Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-27@11:15:14 GMT

تشکیل کمیته تخصصی «شهر سبز» در همدان

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۸۹۱۸

تشکیل کمیته تخصصی «شهر سبز» در همدان

همدان- رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان با اشاره بر اینکه کمیته تخصصی «شهر سبز» باید تشکیل شود؛ گفت: انتظار می‌رود در حوزه شهر سبز به همت و همراهی مجموعه محیط زیست استان، در راستای بهبود کیفیت محیط زیست و هوای پاک همدان حرکت کنیم.

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازروابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ ابراهیم مولوی در نشست صمیمی اعضای شورای شهر با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه از گذشته همدان به عنوان باغ‌شهر معروف است، اظهار کرد: متأسفانه با گذشت زمان قسمت اعظم باغ‌های شهر به مسکونی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با محوریت همدان؛ پایلوت شهر سبز جهان اسلام در دوره چهارم شورای شهر همدان، عنوان کرد: در این راستا همایش دو روزه قابل توجهی به عنوان یک برند در شهر همدان برگزار شد که انتظار می‌رود دومین همایش شهر سبز پایدار نیز برگزار شود.

مولوی اظهار کرد: شهر سبز پایدار جهان اسلام، یک برند و نشان بین‌المللی است که کلان‌شهر و کهن‌شهر همدان می‌تواند با این عنوان در مجامع جهانی بدرخشد.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان همچنین گفت: جلوگیری از صدور پروانه ساختمانی بلندمرتبه‌سازی در جنوب شهر و همچنین پیاده‌راه‌سازی معابر اصلی شهر از جمله اقدامات مناسب مدیریت‌شهری همدان در حوزه محیط زیست محسوب می‎شود.

 مدیریت‌شهری، چارچوب محیط زیست را رعایت می‌کند

رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان در ادامه با بیان اینکه در مقاطع قبل منتظر دریافت پیام‌های زیست‌محیطی بودیم؛ گفت: مدیریت‌شهری در حوزه ساخت‌وسازها، چارچوب محیط زیست را رعایت کرده است.

سید مسعود عسگریان اظهار کرد: در کمیته کارشناسی فنی کمیسیون ماده ۵ پیشنهاد شد در هنگام ارائه پروانه ساختمانی به شهروندان منوط به شرط کاشت درخت در پیاده‌رو مقابل منازل و همچنین ۴۰ درصد فضای باز داخل منازل مسکونی شود که این مهم، اثرات مثبتی را به دنبال داشت.

وی افزود: مدیریت شهری آمادگی کامل این مهم را دارد که در کمیته‌های تخصصی مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان به طرح و بررسی دقیق مباحث زیست‌محیطی بپردازند.

محیط زیست در کنار مدیریت‌شهری است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان همچنین با تأکید بر اینکه به همدان باید نگاه کلان داشته باشیم تا در مسیر کلان شهر حرکت داشته باشیم؛ گفت: همدان دارای شاخص‌هایی در حد شهر کوچک است که این مهم در شأن این شهر نیست.

جعفری‌نژاد بسطامی با بیان اینکه دغدغه شوراها نسبت به مباحث شهری، کاملاً مشخص است؛ افزود: مجموعه محیط زیست در کنار مدیریت‌شهری است.

وی همدان را شهر سبز خواند و بیان کرد: این مهم به عنوان یک پتانسیل، بهترین ظرفیت گردشگری محسوب می‌شود.

 مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همداناز تشکیل نخستین اتاق فکر در حوزه محیط زیست همدان متشکل از اعضای فعال و پای کار، خبر داد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان 
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها