Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، از جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری ذبیح الله غریب روز چهارشنبه اظهار داشت: ماشین‌آلات کشاورزی نظیر تراکتور و کمباین، نقش محوری در افزایش تولیدات بخش کشاورزی دارند و اهمیت و ضرورت پلاک‌گذاری ادوات کشاورزی در راستای شناسایی و شناسنامه‌دار کردن آنها برای ساماندهی بهتر و ارائه خدمات مناسب‌تر و تسریع در امور مربوط به ماشین‌های کشاورزی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، در حال حاضر یک هزار و ۴۹۶ دستگاه تراکتور با عمر کمتر از ۱۳ سال در استان وجود دارد که از این تعداد یکهزار و ۴۹ دستگاه شماره‌گذاری شد و ۴۴ دستگاه دیگر نیز در این زمان تعیین شده شماره‌گذاری خواهد شد.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری همچنین تعداد تراکتور با عمر بین ۱۳ تا ۲۵ سال موجود در استان را نیز دو هزار و ۱۹۹ دستگاه ذکر کرد و گفت: این تعداد ادوات کشاورزی قدیمی نیز با انجام فرایند اداری‌ در زمان مشخص شده امسال شماره‌گذاری خواهد شد.
وی دیگر اهداف اجرای این طرح را ایجاد مکانیسم کنترلی در تردد، قابلیت بیمه شدن، ساماندهی و مالک‌دار شدن، جلوگیری از سرقت و مدیریت و اختصاص سوخت عنوان کرد.
غریب گفت: براساس مصوب ابلاغی سازمان، مالکین ماشین‌های کشاورزی زیر ۲۵ سال عمر، که برای پلاک‌گذاری ماشین خود اقدام نکنند، از دریافت سهمیه سوخت محروم می شوند.

وی تصریح کرد: در این استان بیش از ۷ هزار و ۸۵۳ دستگاه تراکتور فعال وجود دارد، که از این تعداد ۳ هزار و ۶۹۵دستگاه با عمر زیر ۲۵ سال است و مشمول قانون پلاک‌گذاری می شود.
غریب، با اشاره به اینکه عملیات پلاک‌گذاری ماشین‌آلات کشاورزی هم‌اکنون در مدیریت های جهادکشاورزی شهرستانهای ۱۰گانه در حال اجراست، افزود: تاکنون صاحبان بیش از یکهزار و ۳۳۴ دستگاه از ادوات کشاورزی مشمول پلاک‌گذاری، پلاک دریافت کرده‌اند.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، هدف از اجرای این طرح را جلوگیری از قاچاق سوخت و ساماندهی و شناسایی مصرف‌کنندگان واقعی سوخت بخش کشاورزی عنوان کرد.
وی، به ایجاد تحول در نوسازی ادوات کشاورزی چهارمحال و بختیاری در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود: در دولت تدبیر و امید افزون بر ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز و نوسازی یکهزار و ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی از محل تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی استان پرداخت شده است.
به گزارش ایرنا ،چهارمحال و بختیاری سالانه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلاتی تولید می‌کند و سطح زیرکشت استان ۲۷۰ هزار هکتار با ۶۶ هزار بهره‌بردار است.

۶۱۹۹

برچسب‌ها شهرکرد کشاورزی چهارمحال وبختیاری پلاک هوشمند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرکرد کشاورزی چهارمحال وبختیاری پلاک هوشمند شهرکرد کشاورزی چهارمحال وبختیاری پلاک هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۱۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه

حمید مهدیون مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (قلم ۷) اظهار کرد: بارگذاری آثار در سامانه نشریات دانشجویی از یکم اردیبهشت ماه آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: نشریات تک شماره‌ای در جشنواره «قلم ۷» داوری نمی‌شوند

وی ادامه داد: دانشجویان و مدیران مسئول نشریات دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۵ خرداد ماه فرصت دارند، آثار خود را در سامانه نشریات بارگذاری کنند.

مهدوین با اشاره به داوری جشنواره نشریات دانشجویی قلم ۷ عنوان کرد: زمان داوری مقدماتی و نهایی از اول تیرماه تا ۱۵ مردادماه خواهد بود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی درباره تعداد آثار بار گذاری شده در سامانه نشریات دانشجویی( قلم ۷) مطرح کرد: تا کنون حدود ۴۵۰ اثر در این سامانه بارگذاری شده است. همچنین تعداد نشریات شرکت کننده در بخش نشریات برتر حدود ۱۹۴ نشریه است.

وی اضافه کرد: تعداد آثار بار گذاری شده در بخش ویژه جشنواره نشریان قلم ۷ نیز حدود ۳ اثر است. البته متاسفانه تعداد آثار بارگذاری شده در بخش فضای مجازی؛ صفر است.

مهدیون نشریات منتشر شده در بازه زمانی ۱۰ دی ماه ۱۴۰۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ می‌توانند در جشنواره قلم ۷ شرکت کنند. تعداد کل نشریات انتشار یافته در این بازه زمانی حدود ۵۴۷ نشریه است. البته این آمار شامل نشریات تک شماره‌ای نیز است که تعداد آنها ۲۱۴ است. همچنین تعداد شماره گان منتشر شده در بازه زمانی جشنواره؛ حدود ۱۴۱۲ شماره است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228981 برچسب‌ها جشنواره نشریات دانشجویی قلم

دیگر خبرها

  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • آغاز آبرسانی به زمین‌های کشاورزی فلارد
  • آماده‌ باش دستگاه‌ های امدادی و خدمات‌ رسان در چهارمحال و بختیاری
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در چهارمحال و بختیاری
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان چهارمحال و بختیاری در پی صدور هشدار هواشناسی
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری