Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@18:24:33 GMT

مناقشه اصلی ایران با دشمنان در حوزه فرهنگ است

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۸۱۲۰

مناقشه اصلی ایران با دشمنان در حوزه فرهنگ است

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: دشمنان از اقتصاد و سیاست ایران ضربه نمی‌خورند بلکه آن‌ها بیشترین ضربه را از فرهنگ مردم ایران خورده‌اند و می‌خواهند از طریق فرهنگ ضربه بزنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردستان، حجت‌الاسلام سیدصادق طباطبایی‌نژاد در شامگاه سه‌شنبه در اختتامیه جشنواره هفته فرهنگ اردستان با انتقاد از بی‌توجهی به مسأله فرهنگ در تخصیص بودجه گفت: حدود ۶ درصد از کل بودجه کشور را به مسأله فرهنگ تخصیص داده‌اند که وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد، میراث فرهنگی، ورزش و جوانان و صدا و سیما از این بودجه استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرستان اردستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از ۸ هزار میلیارد تومان بودجه فرهنگی، حدود ۲۵۰۰ میلیارد به صدا و سیما فقط اختصاص داده می‌شود و وزارتخانه‌های ورزش و جوانان و فرهنگ و ارشاد بالغ بر ۳ هزار میلیارد بودجه و دریافت می‌کنند.

وی افزود: دشمنان از اقتصاد و سیاست ایران ضربه نمی‌خورند بلکه آن‌ها بیشترین ضربه را از فرهنگ مردم ایران خورده‌اند و می‌خواهند از طریق فرهنگ ضربه بزنند.

طباطبایی‌نژاد عنوان کرد: دشمنان خانواده‌ها را هدف قرار دادند و با همین نیت بر روی کم‌فرزندی و طلاق و ازدواج دارند بسیار زیاد کار می‌کنند.

در ادامه حمیدرضا تأملی گفت: در اردستان حرکت به سمت موضوع مشارکت اجتماعی و توسعه است، رقابت‌های سیاسی به نابسامانی‌ها دامن زده است و در اردستان باید به سمت حوزه‌ای می‌رفتیم که از استعدادهای بالقوه برخوردار هستند.

فرماندار اردستان بیان داشت: فعالان سیاسی و جناح‌ها باید در حوزه فرهنگ احساس تکلیف بکنند و فعالیت بالایی داشته باشند که البته برگزاری مراسماتی مختلف مؤید این مطلب است.

تأملی افزود: علیرغم نگرانی‌ها که نسبت به مسایل فرهنگی بوده است در همه بخش‌ها جامعه مردم اردستان واکنش مثبت نشان داد و انجمن‌ها پای کار آمده‌اند و فعالان فرهنگی کمک کرده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت بالای رشد فرهنگ شهرستان گفت: در اردستان خیلی نگران تحقق مؤلفه‌های مادی توسعه نیستیم و بحث اشتغال حرکت مثبتی را دارد، مهم‌ترین مسأله  زیربنای توسعه بحث فرهنگی است و حرکتی شروع شده است.

انتهای پیام/۶۳۰۹۴/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ مجلس شورای اسلامی اقتصاد بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم و ۱۸۵ شهید عباس‌آباد در سلمانشهر
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران