Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد با اشاره به این که کشورهای دنیا کمتر از 40 درصد از منابع آب تجدیدپذیر خود را استفاده می‌کنند، گفت: ایران 85 درصد از این منابع را استفاده می کند و این درحالی است که استان یزد به دلیل نوع اقلیم و میزان بارش بیش از 100 درصد منابع آب تجدید پذیر را مورد استفاده قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جواد منصوری» روز گذشته در یازدهمین جلسه شورای حفاظت شهرستان بافق با اشاره به برداشت بیش از حد منابع آب تجدید پذیر در ایران و بویژه استان یزد، تصریح کرد: کشورهای دنیا بیشتر از 40 درصد منابع آب تجدید‌پذیری که در اختیار آن ها قرار می‌گیرد را استفاده نمی‌کنند اما در ایران میزان بیشتری از این منابع آب تجدید‌پذیر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی میزان مصرف منابع آب تجدیدپذیر در ایران را حدود 85 درصد عنوان کرد و افزود: متاسفانه در استان یزد به دلیل نوع اقلیم و میزان بارش بیش از 100 درصد منابع آب تجدید پذیر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون آب منطقه‌ای یزد در ادامه استفاده بیش از حد منابع آب در استان را عامل کاهش کیفیت و کاهش میزان آب در دسترس دانست و بیان کرد: یکی از پیامدهای برداشت بیش از حد منابع آب زیرزمینی افزایش EC آب استان یزد است که در صورت ادامه همین رویه، کیفیت منابع آب در آینده به نحوی تنزل می یابد که غیرقابل استفاده خواهد شد.

منصوری در پایان بر لزوم بررسی راهکارهای موثر بر کاهش و کنترل مصرف آب تاکید کرد و گفت: باید در کنار فرهنگ‌سازی در این زمینه، به اجرای طرح‌هایی نظیر خاموشی چاه‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شركت آب منطقه اي يزد منابع تجدیدپذیر خشكسالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۹۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت