتی مانند اماکن، گذرنامه، راهنمایی رانندگی، صدور گواهینامه،تعویض پلاک، تشخیص هویت و اکثر قسمت‌های مختلف نیروی انتظامی خدماتی هستند. و مأموریت ذاتی آن‌ها خدمات‌رسانی هست و می‌توان گفت جنبه خدماتی نیروی انتظامی پررنگ‌تر از جنبه انتظامی آن است.  

فرمانده اسبق نیروی انتظامی مرکز استان گفت: برخورد فیزیکی و قضایی با جوانان و بزهکاران نمی‌تواند راه‌حل باشد. طبق فرمایشات رهبری ما در حال حاضر در سه جبهه می‌جنگیم. جنگ فیزیکی، جنگ نرم و جنگ اقتصادی. پس از تجربه 8سال دفاع مقدس، امروز جنگ فیزیکی ما خارج از مرزهاست. هوشیاری رهبری، مسئولان و نخبگان باعث شد تا بتوانیم این موضوع را در خارج از مرزهای ایران کنترل کنیم. در بحث جنگ نرم امروزه مرزی وجود ندارد. دشمن جنگ را به فضای مجازی کشانده است. فضای مجازی علاوه بر فرصت‌هایی که در اختیار جوانان قرار می‌دهد، تهدیدهایی را هم به وجود می‌آورد که لازم است دستگاه‌های فرهنگی هوشیار باشند.
نیازی افزود: کشوری سرمایه‌دار است که نیروی جوان و فعال داشته باشد. در ایران جوانان بسیار فعال و باانگیزه‌ای وجود  دارد. جوان اگر شغل مناسب در اختیار داشته باشد و ازلحاظ فرهنگی تحت مراقبت قرار بگیرد، به‌سوی بزهکاری سوق پیدا نمی‌کند. در استان مازندران علی‌الخصوص شهرستان‌های ساری و میان‌دورود، فرصت و زیرساخت‌های اشتغال وجود دارد.

آموزش‌وپرورش اصل و اساس آینده هر کشوری است

این کارشناس مسائل اجتماعی گفت: متأسفانه یکی از مشکلات آموزش‌وپرورش امروز کمبود تخصیص بوده است. بحث شهریه‌های مدارس دولتی به معضل تبدیل‌شده که متأسفانه در شرایط سخت اقتصادی فعلی آمورش به یک دغدغه بدل شده است و تحصیل در مقاطع مختلف بار اقتصادی مضاعفی برای خانواده‌ها ایجاد کرده است که باید با تخصیص بودجه مناسب، بار تحصیل را از دوش مردم برداریم. اجرای این مهم در حقیقت اجرای اصل سوم قانون اساسی است که به‌صراحت تأکید بر رایگان بودن آموزش‌وپرورش دارد. ضمن اینکه کمبود آموزگار ازلحاظ کمی و کیفی آسیب دیگری است که آموزش‌وپرورش را تهدید می‌نماید.

ساری و میان‌دورود مقصد گردشگری نیست

این فعال سیاسی با تأکید بر موضوع اشتغال و اهمیت توسعه گردشگری عنوان کرد: هم‌وطنان ما شهرستان‌های ساری و میان‌دورود را یک شهر توریستی نمی‌دانند. باید با توسعه گردشگری این شهرستان‌ها را به مقصد گردشگری تبدیل کنیم. دریای ساری، آثار تاریخی فرح‌آباد، مناطق تاریخی شهر ساری، دشت فریم، چشمه سورت و سد شهید رجایی و ... تنها بخشی از جاذبه‌های دیدنی است. باید تدبیری اتخاذ کرد تا سفر به منطقه ساری و میان‌دورود میان هم‌وطنان جا بیفتد. راه‌های دسترسی و دیگر زیرساخت‌های لازم برای توسعه گردشگری وجود دارد.

تحریم‌ها اثری ندارد به شرطی که جلوی فساد و رانت را بگیریم
نیازی با اشاره به موضوع شفافیت مالی ادامه داد: در جنگ اقتصادی کشور با چالش‌هایی روبرو شده است. برای پیروزی در این نبرد نیاز به مدیران پاک دست و امین داریم. رهبری هم در بیانیه گام دوم انقلاب به بحث شفافیت مالی اشاره‌کرده‌اند. چه ایرادی دارد که مسئولان لیست اموال خود را منتشر کنند؟
کارشناس ارشد علوم سیاسی گفت: قوه قضاییه اقدامات مناسبی را درزمینهٔ مبارزه با مفاسد اقتصادی انجام داده است. این‌گونه فسادها سزاوار مردم ایران نیست. تحریم‌ها بر ما اثری ندارد به شرطی که در جنگ اقتصادی جلوی رانت و فساد را بگیریم. شرایط سخت، مدیر سخت می‌خواهد. مدیری که ساعت 9 بیاید سرکار و ساعت 11 برود به درد چنین شرایطی نمی‌خورد.

پیگیر کار مالباختگان مؤسسات مالی بودیم

فرمانده اسبق نیروی انتظامی شهرستان ساری ضمن اشاره‌ای به موضوع مالباختگان مؤسسات مالی و اعتباری افزود: کمترین جرم این‌گونه مؤسسات خیانت‌درامانت بوده است. بسیاری از همشهریان ما در این مورد آسیب مالی دیده‌اند. از سوی دیگر برخی برای وصول حق خود در مقابل دستگاه‌های سیاسی تجمع می‌کردند. سزاوار نبود که با این‌گونه تجمعات برخورد نامناسب صورت بگیرد. افراد حاضر در این‌گونه اعتراضات ازلحاظ اقتصادی ضربه دیده بودند و نیروی انتظامی باید شرایط را کنترل می‌کرد. گرچه اگر مسئولان نظارت کافی را انجام می‌دادند این‌گونه اتفاقات رخ نمی‌داد. متولیان امر باید احساس مسئولیت بیشتری نسبت به اموال مردم به خرج می‌دادند. نیروی انتظامی در زمان آن اعتراضات حرف مردم را شنید و جلسات گوناگونی را با نمایندگان معترضان برگزار کرد. خوشبختانه با پیگیری‌ها و نامه‌نگاری‌هایی که صورت گرفت بخشی از مردم به حقوق خود رسیدند. مشکلات اجتماعی راه‌حل اجتماعی دارد. باید از ایده‌های متفاوت استفاده کرد.

نمایندگان مازندران متحد نیستند

این فعال سیاسی در خصوص عملکرد مجلس دهم و نمایندگان مازندران گفت: برخی نمایندگان مجلس از کارآمدی کافی برخوردار نبودند. از نظرات مردم گرفته تا کارشناسان، همگی معتقدند که مجلس دهم ضعیف عمل کرده است. به‌طور مثال در خصوص استان مازندران هیچ‌گونه همگرایی و وحدتی دیده نمی‌شود. حتی در برخی شهرستان‌ها که دو نماینده دارند هم وحدتی در انجام امور دیده نمی‌شود. یک مثال برای اثبات این موضوع بحث منطقه آزاد است. سال‌ها از شروع زمزمه‌ها در ایجاد منطقه آزاد امیرآباد می‌گذرد. اگر در همان سال‌ها این موضوع به نتیجه می‌رسید تا به امروز دیگر مناطقی هم که گزینه تبدیل‌شدن به منطقه آزاد بودند در آستانه این اتفاق قرار داشتند. در این میان تنها منافع مردم در حال قربانی شدن است.


برچسب ها : #مازندران #ساری #یار علی نیازی #انتخابات #مجلس یازدهم









لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: مازندران ساری انتخابات مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۴۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،  رحمت عباس‌نژاد سرستی در نشست هم‌اندیشی نمایندگان و منتخبان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی با هیاُت رئیسه دانشگاه مازندران به ماموریت‌های توسعه استان مطابق سند آمایش آموزش عالی در استان اشاره کرد وگفت:  جایگاه برتر صنعت دانش‌بنیان، مدرن و دوستدار محیط زیست در کشور، تامین حیات و بقای محیط زیست شکننده و منحصر به‌فرد استان، کاهش اتکای اقتصاد استان به رشد بخش مستغلات و بازار زمین، مدیریت و حکمرانی سیاسی _ اداری شمال کشور، مدیریت و نظارت بازرگانی در سطح فراملی و ملی در شمال کشور و مرکزیت گردشگری طبیعی، ورزشی و فرهنگی در سطح ملی و شمال کشور ازجمله ظرفیتهای موجود برای دستیابی به توسعه بیشتر مازندران است.

دکتر عبدالوحید فیاضی منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به این‌که برای بهبود وضعیت استان و کشور و ماموریت‌هایی که در این زمینه بر دوش داریم، باید وارد یک تعامل و مراوده شویم، گفت: آن تعامل، منجر به پیشرفت خواهد شد و ما را به مدار توسعه‌یافتگی نزدیک می‌نماید.

دکتر فیاضی با تاکید بر این مطلب که دانشگاه مازندران با پیشینه بسیار خوب و عناصر کارآمدی که از نخبگان علمی هستند، برای کشور ما کارساز است، تصریح کرد: باید مراتب مراوده و ارتباطات ما با دانشگاه معنادار و هدف‌مند باشد و برای خارج‌شدن از بن‌بست، باید مشکلات را مشخص کرده و راهبرد‌های برون‌رفت از آن را نیز مشخص نماییم و وارد گردونه‌ای شویم که با کار تعاملی، مشکلات و مسایل جامعه و کشور را حل نماییم.

دکتر غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست به مسایل و مشکلات استان اشاره کرد و گفت: مازندران عقب‌افتادگی‌های جدی دارد و مشکل اساسی که به نظر بنده سد راه پیشرفت و توسعه استان است موضوع بین سازگاری محیط زیست و پیشرفت و توسعه استان است.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به پیشرفت‌های علمی که در کشور در حال انجام است و در سطح دانشگاه‌ها هم بسیار مشهود و محسوس می‌باشد، انتظار می‌رود برای حل مشکلات و مسایل استان نیز به طور جدی دانشگاه‌ها وارد عمل شود.

دکتر شریعتی خاطرنشان کرد: از دانشگاه مازندران با توجه به امکانات و عناصر علمی موجود در آن، انتظار می‌رود مشکلات محیط زیستی و پسماند و ... را حل نماید. دانشگاه مازندران باید شجاعت و جسارت لازم را برای حل معضلات استان با کمک صنعت داشته باشد. ما دانشگاه را برای حل علمی مشکلات نیاز داریم.

دکتر احمد فاطمی منتخب مردم بابل در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر این نکته که دانشگاه باید نشاط و امید را به جامعه تزریق کند، گفت: دانشگاه باید جامعه‌ای را که دارای رخوت است، امید را در آن جامعه تقویت نماید.

دکتر فاطمی با انتقاد از برخی از مسوولان به دلیل مواجهه غیراصولی با حضور دانشجویان در فعالیت‌های سیاسی صحیح گفت: اساتید دانشگاه با طرح و ایده به میدان بیایند. از دانشگاه می‌خواهیم در بخش‌های مختلف اقتصادی، گردشگری، پسماند و ... ورود کند و در حل معضلات استان مشارکت فعال داشته باشد.

دکتر حسن حسن‌نتاج منتخب مردم بابل در این نشست با تاکید بر این‌که حل نظام مسایل و مشکلات اساسی کشور باید علمی باشد نه هیاتی و گعده‌ای، گفت: دانشگاه ظرفیت خوبی است که متاسفانه از این ظرفیت، هم در استان و هم در کشور غافلیم.

دکتر حسن‌نتاج یکی از ایرادات دانشگاه‌ها را تقسیم شدن آنها دانست و افزود: از نکات مهم و قابل تامل در دانشگاه‌ها این است که اعتماد به نفس در میان دانشجویان از بین رفته است. اساتید دانشگاه‌ها باید تلاش کنند تا حس خودباوری در بین دانشجویان شکوفا شود که در غیر این‌صورت، قطعا با مهاجرت بیشتر نخبگان مواجه خواهیم بود.

منتخب مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، یکی از چالش‌های اصلی استان مازندران را فقدان زیرساخت‌های لازم برای توسعه و پیشرفت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: مجمع نمایندگان استان، ظرفیت بسیار خوبی است که می‌بایست آن را جدی گرفت و از این فرصت در راستای تامین زیرساخت لازم به خوبی استفاده نمود.

دکتر علی‌اصغر باقرزاده نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: این جلسات می‌تواند در گام اول، دل‌ها را به یکدیگر نزدیک نماید که با این‌کار، افکار هم می‌تواند به تعالی بیاندیشد. افکار مختلفی که موجب خیر و صلاح مملکت و تعالی استان بشود.

دکتر باقرزاده با تاکید بر این نکته که مازندران را به عنوان یک کلان‌شهر می‌شناسیم، اظهار داشت: در بحث منطقه آزاد، تمامی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی پای کار آمدند و من معتقدم که تمام نمایندگان استان می‌بایست با اتحاد، برادری، وفاق و همدلی و به صورت یکپارچه برای توسعه و تعالی استان مازندران تصمیم بگیرند و عمل کنند.

 ایزدی‌فرد معاون دانشجویی دانشگاه مازندران به اهداف این معاونت در دانشگاه اشاره کرد و افزود: عمده هدف ما در معاونت دانشجویی دانشگاه، سلامت دانشجویان است.

دکتر مرتضی علویان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران با تاکید بر این‌که دانشگاه مادر استان می‌تواند مدیریت کلان استان را برعهده بگیرد، گفت: بسیاری از طرح‌های ما در مازندران، فاقد پیوست فرهنگی است در حالی‌که پیوست فرهنگی بسیار مهم و کارساز است.

دکتر قشقاوی منتخب مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی نیز که به‌عنوان یکی از مازندرانی‌ها در مجلس حضور دارد، میهمان این نشست بود، بزرگ‌ترین عامل افزایش سکته و سرطان، بی‌توجهی به معضل زباله است که باید حسابی و جدی در این خصوص فکر کنیم، اظهار داشت: خوش‌بختانه زمینه فراهم است و فقط اهتمام ویژه مسوولان را لازم دارد. متاسفانه استان ما به خاطر بی‌توجهی به بازیافت و زباله در مرز سرطان‌پروری قرار دارد.

دکتر قشقاوی با بیان این‌که در این دوره از مجلس شورای اسلامی، افراد قوی و باسابقه‌ای از استان مازندران به مجلس راه یافتند، اظهار داشت: به فضل الهی، حضور شما نخبگان و افراد قوی در مجلس باعث شکوفایی بیشتر استان مازندران شود.

دکتر علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست به توانمندی‌های استان مازندران اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های استان مازندران بسیار بالاست. نادیده گرفتن استان مازندران در سطح ملی نیز، اشتباه بزرگی است. در هیچ کجای کشور نمی‌توانید این امکانات و ظرفیت‌هایی که در مازندران است را مشاهده کنید. ما در مازندران هم دشت داریم، هم کوه، هم دریا، هم جنگل و ...

کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی افزود: جایی که می‌تواند از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوبی استفاده کرده و مشکلات استان را برطرف نماید، دانشگاه است. در گذشته، مسوولان استان، دانشگاه‌ها و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها را ندیدند که امروز ما در حوزه پسماند مشکل داریم. اگر کارگروه‌های تخصصی آن زمان ایجاد می‌شد، اکنون ما این مشکلات را نداشتیم.

دکتر بابایی کارنامی در بخش دیگری از سخنانش به استفاده درست از نخبگان دانشگاهی در سایر کشور‌ها اشاره کرد و افزود: ما در حوزه‌های مختلف از دانشگاه‌های خود غافل شدیم. اکثر کشور‌هایی که موفق هستند به این خاطر است که دانشگاه‌های خود را وارد اتاق‌های فکر خود کرده‌اند. در بحث اقتصاد دریامحور هم نتوانستیم تا به امروز از این ظرفیت‌های علمی موجود در دانشگاه‌ها استفاده نماییم. ان‌شاءالله با تشکیل مجمع نمایندگان استان، باید به سرعت برنامه ریزی کرده و از این استراتژی در راه اعتلای استان بهره بگیریم.


دکتر یحیی کامیابی معاون اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه نیز در این نشست، با تاکید بر این‌که ۹۰ درصد اعتبارات صرف دستمزد و حقوق می‌شود، گفت: در سال گذشته با کمک نمایندگان استان به‌ویژه نماینده شهرستان بابلسر، اعتبار دانشگاه مازندران افزایش یافته است و انتظار داریم برای کسب موفقیت‌های بیشتر، کمک‌های بیشتری به دانشگاه مازندران شود.

دکتر کامیابی با گلایه از این‌که مسوولان استان، ۳درصد بودجه متوازن ما را به سایر دستگاه‌ها اختصاص می‌دهند، اظهار داشت: ما انتظار داریم که این اعتبار به دانشگاه‌های استان مازندران نیز اختصاص یابد.

دکتر جمال قاسمی معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به کارکرد کشوری و جهانی دانشگاه‌ها گفت: ما نباید به دانشگاه‌ها نگاه محلی داشته باشیم که بعضا به دانشگاه‌ها آسیب خواهد رساند. نگاه ما این است که اثرپذیری علمی دانشگاه باید در جامعه احساس شود.

دکتر قاسمی افزود: دو وظیفه قانون‌گذاری و نظارت، از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی است. از نمایندگان انتظار داریم که راه برون‌رفت کشور ما از مشکلات موجود را که توجه ویژه به دانش بنیان و دانش‌پایه است در دستور کار قرار دهند. زیرا اگر از فرصت‌ها استفاده نکنیم، همان فرصت‌ها بعدا به چالش تبدیل خواهند شد.

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • کادر تیم پیکان بدنبال استعداد‌های فوتبال مازندران
  • مسابقات سوارکاری استانهای شمال کشور در ساری
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود