Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی گفت: چشم انداز و ماموریت اقتصادی آستان قدس رضوی براساس اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب طراحی شده است.

به گزارش قدس آنلاین، سیدرضا فاطمی امین، مدیرعامل سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی در همایش «رویکرد علمی و نوآورانه آستان قدس رضوی در نمایشگاه ایده‌های منتخب در حوزه زیارت، سوغات و اماکن متبرکه» در تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، بیان کرد: این سؤال مطرح است که در آستان قدس رضوی داشته‌های ما چیست قطعاً جایگاه آستان قدس رضوی جایگاه حاکمیت نیست که برای تمام مسائل کشور راه‌حل ارائه کند، از طرفی فراتر از یک بنگاه اقتصادی بوده و از اختیارات بالاتری برخوردار است؛ لذا اگر بخواهیم مأموریت سازمان را بدانیم باید یک نگاه از بالا به پایین داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی افزود: جایگاه و اعتبار معنوی آستان قدس رضوی بیشتر از املاک و مزارع و آنچه در اختیار دارد، است از طرفی ظرفیت‌های بالایی نیز در این آستان وجود دارد. در رویکرد بالا به پایین به آنچه باید برسیم تمدن نوین اسلامی است. در حوزه تمدن نوین اسلامی حاکم همیشه نظام اقتصادی است. فاطمی امین ادامه داد: وقتی مسائل و مشکلات را بررسی و تحلیل کنیم، می‌بینیم که در حوزه اقتصاد عمده مشکلات ما نهادی است و به عبارتی مشکلات ما ناشی از رفتارها و ضوابطی است که وجود دارد. مدیرعامل سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی ابراز کرد: رویکرد بالا به پایین در راستای تمدن نوین اسلامی در بحث اقتصادی مسائل، نهادینه است. در جایی در سدسازی مشکل داریم و یک جا در تولید لبنیات که به آن سمت باید رفت اما مسائل کشور ما از این جنس نیست بلکه باید خدمات زیرساختی را تقویت کنیم. این رویکرد، فعالیت‌های ما را شفاف کرد. وی تصریح کرد: در اجرای مأموریت خط و مشی‌هایی را قرار دادیم که از اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب استخراج شده است. در این مأموریت چشم‌اندازی ترسیم کردیم، چشم‌انداز پیشرو، پیشران و الهام‌بخش در اقتصاد اسلامی در سال ۱۴۰۴ به این طریق ترسم شد که شامل سه مرحله است. فاطمی امین در خصوص مراحل چشم‌انداز پیشرو، پیشران و الهام‌بخش ابراز کرد: آماده‌سازی این طرح از سال ۹۷ آغاز شد که مقیاس ملی آن در سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ و مقیاس بین‌المللی آن از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ ترسیم شده است. برای این امر باید یک‌سری از کسب و کارها متوقف، یک‌سری جایگزین و در برخی از کسب و کارها تغییرات عمده ایجاد کنیم. وی افزود: اگر در گام دوم انقلاب حرف از جامعه‌پردازی و تغییر رویکردها می‌زنیم، در این خصوص باید اول مسائل را ببینیم و سازو کارهایی طراحی کنیم که این مسائل را حل کرده و وقتی این سازوکارها طراحی شد عواملی باشد تا این مسائل را اجرا کنند. مدیرعامل سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی عنوان کرد: ما باید ساز و کار جدید را طراحی و برای اجرای آن نیز عواملی را داشته باشیم تا بتوانیم ادعا کنیم یک تمدن جدید را ایجاد کرده‌ایم. کمبود ما در نوآوری نبوده، کمبود ما در بینش و رویکرد و جهت‌گیری‌ها بوده که اگر این را عوض نکنیم اتفاقی نخواهد افتاد. فاطمی‌امین تصریح کرد: مسائل امروز ما مسائل زیرساختی است که نیاز است زنجیرها را به هم پیوند بزند؛ لذا اگر بخواهیم تمدن نوین اسلامی را محقق کنیم باید مسائل را بشناسیم که عمده این مسائل، مسائل نرم هستند و هزینه زیادی هم نمی‌خواهد، بلکه لازمه آن هوشمندی و مقابله با منافع است؛ لذا اقتدار و هوشمندی برای فهم و حمایت از این کار لازم است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آستان قدس رضوی بیانیه گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران

پنجاه و سومین جلسه مشورتی و تخصصی محلات شهر تهران در منطقه ۱۷ با حضور حجت الاسلام آقامیری، رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران، شهردار و جمعی از مدیران شهری و معتمدین محلات منطقه برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام آقامیری با اشاره به اینکه منطقه ۱۷ پروژه‌های عظیمی دارد، گفت: بودجه ویژه‌ای برای طرح‌های عمرانی و اجرایی این منطقه برای سال ۱۴۰۳ اختصاص داده شده است، ضمن اینکه نظام مسائل محلات در کمیته عمران شورای شهر در حال تدوین است و پروژه‌های عمرانی را به صورت محله‌ای تفکیک کردیم تا بتوانیم به صورت کامل مشکلات محلات را پیگیری و رفع کنیم.


آقامیری تصریح کرد: شهروندان می‌توانند مشکلات و مسائل محلات خود را به صورت مکتوب به اینجانب و همکارانم تحویل دهند و با توجه به ارائه مسائل و مشکلات محلات کارشناسان شورای شهر در مناطق حضور می‌یابند و ضمن بررسی پیگیر مشکلات شهروندان شریف منطقه خواهیم بود.


وی گفت: روز گذشته همراه با آقای سیفی از پروژه باغ راه حضرت فاطمه (س) بازدید کردیم که ان شاءالله با برطرف کردن برخی موارد، در سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح