Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان نماینده مردم کرمان و راور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحریم ها و جنگ اقتصادی امریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: روال کار دولت فعلی امریکا، عمق بخشیدن به تحریم های هوشمندانه این کشور در سال 90 و91 بود و به شدت این را به پیش برد که البته اشتباهات فاحش در داخل کشور و تصمیم‌های غیرکارشناسی در تک نرخی کردن ارز به این موضوع کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"محمدرضا پورابراهیمی" امروز 13 آذرماه در همایش آشنایی با فرصت های تجاری کرمان و اتحادیه اقتصادی اوراسیا در اتاق بازرگانی کرمان اظهار کرد: در شرایطی که امریکایی ها اقتصاد ما را تحریم کرده اند، امضای این توافقنامه ها به افزایش همکاری ایران و سایر کشورها کمک می کند و (موافقتنامه تجاری اوراسیا) یکی از محورهای مهم و اساسی در حوزه اوراسیا است.

وی افزود: اعداد و ارقامی که از حوزه تجارت با این پنج کشور(قزاقستان، قرقیزستان، ارمنستان، روسیه و بلاروس) داریم، تراز تجاری ما معادل یک سوم منفی است.

پورابراهیمی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت بخش کشاورزی استان کرمان برای صادرات به اتحادیه اوراسیا تصریح کرد: زیرساختی که در تجارت خارجی مد نظر است، باید حتما اصلاح شود و یکی از موارد بسیار مهم رصد فعالان اقتصادی در خارج از مرز است که متاسفانه به جای همکاری و مشارکت اقتصادی، رقابت های ناصواب شکل می گیرد و منجر به خروج تاجران ایرانی که در خارج از کشور فعالیت می کنند، می شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس بیان کرد: باید اتحادیه تجاری مشترک تشکیل بدهیم تا همه تولیدکنندگان در قالب این اتحادیه فعالیت کنند که متاسفانه نه اتاق، نه فعالان اقتصادی و نه وزارت صمت به این موضوع توجه ندارد و باید بتوانیم در بستر فعالیت مشترک، امور صادرات کشور را پیگیری کنیم.

وی افزود: در حال حاضر وضعیت مناسبی وجود ندارد و اتاق بارگانی کشور و استان می تواند به این امر کمک کند و یک ساختار در بخش خصوصی تشکیل داده و فعالیت ها با یک رویکرد واحد صورت بگیرد. زیرا حضور در بازارهای جهانی از طریق برند است که در ایران این اتفاق نیفتاده است.

پورابراهیمی گفت: مشارکت وزارت امور خارجه در تشکیل یک گروه تخصصی از نمایندگان اقتصادی و سفرای ما در کشورهای اوراسیا مهم است و وزارت خارجه باید متولی حمایت در خارج از کشور باشد که سال ها از این موضوع غفلت شده است.

وی تصریح کرد: امروز و در شرایط تحریمی کشورمان نیاز است که سفرای ما به فعالیت های اقتصادی ورود کنند و موفق بودن در اتحادیه اوراسیا نیازمند یک تشکیلات قوی در حوزه وزارت امور خارجه با مسوولیت سفرای چند کشور است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: وزارت صمت نیز از طریق معاونت بازرگانی خارجی و رایزنان اقتصادی در خارج از کشور نقش مهمی دارد و بخش خصوصی که عملیات اجرایی را انجام می دهد، باید ورود جدی داشته باشد.

وی در ادامه بیان کرد: ظرفیت بسیار مناسبی در استان کرمان داریم و تراز تجاری ما با اوراسیا منفی است که می تواند از طریق این ظرفیت افزایش پیدا کند.

پورابراهیمی گفت: در مجموع تراز تجاری استان کرمان نیز منفی است که سهم عمده ای از واردات مربوط به خودروسازی هاست و جدا از آن تراز تجاری مثبت است.

وی تصریح کرد: ورود کالاها به بورس یکی از راه های موفقیت در فعالیت اقتصادی است و همه در بستر کار استاندارد و تعریف شده شکل می گیرد و می تواند زمینه ورود ما به بازار دنیا باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحریم ها و جنگ اقتصادی امریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: روال کار دولت فعلی امریکا، عمق بخشیدن به تحریم های هوشمندانه این کشور در سال 90 و91 بود و به شدت این را به پیش برد که البته اشتباهات فاحش در داخل کشور و تصمیم‌های غیرکارشناسی در تک نرخی کردن ارز به این موضوع کمک کرد.

وی افزود: این اشتباه دوباره در اختصاص ارز دولتی به کالاهای اساسی تکرار شده و این تصمیمات دشمن را در خصوص فشار بر جمهوری اسلامی به طمع انداخت و پیش بینی های نابخردانه امریکای ها در پایان نظام جمهوری اسلامی حرکتی بود که ملت ایران آن را نمی بخشد.

پورابراهیمی تصریح کرد: امروز امریکا که همه تلاش خود را برای استفاده از اشتاباهات فاحش در داخل جمهوری اسلامی کرده، در رصد میدانی از اقتصاد ایران بیان کرده اند که ایران دارد از تحریم ها عبور می کند و در ماه های آینده پیش بینی شده جمهوری اسلامی از این مسیر عبور می کند.

وی بیان کرد: دوران سختی بر اقتصاد ایران می گذرد و فشار سنگینی به دلیل نرخ ارز بر توده ها وارد شده اما موجب توقف جمهوری اسلامی نشده است.

نماینده کرمان و راور در مجلس گفت: امیدواریم با ظرفیت هایی که دولت و مجلس ایجاد کرده از جمله موافقتنامه اوراسیا و با همت و تلاش فعالان اقتصادی، نهادهای تخصصی و ارکان نظام شاهد اتفاقات مثبتی در اقتصاد کشور و استان کرمان باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۲۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روسای جمهور کشورهای آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرزها شدند که در سال های اخیر به رکورد بی سابقه ای رسیده است.

آنها تصریح کردند دولت های دو کشور به زودی گام هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای مشترک بر می دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می شود.

رهبران دو کشور در بیانیه ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرزها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرزها را سختگیرانه تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی ترین نگرانی های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات 5 نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت ها و سیاست های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.4 نامیده می شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا 20 سال زندان محکوم می شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرزها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرزهای کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیروهای گارد مرزی را در مرزهای جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در 12 ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال 2021 با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بارها سیاست های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه 2021، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از 2,000,000 عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال 2022 ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 و بودجه تحلیل می‌کنند.

تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • نقش موثر معلمان در مقابله با جنگ نرم دشمن
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری