Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، نشریه پولیتیکو سه‌شنبه شب گزارش داد کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا گزارشی ۳۰۰ صفحه‌ای از تحقیقات مربوط به استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور منتشر و اتهام‌هایی علیه وی مطرح کرده است.
در این گزارش ترامپ متهم شده که از قدرت ریاست جمهوری برای تحت فشار قرار دادن «ولودیمیر» زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین برای تحقیق علیه «جو بایدن» رقیب انتخاباتی وی سوء استفاده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ همچنین متهم شده که در تلاش‌های گسترده برای کارشکنی در روند تحقیقاتی استیضاح مجلس نمایندگان آمریکا و جلوگیری از دسترسی این مجلس به شاهدان و اسناد کلیدی مشارکت داشته است.
این گزارش که در واقع مبانی استیضاح ترامپ را تشکیل می‌دهد و قرار است فردا در کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا بررسی شود، تاکید می‌کند که ترامپ برای سوء استفاده از اهرم فشار ریاست جمهوری علیه اوکراین برای منافع سیاسی در انتخابات سال ۲۰۲۰ اشتیاق دارد.
رئیس جمهوری آمریکا متهم است که کمک نظامی به اوکراین و دیدار رئیس جمهوری این کشور با وی در کاخ سفید را مشروط به انجام تحقیقات مورد نظر ترامپ علیه بایدن کرده است.
انتظار می‌رود که این گزارش با توجه به اکثریت دمکرات‌ها در کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا در رای‌گیری عصر سه‌شنبه (به وقت محلی) تصویب شده و برای بررسی روز چهارشنبه کمیته قضایی ارسال شود.
کمیته قضایی با استفاده از این گزارش موارد نقض قانون اساسی توسط رئیس جمهوری آمریکا را تدوین و زمینه استیضاح ترامپ را آماده خواهد کرد.
مجلس نمایندگان آمریکا از ترامپ دعوت کرده که در نشست‌های تحقیقات استیضاح و شهادت‌دهی شرکت و در صورت وجود شاهدانی دیگر، آن‌ها را به این مجلس معرفی کند.
ترامپ بامداد یکشنبه با اشاره به برگزاری نشست سران کشورهای عضو ناتو در لندن که این هفته برگزار می‌شود، از همزمانی نشست‌های شهادت‌دهی مجلس نمایندگان با نشست ناتو انتقاد کرد.
کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا یک هفته به ترامپ مهلت داده تا مشارکت یا عدم مشارکت مشاور حقوقی‌اش را در جلسات بررسی استیضاح اعلام کند.
تیم حقوقی ترامپ می‌تواند با حضور در جلسات این کمیته شواهد خود را ارائه کرده و سوالاتی را از شاهدان بپرسد.
رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرده که از شهادت‌دهی مقام‌های بلندپایه کابینه‌اش در تحقیقات استیضاح استقبال می‌کند، اما زمانی که تحقیقات در مجلس سنا آغاز شود.
«جرد نادلر» رئیس دمکرات کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا با تعیین ضرب‌الاجل مشابهی به قانونگذاران جمهوریخواه اعلام کرد در صورتی که آنها شواهدی در اختیار دارند، می‌توانند در جلسه نهم دسامبر (۱۸ آذر) ارائه کنند.
کمیته قضایی مجلس نمایندگان از روز چهارشنبه آینده با برگزاری جلساتی با حضور کارشناسان حقوقی امکان حقوقی استیضاح رییس جمهوری طبق قانون اساسی را بررسی می‌کند.
نادلر گفته که قوانین کمیته قضایی مجلس نمایندگان به رییس جمهوری اجازه می‌دهد در جلسات آن شرکت کرده و به مشاورانش امکان می‌دهد از شهود سؤالاتی بپرسند.
یک افشاگر ناشناس فاش کرده است که ترامپ، سوم مردادماه در تماس تلفنی با «ولودیمیر زلنسکی» رییس جمهوری اوکراین، از وی خواسته بود تا درباره عملکرد مالی «هانتر بایدن» پسر «جو بایدن» در شرکت اوکراینی «بوریسما» تحقیق کند.
جو بایدن مهمترین رقیب ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به شمار می‌آید. هدف ترامپ از اعمال فشار بر اوکراین، پرونده‌سازی برای ضربه زدن به بایدن تعبیر شده است.
نمایندگان دموکرات این اقدام ترامپ را سوء استفاده از قدرت تلقی کرده و تحقیقات در خصوص امکان استیضاح وی بر مبنای این اتهام را آغاز کرده‌اند.
سه کارگروه در مجلس نمایندگان آمریکا طی هفته‌های اخیر جلسات استماع متعددی را به صورت علنی و غیرعلنی درباره فشار ترامپ بر اوکراین برگزار کرده‌اند. این کارگروه‌ها قرار است به زودی یک گزارش رسمی درباره جلسات استماع ارائه دهند.
 تاکنون شمار زیادی از مقام‌های فعلی و سابق دولت آمریکا در مورد فشار ترامپ و اطرافیانش بر اوکراین در این جلسات شهادت داده‌اند.
دور آتی تحقیقات که در کمیته قضایی برگزار می‌شود ممکن است به صدور رسمی اتهام علیه رییس جمهوری منجر شود. این کمیته می‌تواند از مجلس نمایندگان بخواهد که تا قبل از کریسمس تشکیل جلسه داده و در مورد آغاز روند استیضاح ترامپ رای‌گیری کند.
هر دو حزب اصلی آمریکا انگیزه‌های سیاسی برای برگزاری محاکمه‌ای دارند که ممکن است تا ماه ژانویه سال جدید میلادی  برگزار شود.
«میچ مک مانل» رهبر اکثریت جمهوریخواه سنا می‌خواهد به سرعت ترامپ را تبرئه کند تا جمهوریخواهان به سراغ دیگر اولویت‌های خود بروند. از سوی دیگر، دموکرات‌ها تمایلی ندارند که نامزدهای این حزب درگیر روند طولانی استیضاح شوند و خواستار آن هستند که این روند به سرعت به نتیجه برسد.
البته افرادی مانند «نانسی پلوسی» رییس مجلس نمایندگان آمریکا و برخی دیگر از نمایندگان دموکرات تاکید دارند که هر اندازه که تحقیقات طول بکشد باید این روند ادامه یابد اما بسیاری امیدوار هستند که این تحقیقات تا قبل از آغاز کمپین ریاست جمهوری در گردهمایی حزبی در ایالت آیووا در سوم فوریه به پایان برسد.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: گزارش استیضاح ترامپ استیضاح ترامپ ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا اعزام نیروهای این کشور به اوکراین را در صورت شکست کی‌یف در جنگ رد نکرد.

به گزارش ایسنا، «حکیم جفریز» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.بی.اس گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا اگر سقوط کند، این احتمال وجود دارد که آمریکا مجبور شود وارد درگیری شود و این ورود، نه صرفا با پول بلکه با حضور سربازان ما انجام می‌گیرد.»

این مقام آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد که یک جناح طرفدار روسیه در حزب جمهوری خواه در حال افزایش است و او آن را به تاخیر در تصویب بودجه مازاد برای نیازهای نظامی کی‌یف متهم کرد.

به گفته جفریز، این جناح نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و معتقد نیست که روسیه دشمن ایالات متحده است. این جناح توسط «مارجوری تیلور گرین»، عضو مجلس نمایندگان رهبری می‌شود.

واشنگتن بارها گفته که آمریکا مایل به اعزام و استقرار نیروهایش در اوکراین نیست.

در این میان، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه ۲۶ فوریه سال جاری میلادی اعلام کرد بود که مساله احتمال استقرار نیروهای غربی در اوکراین در نشستی در پاریس که با حضور نمایندگانی از ۲۰ کشور غربی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته ماکرون، شرکت کنندگان درباره این مساله به اجماع نظر نرسیدند اما چنین سناریویی را نمی‌شود برای آینده کلا منتفی دانست.

پس از این نشست، نمایندگان بیشتر کشورهای شرکت کننده گفتند برنامه‌ای برای اعزام نیرو به کی‌یف ندارند.

همچنین «سرگئی ناریشکین»، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه ۱۹ مارس گفته بود که فرانسه آماده اعزام یک گروه نظامی به اوکراین است که ۲۰۰۰ نیرو دارد.

براساس گزارش‌ها، فرانسه اولین گروه از نیروهای خود را به طور رسمی به اوکراین اعزام کرد. آنها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در «اسلاویانسک» مستقر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ