Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه پیشوا با اشاره به تعلل ۱۰ ساله مسئولان در احداث بیمارستان ۹۶ تختخوابی این شهرستان گفت: مسئولان هرچه سریع تر تکلیف ساخت بیمارستان پیشوا مشخص کنند. ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۲ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام والمسلمین باقری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پیشوا، با اشاره به عدم وجود بیمارستان در پیشوا اظهار داشت: بیمارستان جزو حقوق اولیه یک کشور، مردم و یک جامعه است که باید حق اولیه خود را داشته باشند و موضوع آب، خاک، بیمارستان، سلامت و غیره جزو حقوق اولیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برازنده نیست که با وجود گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی بگذرد و با تمام خدمات شایانی که در حوزه سلامت و بهداشت در دورترین نقطه این کشور در شهرستان‌های مرزی صورت گرفته است در قلب ایران در استان تهران یک شهرستان با همه سوابقش بیمارستان نداشته باشد.

امام جمعه پیشوا با اشاره به سوابق ولایی و انقلابی مردم شهرستان پیشوا افزود: شهرستان پیشوا در حوزه انقلاب ورود بسیار خوبی داشته و در مناسبت‌های مختلف و در دفاع مقدس شهدای بسیاری را تقدیم کرده است و حتی در آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر باوجود اینکه در چند کیلومتری این شهرستان اتفاقات ناگواری رخ داد اما هیچ اتفاقی را در پیشوا شاهد نبودیم که نشان از بصیرت و آگاهی بالای مردم این خطه دارد.

باقری تصریح کرد: با توجه به محرومیت شهرستان و توقعی که مردم پیشوا و خانواده‌های شهدا دارند انتظار می‌رود که مسئولان قدمی اساسی در این راستا برداشته و بحث بیمارستان و سلامت را جدی بگیرند.

وی با اشاره به بحث ساخت بیمارستان پیشوا گفت: در بحث ساخت بیمارستان قریب به 10 سال است که مجوزی به دانشگاه آزاد داده شده و با وجود این مجوز متاسفانه فعالیت عمرانی آن در حد چند ستون و سقف باقی مانده است.

استاندار خراسان شمالی در بازدید از ‌تسنیم: سپاه پاسداران در شهرستان راز و جرگلان بیمارستان می‌سازدبیمارستان جدید نطنز تا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسدبیمارستان فوق تخصصی اسکوپی شهدای سامان کلنگ‌زنی شد

امام جمعه شهرستان پیشوا با اشاره به اقدامات و پیگیری‌هایی که در این زمینه انجام شده است افزود: جلسات و نامه نگاری‌های متعددی با حوزه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی داشتیم که رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز پیگیر هستند و دغدغه خوبی نسبت به ساخت بیمارستان دارند که مقرر شده است یا دانشگاه آزاد بنابر مجوز بیمارستان 96 تختخوابی که اختیار دارد این بیمارستان را با کمک دولت و شهرستان بسازد یا اینکه دانشگاه علوم پزشکی این مجوز را باطل و خودش بار دیگر مجوزی را صادر کرده و با نام دانشگاه علوم پزشکی و دولت این کار را انجام دهد و پروژه جدیدی جهت ساخت بیمارستان آغاز کند.

باقری با اشاره به نیاز شهرستان به بیمارستان و تسریع اقدام در این زمینه بیان کرد: برای ما و مردم پیشوا فرقی نمی‌کند که دانشگاه آزاد یا دولت این بیمارستان را بسازد بلکه واقعیت این است که ما در شهرستان به بیمارستان نیاز داریم و متولی ساخت آن برای ما تفاوتی ندارد، هر کسی این کار را با سرعت، دقت و به درستی انجام دهد ما موافق هستیم و به آن کمک می‌‌کنیم.

وی با اشاره به سابقه مشارکت مردم در امور خیر و وجود آمادگی جهت کمک به ساخت بیمارستان گفت: اگر لازم باشد مردم هم ورود می‌کنند همچنان که امسال با کمک مردم پیشوا برای سیل زدگان و موکب اربعین، مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون تومان در شهرستان جمع آوری شد، یعنی این آمادگی دارد و تضمین می‌دهم که مردم پیشوا سالانه 2 میلیارد جهت ساخت بیمارستان کمک کنند اما به شرطی که مسئولان ورود کرده و اقدامی در این زمینه انجام دهند.

امام جمعه پیشوا در پایان ضمن تاکید بر اینکه ساخت بیمارستان مستقل نیاز مردم پیشوا است خاطرنشان کرد: توجیه دانشگاه این است از پیشوا تا بیمارستان مفتح ورامین مسافتی نیست در حالی که این موضوع توجیهی ندارد زیرا جمعیت زیاد است و بیمارستان شهید مفتح با توجه به هجمه حضور مردم پاسخگوی مردم ورامین هم نیست بنابراین پیشوا بیمارستان مستقل می خواهد که مجوز آن هم صادر شده و تنها بحث ساخت آن مطرح است که باید عملیاتی شود.

انتهای پیام/220/ز

R7840/P/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۶۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم

به گزارش خبرنگار مهر، خیرالله خادمی امروز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه‌آهن لرستان، اظهار داشت: در حال حاضر سه هزار و ۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در کشور فعال داریم.

وی عنوان کرد: ریل‌های موجود در کشور، ۱۵ هزار کیلومتر است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سال گذشته احداث ۴۷۰ کیلومتر پروژه ریلی در کشور برنامه‌ریزی‌شده بود که از این میزان حدود ۲۴۰ کیلومتر به بهره‌برداری رسید، عنوان کرد: امسال هم برنامه این است که بالای ۲۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در کشور تکمیل و بهره‌برداری شود.

خادمی، ادامه داد: متوسط ساخت ریل در کشور نزدیک ۱۹۰ کیلومتر در سال است، اگر منابع مالی در اختیار قرار گیرد، امیدواریم بتوانیم سالانه ۵۰۰ کیلومتر مسیر ریلی را احداث کنیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های ریلی در نظر گرفته شده، اما این میزان کفاف کار را نمی‌دهد، افزود: بااین‌وجود برنامه ما این است که ۲۴۰ کیلومتر ریل را امسال تحویل بدهیم.

کد خبر 6099634

دیگر خبرها

  • درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟
  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • مناظره نوش آبادی و خزائی در دانشگاه آزاد ورامین-پیشوا برگزار نشد
  • آرمین زارعی در بیمارستان بستری شد
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • آیین تجلیل از معلمان نمونه مرودشت برگزار شد
  • زیرساخت های بیمارستان اعصاب و روان امام رضا(ع) کرمان ایجاد می شود
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ورامین بدون شکایت برگزارشد