Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: واکسن آنفلوآنزا می‌تواند حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از وقوع این بیماری پیشگیری کند.

بهروز عطایی در گفتگو با خبرنگار ایمنا گفت: اپیدمی آنفلوآنزا هر ساله وجود دارد، اما گاهی اوقات ویژگی‌ها­ی ویروس عامل این بیماری دچار نوسان می‌­شود؛ ویروس‌ها موجودات ذره بینی زنده‌­ای هستند که برای زنده‌ماند نتغییراتی در خود ایجاد می­‌کنند و به همین دلیل تاثیر این ویروس، هر ساله متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن رد شایعاتی مبنی بر بروز عوارض شدید و غیرقابل جبران در صورت تزریق واکسن آنفلوآنزا گفت: اکنون دو نوع واکسن سه و چهار ظرفیتی برای آنفلوآنزا وجود دارد که می‌تواند حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از وقوع این بیماری پیشگیری کند.

عضو هیئت علمی گروه بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: این واکسن مانند دیگر واکسن‌ها عوارض خفیفی از جمله بدن درد، سوزش محل تزریق و تب خفیف را به دنبال دارد که عموما پس از ۱۲ تا ۲۴ ساعت رفع می‌شود و گزارشی مبنی بر بروز علائم شدیدتر و غیرقابل جبران وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: این بیماری فقط مختص ایران نیست، بلکه در تمام نقاط جهان شایع است و هنگام شروع به صورت پاندمی و همه‌گیر منتقل می­‌شود.

عطایی افزود: از ابتدای مهر تا ۱۰ آذرماه امسال، ۸۴۷ مورد مشکوک به این بیماری بستری شده‌اند که ۵۳.۶ درصد آن­‌ها را زنان تشکیل می‌­دهند و پس از انجام آزمایشات، ابتلا به آنفلوآنزا در ۶۸ نفر از آن‌­ها تایید شد.

وی ادامه داد: از این تعداد ۹۰ درصد افراد به ویروس آنفلوآنزا H۱N۱، هشت درصد ویروس نوع B و بقیه به ویروس H۳N۲، مبتلا بودند و تعداد فوتی‌ها ۱۰ نفر بوده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: اکنون ۴۴ زن باردار مشکوک به آنفلوآنزا بستری شده‌اند که این بیماری در ۱۳ نفر آن‌ها تایید شده و مورد فوتی در آن‌ها گزارش نشده است.

کد خبر 399429

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آنفلوآنزا بیماری آنفلوآنزا واکسن آنفلوآنزا پیشگیری سلامت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۹۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند