Web Analytics Made Easy - Statcounter

«غلامرضا سلیمانی» روز چهارشنبه در حاشیه همایش بیمه و توسعه در جمع خبرنگاران افزود: اوایل هفته آینده شرکت های بیمه، فهرست خسارت های مربوط به اغتشاش ها که پرداخت کرده‌اند، به بیمه مرکزی اعلام خواهند کرد که درباره آن اطلاع رسانی خواهد شد.

وی افزود: شماری از بانک ها، پمپ بنزین ها و مراکز تجاری در اغتشاش ها آسیب دیدند و برخی از این واحدها دارای بیمه آتش سوزی با پوشش آشوب و بلوا بوده اند که فرایند پرداخت خسارت به آنها آغاز شده است و  این وحدهای آسیب دیده به شرکتهای بیمه مراجعه کرده اند که در حال ارزیابی خسارت ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: میزان خسارت وارده به این واحدها متفاوت است خسارت برخی از آنها در حد شکستن شیشه بوده، اما برخی دیگر دچار آتش‌سوزی و تخریب کامل شدند.
رییس کل بیمه مرکزی اضافه کرد: پرداخت خسارت به واحدهایی که خسارت کمی را دیده اند
انجام شده است، اما آنهایی که میزان خسارت شان زیاد بوده ارزیابی‌ها در حال انجام است.
سلیمانی گفت: تا اوایل هفته آینده به شرکت‌های بیمه مهلت داده شده است تا ارزیابی های لازم را در این باره انجام دهند.

تایید معافیت مالیاتی بیمه زندگی و درمان
رییس کل بیمه مرکزی درباره مالیات صنعت بیمه گفت: کمیسیون اقتصادی مجلس در بررسی های خود مالیات در بیمه زندگی و درمان را حذف کرده و به این دو بخش معافیت مالیاتی داده است.
وی اضافه کرد: دولت نیز در ابتدا در لایحه پیشنهادی خود به صنایع بیمه معافیت داده بود، اما در کمیسیون اقتصادی مجلس با این ادعا که در شرایط بد اقتصادی نباید همه صنعت بیمه معاف شود در پی اخذ مالیات از بیمه ها بود.
به گفته سلیمانی، علاوه بر بیمه زندگی و درمان تلاش می شود تا همه بخش های بیمه ای را از مالیات معاف کنیم تا با این روش ضریب نفوذ بیمه افزایش یابد.
وی با اشاره به تاثیر تحریم ها بر صنعت بیمه نیز گفت: یکی از نخستین صنایعی که تحت تاثیر تحریم قرار گرفت، صنعت بیمه بود که از همان ابتدا تلاش هایی برای کاهش اثرات تحریم ها انجام شد.
سلیمانی افزود: یکی از روش‌ها برای کاهش تاثیر تحریم این بود که کنسرسیوم هایی در بخش های مختلف با مشارکت شرکت ها تشکیل شود.
وی یاداور شد: آموزش در این صنعت متوقف نشده و بر این اساس کارکنان به کشورهای مختلف اعزام شده و از موسسه های بین المللی بیمه ای نیز برای حضور در ایران دعوت شده است.
رییس کل بیمه مرکزی درباره راننده محور شدن بیمه شخص ثالث گفت:  سال ۹۸ اطلاعات مربوط به رانندگان و خودروها جمع آوری شده و سال آینده اجرایی می شود.
وی درباره نصب دوربین در خودروها برای بیمه های شخص ثالث گفت: نصب دوربین در خودرو هزینه زیادی دارد و ما نمی خواهیم به مردم این هزینه ها را تحمیل کنیم.
به گفته این مقام مسوول، به شرکت ها اعلام شد یا دوربین ها را رایگان ارایه کنند یا اینکه نرم افزارهایی را در تلفن همراه مالکان خودروها نصب کنند که رفتار رانندگان قابل بررسی باشد.
رییس کل بیمه مرکزی درباره خودداری شرکت‌های بیمه از اعلام حقوق و مزایای اعضای هیئت مدیره در سامانه کدال سازمان بورس گفت: به جز شرکت بیمه ایران بقیه شرکت‌ها خصوصی هستند و رابطه میان آنها به عنوان رابطه مدیر و سهامدار به شمار می رود و ما نمی توانیم در آن دخالت کنیم، زیرا پرداخت در این شرکت‌های خصوصی از امکانات دولتی نیست.
سلیمانی درباره ادعاهای مربوط به ابهام در تعیین مدیر عاملان بیمه البرز و ایران گفت: ماجرای این انتصاب ها تمام شده و نهاد ناظر ورود کرده و مشخص شد که مشکل قانونی در این باره وجود ندارد.
وی درباره استارتاپ های بیمه ای گفت: این استارتاپ ها در سالهای گذشته رشد زیادی یافته اند که حداقل ۱۰ استارتاپ بزرگ فعال در این زمینه وجود دارد و این استارتاپ ها به عنوان شرکت های کارگزاری تعریف شده اند.
وی همچنین از یکسان شدن چارچوب صورت های مالی شرکت های بیمه خبر داد و گفت: جلساتی میان بیمه مرکزی، سازمان حسابرسی و سازمان بورس تشکیل شده است.

برچسب‌ها بنزین سهمیه بندی بنزین خسارت بیمه اغتشاشات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنزین سهمیه بندی بنزین خسارت بیمه اغتشاشات بنزین سهمیه بندی بنزین خسارت بیمه اغتشاشات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۴۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در بازدید از خسارت‌های ناشی از طوفان و تندباد در زیر ساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم اظهار داشت: این خسارت‌ها به میزان افزون بر ۸۹ میلیارد تومان در حال ترمیم و جبران است.

وی بر لزوم جبران خسارت‌ها در کوتاه مدت تاکید کرد و با بیان اینکه بیش از ۵۵ میلیارد تومان از این خسارت‌ها در جزیره قشم بر جای مانده است افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تأمین و توزیع بهینه برق در جزیره قشم بهره‌گیری می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، با تشریح خدمات انجام شده در جزیره قشم ادامه داد: طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در این جزیره حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیرهای فشار متوسط و فشار ضعیف ۳۵۳ عدد بوده است، ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و توفان خسارت دیدند که نیروهای عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

کریمی با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی همه پیمانکاران و نیروهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان پای کار بودند ادامه داد: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل خصوصاً در قشم و لنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

دیگر خبرها

  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟