Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: ساده ترین روش جلوگیری از ابتلا به آنفلوآنزا شستن دستها و پرهیز از بوسیدن و در آغوش گرفتن یکدیگر است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، این روزها بیماری آنفلوآنزا به عنوان موضوعی مهم اذهان مردم را به خود مشغول کرده و بیم ابتلا به آن موجب نگرانی شده است البته با آنکه مسوؤلان وزارت بهداشت و متخصصان حوزه پزشکی توصیه‌های زیادی برای جلوگیری از ابتلا به آن کرده‌‌اند اما باید گفت می‌توان با رعایت حداقل ترین موارد بهداشت فردی نیز در مقابل این بیماری مصون ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسعود مردانی، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و استاد دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با فارس درباره «بهترین روش پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا»، اظهار داشت: بهترین راه جلوگیری از آنفلوآنزا تماس با افراد مختلف از طریق دست است؛ به عبارتی اگر شستشوی دست‌ها با آب را با 100 نمره حساب کنیم، این روش نمره 70 نمره دریافت می‌کند و زدن ماسک نمره 10 می‌گیرد.
وی ادامه داد: ماسک‌های معمولی که مردم استفاده می‌کنند بعد از یک تا دو ساعت و حتی در برخی افراد که دارای علائم عطسه و سرفه هستند تنها 20 دقیقه می‌تواند مؤثر باشد؛ چرا که در انتقال ویروس به دلیل رطوبت ایجاد شده تسهیل ایجاد می‌کند.
این فوق تخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به بهترین نوع ماسک، خاطرنشان کرد: ماسک N95 بهترین نوع ماسکی است که دارای فیلتر بوده و نوع مصرفی باید صورت را بپوشاند و بیشتر برای افرادی پیشنهاد می‌کنیم که مانند پرستاران از بیماران مبتلا به آنفلوآنزا مراقبت می‌کنند.
مردانی با تاکید بر اینکه رعایت بهداشت فردی بسیار مؤثرتر از استفاده از ماسک است، یادآور شد: راه اصلی انتقال ویروس آنفلوآنزا عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی از راه تماس دست است. ثابت شده دانش‌آموزان در مدارس می‌توانند ویروس را به خانه انتقال دهند؛ به این شکل که کافی است یک دانش‌آموز از مداد و پاک‌کن همشاگردی خود استفاده کرده و ازطریق نوشت‌افزار مورد استفاده ویروس را به خانه انتقال دهد.
وی اضافه کرد:‌دانش‌آموز وقتی به خانه برمی‌گردد، به جای اینکه ابتدا دست‌های خود را بشوید؛ برای نمونه از کنترل تلویزیون استفاده می‌کند و یا اینکه برای مصرف مواد غذایی در یخچال را باز می‌کند و یا حتی استفاده از گوشی موبایل؛ در نتیجه ویروس‌ها از این طریق در سطح خانه گسترش پیدا می‌کنند.
این ​فوق تخصص بیماری‌ های عفونی با اشاره به مهمترین راهکارهای جلوگیری از انتقال ویروس آنفلوآنزا خاطرنشان کرد: مردم در مجامع عمومی به یکدیگر دست ندهند؛ ضمن اینکه بدتر از دست دادن بوسیدن یکدیگر است. مثلا بوسیدن و در آغوش گرفتن افراد در مراسم‌های مذهبی و عروسی‌ها می‌تواند به اشاعه اپیدمی این ویروس کمک کند.
مردانی با بیان اینکه دو تا سه هفته دیگر اپیدمی آنفلوآنزا فروکش می‌کند، گفت:‌بهترین و ساده‌ترین روش در جلوگیری از ابتلا به این بیماری، شستن دست‌هاست؛ به عبارتی شستن دست‌ها نیز از استفاده از ماسک بهتر است.
وی متذکر شد:‌ ژاپنی‌ها ثابت کردند حتی اگر صابون در دسترس نباشند، افراد می‌توانند به مدت 30 ثانیه دست‌هایشان را با آب بشویند که این روش می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۷۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!