Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه سیاست خود را فعالیت در راستای رفع نیازهای صنعت و جامعه قرار داده و بستری فراهم کرده تا شرکت‌ها و صنایع مختلف کشور بتوانند در مراکز فناوری و نوآوری حضور داشته باشند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حسین حسینی تودشکی در رویداد نوآورانه شناسایی و حمایت از ایده‌های حوزه تایر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: این رویداد شروع یک همکاری و مدل  فعالیت جدید با صنعت از جمله شرکت بارز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: رویداد نوآورانه شناسایی و حمایت از ایده‌های حوزه تایر با همکاری شرکت بارز و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیرخاطرنشان کرد: سیاست دانشگاه فعالیت در راستای رفع نیازهای صنعت و جامعه است که این رویداد و ادامه همکاری باعث می‌شود تا سیاست دانشگاه با جدیت دنبال شود.

دکتر حسینی تودشکی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از پنج سال گذشته هدف‌گذاری کرده است تا تبدیل به دانشگاه‌های نسل سوم شود، چراکه این نوع دانشگاه‌ها در حوزه اثرگذاری فناوری در جامعه و صنعت بسیار مؤثر و برنامه‌ریزی شده فعالیت می‌کند.

وی اظهار کرد: بنابراین در این دانشگاه طی سال‌های گذشته در حوزه تجازی‌سازی و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور، برنامه ریزی‌ها و فعالیت‌های متعددی انجام شده است.

معاون پژوهش و فناوری  دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در ۶ سال گذشته تنها ۱۷ واحد فناور داشتیم، اما اکنون این دانشگاه در سه ساختمان و پنج دانشکده فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه را دنبال می‌کند.

دکتر حسینی تودشکی اضافه کرد: درحال حاضر ۲۰۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه نقطه قوت فعالیت مؤثر در حوزه ایده پردازی و فناوری فعالیت با بخش خصوصی است، گفت: در دانشگاه همکاری با شرکت‌ها و صنایع مختلف آغاز شده و اکنون شاهد ایجاد دفاتر تحقیق و توسعه (R&D)  شرکت‌ها و صنایع در دانشگاه هستیم.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: شرکت بارز نیز در این دانشگاه حضور دارد و امیدوار هستیم که علاوه بر مرکز نوآوری دفتر (R&D) این شرکت نیز در دانشگاه ایجاد شود.

دکتر حسین حسینی تودشکی گفت: درحال حاضر دو شتاب‌دهنده معدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور دارند و با دانشگاه همکاری می‌کنند.

 وی ادامه داد: ایده‌های نوآورانه با کمک صنعت‌گران عملیاتی خواهد شد؛ بنابراین دانشگاه و صنعت با کمک یکدیگر می‌توانند در این مسیر فعالیت کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشکده‌های زیادی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توانند در حوزه تایر فعالیت کنند که از جمله آن‌ها می‌توان به دانشکده‌های مهندسی پلیمر، مهندسی شیمی، شیمی، برق، هوافضا، مکانیک ،  نساجی و کامپیوتر اشاره کرد.

کد خبر 399492

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیر کبیر صنعت فناوری های نوین دانشگاه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر

نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رئیس دانشگاه، تعدادی از دانشجویان و نمایندگان شرکت‌ها مختلف، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد. 

محسن زاده، دبیر اجرایی نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره برگزاری این نمایشگاه‌، با اشاره به اینکه امسال اولین نمایشگاه بعد از دوران کرونا برگزار شده است، مطرح کرد: با یک فراخوان اعلام کردیم که شرکت‌هایی که مایل به ارتباط با دانشگاه هستند و قصد دارند از میان دانشجویان نیرو جذب کنند، به نمایشگاه کار بیایند و موقعیت‌های شغلی خود و فرهنگ سازمانیشان را ارائه بدهند و به مزایای اشتغال در سازمان برای دانشجویان بپردازند تا چه دانشجویان چه فارغ‌التحصیلان بدانند شرکت‌هایی هستند که می‌توانند برای آن‌ها رزومه بفرستند، در آن جذب شوند و برای استعداد آن‌ها ارزش قائل می‌شود.

او ادامه داد: در نمایشگاه امسال بیش از ۲۰ شرکت حضور دارند و سعی کردیم حوزه‌های مختلف را پوشش دهیم.

او از حوزه‌هایی چون حوزه نفت و گاز، شیمی، مواد شوینده، صنایع غذایی، مخابرات، سیستم اتوماسیون اداری، عمرانی به عنوان حوزه‌های حاضر در نمایشگاه کار نام برد و هدف این تنوع را بهره‌بری دانشجویان دانشکده‌های مختلف دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد.

دبیر اجرایی نمایشگاه در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره امکان استفاده دانشجویان سایر دانشگاه‌ها مطرح کرد: با سیاستی که مسئولین دانشگاه در پیش گرفته‌اند هدف این است که همه دانشجویان و کارجویان از نمایشگاه بازدید کنند و برای همه رایگان است.

محسن‌زاده افزود: علاوه بر نمایشگاه، یک سری کارگاه های خیلی جذاب داریم که به صورت موازی با نمایشگاه در سالن‌های آمفی تئاتر  و در حوزه های مختلفی چون برنامه نویسی ،مکانیکی، روانشناسی ، تغییر مسیر شغلی و کوچینگ برگزار می‌شود تا زمینه‌ای مقدماتی باشد برای اینکه دانشجویان بتوانند با علایق خود بیشتر آشنا شوند.

گفتنی است نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت به مدت سه روز برپا خواهد بود دانشجویان و کارجویان می‌توانند از آن بازدید کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی