Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@22:13:02 GMT

تشریح وضعیت تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۷۸۷۷

تشریح وضعیت تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های کرمانشاه

قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های کرمانشاه اظهار داشت: این حوزه به دو بخش تقسیم می شود یکی تجهیزات پزشکی مصرفی همچون دارو که مصرف می شود و برخی تجهیزات پزشکی سرمایه ای که در روند درمان قابل استفاده است.

وی با بیان اینکه تجهیزات پزشکی مصرفی حدود چند هزار قلم است، افزود: همچنین کاشتنی‌ها، ایمپلنت‌ها، پیچ و پلاک در جراحی‌ها، زانوی مصنوعی، پکهای استریل و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. با وجود فشار تحریم‌ها، اما ذخیره خوبی در استان برای تجهیزات مصرفی وجود دارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان داشت: در بحث تجهیزات پزشکی سرمایه ای مانند ام.آر.ی و سی.تی اسکن، سونوگرافی، آنژیوگرافی، رادیولوژی و رادیوتراپی می‌توان این نوید را به مردم استان داد که علی رغم تحریم ها امسال در سال ۹۸ از اول سال تا پایان سال حدود ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات سرمایه‌ای وارد استان می شود که بسیاری از این ها نیز وارد  شدهو ماباقی تا پایان سال وارد استان می شود که این امر بی سابقه ای است.

محمدی بیان داشت: از این ۱۰۰ میلیارد تومان نمونه‌های بارز آن همچون دستگاه رادیوتراپی در بیمارستان امام رضا (ع) است که استانهای ایلام و کردستان را هم پوشش می‌دهد همچنین دو دستگاه دیگر خریداری شده که تا پایان سال با قیمت حدود ۲۳ میلیارد تومان وارد می شود.

وی با اشاره به اینکه نوبت‌دهی‌ها چند ماهه است گفت: اگر قیمت این دو دستگاه با ارز آزاد حساب شود حدود ۷۰ میلیارد تومان قیمت دارد ولی این ها با ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی خریداری شده است.

این مسئول گفت: همچنین امسال بخش خصوصی یک دستگاه سی.تی آنژیوگرافی خریده در حالی که چنین دستگاهی در بخش دولتی نداریم ما هم یک دستگاه برای بخش دولتی خریداری می کنیم که امیدواریم تا پایان سال با ارز دولتی و به قیمت ۱۰ میلیارد تومان وارد شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: هیچ جای کشور دستگاه توموتراپی وجود ندارد که یک دستگاه جدید در درمان سرطان برای ۹ استان خریداری می شود که یکی از آن کرمانشاه است و از آنجا که استان ما قطب درمان غرب کشور است با ارز دولتی و به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان خریداری شده در حالی که با ارز آزاد بیش از ۷۰ میلیارد تومان قیمت دارد.

محمدی افزود: قرار خرید پنج دستگاه سی تی اسکن منعقد شده یکی برای شهرستان هرسین، یکی برای شهرستان صحنه، یکی برای شهرستان پاوه، یکی شهرستان اسلام آبادغرب و یکی هم برای بیمارستان طالقانی در حالی که تاکنون در شهرستان‌ها غیر از اسلام‌آباد سی تی اسکن نداشتیم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: یک دستگاه «سایبوترون» به مبلغ ۳۳ میلیارد تومان وارد استان می شود که در کشور دو سه دستگاه داریم که البته با ارز آزاد ۱۰۰ میلیارد تومان قیمت دارد.

کد خبر 4766238

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی ایلام بسیج گرگان هفته بسیج قزوین خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی بیرجند راهپیمایی شهرکرد ویروس آنفلوانزا مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴

پاویون ملی شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان در رویداد بزرگ نمایشگاهی حوزه سلامت شرق آسیا با حمایت سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در ویتنام برپا می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پاویون ملی شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان در رویداد بزرگ نمایشگاهی حوزه سلامت شرق آسیا با حمایت سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، اردیبهشت 1403 در کشور ویتنام برپا می‌شود.

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی پزشکی و داروسازی ویتنام از 9 تا 12 می (مطابق با 20 تا 23 اردیبهشت ماه 1403) در محل کاخ فرهنگی ویت خو در شهر هانوی پایتخت ویتنام برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه بر روی ارائه به‌روزترین فناوری‌ها، پیشرفت‌ها و دستاوردهای برجسته این حوزه متمرکز خواهد بود، به طوری که متخصصان و فعالین حوزه سلامت و پزشکی از سراسر جهان برای تبلیغات و معرفی محصولات، تبادل تجربیات و بهره‌گیری از فرصت‌ها در سرمایه‌گذاری، تولید و گسترش کسب و کار در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران

غرفه‌داران و مخاطبین این نمایشگاه از حوزه های تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، تولیدکنندگان دارویی، تجهیزات و خدمات زیبایی، تجهیزات تشخیص و درمان بیماری‌ها، تجهیزات آزمایشگاهی و تجهیزات توانبخشی هستند.

شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی حضور در این پاویون تا روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403 فرصت دارند در سامانه کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به نشانی https://tesc.ir/service/8/1 ثبت‌نام کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09355242413 تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • تشریح جزییات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان