Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بازیگر نمایش «راه پله» که از شامگاه بیستم آذر در پردیس شهرزاد روی صحنه خواهد رفت معتقد است که این نمایش تمثیلی از گمگشتگی زن در جامعه امروز جهان و به خصوص ایران است.
به گزارش خبرگزاری آریا، بهاره رهنما درباره محتوای کلی نمایش «راه پله» اعتقاد دارد: «راه پله» تمثیلی از گمگشتگی زن در جامعه امروز جهان و به خصوص ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن سرگشتگی و فضایی که یک زن پس از ازدواج درگیر آنهاست. بحران هایی که در این نمایش بصورت تمثیلی به آنها پرداخته شده و در تلاش است بخشی از این استیصال را به تصویر بکشد. این نگاه را می توان در انتهای نمایش گسترش داد و از آن به گمگشتگی انسان امروزی در جهان مدرن یاد کرد.»
رهنما دربراه حضور «کاوه آفاق» به عنوان بازیگر نقش اصلی مرد در این نمایش نیز می گوید: «از همان ابتدا به حضور یک موزیسین به عنوان شخصیت مرد در این نمایش فکر شده بود. آقای کاوه آفاق خودشان هم شاعر و آهنگساز هستند. ما در ایران و حتی در جهان تعداد هنرمندانی که شاعر آثار خودشان باشند را خیلی به ندرت داریم و این آشنایی به جهان ادبیات و تسلط روی این حوزه، ابعاد جدیدی به آن شخصیت می دهد. آقای آفاق در حوزه بازیگری هم به نظر هنرمندی مستعد به نظر می آیند و جدا از تمام اینها وقتی چهره ای از فضایی دیگر وارد مدیومی دیگر می شود، معمولا با قوائدش آشنا نیستند ولی کاوه آفاق به نظر کاملا تئاتری و و به آن مسلط هستند و انگار سالها در این مدیوم هم حضور داشته اند.»
این بازیگر درباره کلید واژه «میانسالی» برای این نمایش نیز معتقداست: «میانسالی شاید نه به آن مفهوم، ولی به هر حال زندگی مشترک و ورود به دوره های مختلف از زندگی در این نمایش به آنها پرداخته شده است و همراهی در مسیر زندگی مشترک یا جدا شدن از این مسیر جزو اشاره و تاکیدهای این اثر است.» رهنما درباره حضور خواننده ها،برخی فوتبالیست ها و بعضا اینفلوئنسرهای اینستاگرامی در تئاتر نیز خاطر نشان کرد: «تئاتر امروز در ایران نیاز به تماشاگر دارد. این تماشاگر را میشود از راه های مختلف به تئاتر دعوت کرد. حالا این موضوع در سینما هم به نوعی دیگر صادق است و ماندگاری در آن راحت نیست. شاید ورود به این حوزه ها سخت نباشد. به نظر من هر آدمی می تواند از عرصه ای بیاید و هرصه دیگری از هنر را تجربه کند و به اصطلاح «عرصه مشق، جولانگه آدمهاست.»
من مخالفتی با حضور چهره های حوزه های دیگر در تئاتر ندارم ولی به شرط اینکه انتخاب درست صورت پذیرد و این بخش به کارگردان ارتباط زیادی دارد. و اینکه خود این چهره ها آن هم و غم تئاتری را پیدا کنند.»
نمایش «راه پله» به نویسندگی و کارگردانی سپیده میرحسینی و تهیه کنندگی سامان بهرام پور از بیستم آذر در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد رفت.
بهاره رهنما، کاوه آفاق، صحرا اسدالهی، میلاد اتابکی و علی برقی بازیگران این نمایش هستند.
مهشید بهرام پور (جانشین تهیه کننده)، میلاد بهار (مجری طرح و مدیر تولید)، فاضل قنادی (دراماتورژ)، ناوک شریفی(طراح دکور)، نسرین آجرلو(طراح گریم)، برند اریکا (طراح لباس)، رضا خضرائی (نور)، پارسا آزرم نیا (صدا)، بهمن بابازاده (مشاور رسانه ، روابط عمومی و تبلیغات) نگین نصرتی (عکاس) و... عوامل این نمایش را تشکیل می دهند.
بلیت فروشی وپیش فروش روزهای نخست این نمایش در سایت ایران کنسرت و ایران نمایش آغاز شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۲۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی

حمید سمندریان که با شوق فراوان نظاره‌گر کار دانشجویان خود بود، استعداد و توانمندی این دانشجو را کشف کرد و اول بار در نمایش «نگاهی از پل» با او همکاری کرد. اکبر زنجان‌پور در این نمایش به عنوان استعدادی درخشان ظاهر شد و این اولین گام‌های او در جاده موفقیت بود.

به گزارش ایسنا، این خاطره به دهه ۵۰ بازمی‌گردد و حالا دانشجوی سابق قرار است همزمان با زادروز استاد خود و در مراسمی که کانون کارگردانان خانه تئاتر برگزار می‌کند، تقدیر شود.

دانشجوی سابق اما سال‌هاست که خانه‌نشین است و شرایط را برای به صحنه بردن اثری تازه، مناسب نمی‌داند.

هرچند نسل جدید تماشاگران تئاتر نتوانسته‌اند هنرنمایی زنجان‎پور را روی صحنه ببینند، اما قدیمی‌های تئاتر نمی‌توانند حضور تاثیرگذار و استعداد شگرف او را در نمایش‌های «نگاهی از پل» و «ملاقات بانوی سالخورده» فراموش کنند

شاید اولین بازی حرفه‌ای او در تئاتر در نمایش «نگاهی از پل» بود که در کنار سوسن‌فرخ نیا به عنوان یکی دیگری از دانشجویان مستعد دانشکده هنرهای زیبا درخشید و بار دوم بود که خود را به عنوان استعدادی غیرقابل انکار اثبات کرد؛ در نمایش «ملاقات بانوی سالخورده» نوشته فردریش دورنمات و کار حمید سمندریان. او در آن نمایش نقش آالفرد ایل را بازی کرد که یکی از کارکترهای مهم نمایشی است و تفاوت سنی زیادی با آن داشت.

به انگیزه این تجلیل و به یاد حمید سمندریان، بخشی از صحبت‌های او را درباره زنجان‌پور مرور می‌کنیم:

«زنجان‌پور بسیار قابل قبول و باورپذیر بازی کرد. هرچند که آالفرد ایل از سن او دور بود ولی او نقش را به خوبی درک کرد. من استعداد زنجان ‌پور را در کلاس‌های دانشگاه شناختم. زمانی که شاگرد من بود، او را در اجراهای دانشگاهی دیده بودم و هیجان‌ها و انرژی‌های او را می‌شناختم. همان طور که در «نگاهی از پل» قدرت و انرژی خود را به نمایش گذاشت، در «ملاقات بانوی سالخورده» نیز به درونیات و عمق آلفرد ایل پی برد. دو نقش متفاوت و با بازی فراموش‌نشدنی زنجان‌پور. من برای رسیدن او به آلفرد ایل هیچ گونه درگیری نداشتم. زنجان‌پور به شدت خودش را متمرکز کرده بود تا به نقش برسد و آن طوری که من می‌خواهم بازی کند. او هم در بیرون و هم در درون به نقش رسید و خودش را هماهنگ کرد و به روح لحظه به لحظه نقش مسلط شد.

اما بخت با تماشاگران دهه هشتاد هم همراه بود تا یک بازی به یادماندنی دیگر از زنجان‌پور ببینند؛ در نمایش «شب هزار و یکم» به نویسندگی و کارگردانی بهرام بیضایی. نمایشی که در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفت و در سه اپیزود گوناگون، نگاهی تازه به هزار و یک شب داشت. زنجان‌پور با همراهی مژده شمسایی و ستاره اسکندری در اپیزود دوم این نمایش بازی کرد تا برای تماشاگران نسل‌های بعدی تئاتر نیز خاطره زیبای دیگری از بازی‌های خود بسازد.

حالا این بزرگداشت همزمان با زادروز استاد او در خانه هنرمندان ایران، روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه برپا می‌شود. حمید سمندریان، استاد او سال‌هاست که از دنیا رفته و بهرام بیضایی نیز به دلیل دوری از وطن، نخواهد توانست در این برنامه شرکت کند و این بزرگداشت با دو جای خالی همراه می‌شود.

بزرگداشت زنجان‌پور به کوشش کانون کارگردانان خانه تئاتر ایران، ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در تالار استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

    

دیگر خبرها

  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • دلش برای «آسید کاظم» پر می‌کشید
  • پای «توقف اتانازی» به رادیونمایش باز شد
  • بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی
  • نمایش فیلم تئاتری از عباس جوانمرد در خانه هنرمندان ایران
  • توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از چهارمحال و بختیاری به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد