Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@16:06:54 GMT

ظرفیت IP استان کردستان توسعه و افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۷۲۴۸

ظرفیت IP استان کردستان توسعه و افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی مخابرات کردستان،  آزاد حکمت با اشاره به اینکه فراهم ساختن شرایط برای دسترسی تعداد بیشتری از مشترکین به سرویس اینترنت مخابرات به صورت آنلاین از اولویت ها و اهداف کاری ما بر اساس اصل مشتری مداری و ارائه خدمات مطلوب تر است، افزود: به همین منظور با افزایش هشت کلاس IP جدید ظرفیت اینترنت استان توسعه وافزایش داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان این مطلب که با توسعه شبکه IP تعداد اطلاعات از نظر کیفیت و پایداری در وضعیت بهتری قرار می‌گیرد و تاخیرها، احتمال قطعی لحظه ای وکوتاه و در دسترس نبودن شبکه کاهش می‌یابد، افزود: با این اقدام که با تلاش همکاران حوزه شبکه دیتا صورت گرفته بیش از دو هزار IPجدید به ظرفیت قبلی اضافه شده است که امکان اتصال و ارائه سرویس اینترنت به طور همزمان فراهم می باشد.

وی از توسعه ظرفیت پهنای باند اینترنت در شهرستان مریوان خبر داد و افزود: با توجه به نیار روز افزون مشترکین سرویسهای دیتا از جمله اینترنت، اینترانت، بسترهای اختصاصی تامین کننده ارتباطات دیتای سازمانی، ظرفیت پهنای باند در این شهرستان به میزان ۲G یعنی دو برابر ظرفیت قبلی افزایش وتوسعه یافته است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اعلام اینکه این بستر توسعه پهنای باند نقاط روستایی شهرستان مریوان را به دنبال داشته است، عنوان کرد: استفاده از ظرفیت ایجاد شده برای تمامی مشتریان مخابراتی شهرها و روستاهای این شهرستان فراهم شده است.

وی توسعه ظرفیت و پهنای باند اینترنت مراکز روستایی را از دیگر فعالیتهای انجام شده اعلام کرد و اظهارداشت: به منظور رشد متوازن ارائه سرویسهای مخابراتی در نقاط روستایی و اجرای برنامه های عدالت محور در این حوزه ،روند افزایش وتوسعه پهنای باند مراکز روستایی استان، همچون گذشته در دستور کار مخابرات منطقه کردستان قرار دارد که در یک ماه گذشته اقدامات چشمگیری صورت گرفته است.

وی توسعه و افزایش پهنای باند در قهر آباد حومه، حاجی عبدل، سیفه تاله، شیپانجو، کاومله، سیانزار و قلیان، قلیچیان، سورین، ماراب، درویان، پشاباد، گلین، اشکفتان را ازجمله اقدامات انجام شده در نقاط روستایی دانست و گفت: ظرفیت دسترسی به اینرنت در این روستاها سه تا پنج برابر ارتقاه یافته است.

حکمت در ادامه برنامه های مخابرات منطقه کردستان در راستای تحقق شعار سال و ترویج رونق اقتصادی را تشریح نمود و یادآور شد: با همراهی و تلاش همه جانبه همکاران منطقه توانسته ایم در چند سال اخیر در این خصوص گام های مثمرثمری برداریم که صرفه جویی در منابع وتجهیزات و استفاده حداکثری از ظرفیت ها وپتانسیل های موجود در منطقه از نمونه هایی است که می توان به اشاره کرد.

وی به تدوین برنامه های کارشناسی شده در حوزه مدیریت شبکه دیتا اشاره کرد وافزود: توسعه و افزایش IP استان از جمله اقدامات مورد نظر است که سالیانه موجب صرفه جویی ۲/۵ میلیارد ریالی در مخابرات منطقه می شود.

مدیرمخابرات منطقه کردستان گفت: نتایج حاصله دراین خصوص می تواند شرایط توسعه بیشتر برای دیگر زیرساخت ها را فراهم آورد.

کد خبر 4786662

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس آنفلوانزا استانداری کردستان بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی ایلام بسیج گرگان هفته بسیج قزوین مجلس شورای اسلامی بیرجند خطبه های نماز جمعه شهرکرد راهپیمایی ویروس آنفلوانزا مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی

مهدی توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد ظرفیت مهم توسعه و رونق اقتصادی در جنوب استان خراسان رضوی و شمال استان خراسان جنوبی را دارا است.

وی خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این فرودگاه بستری برای حمل‌ و نقل هوایی و جابجایی مسافر در ۱۵ شهر پیرامونی آن فراهم آمده است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اظهار کرد: با راه‌اندازی فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد که بعد از ۳۰ سال با پیگیری‌های مجدانه دولت سیزدهم به سرانجام رسید، زمان سفر به تهران به حدود یک ساعت کاهش یافت و آرزوی دیرینه مردم منطقه محقق شد.

وی بیان کرد: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد بعد از فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد و فرودگاه شهدای سبزوار به‌ عنوان سومین فرودگاه تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در خراسان رضوی با ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در خردادماه پارسال افتتاح و از مهرماه به بهره‌برداری رسید.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اذعان کرد: شرکت هواپیمایی وارش با برقراری پروازهای منظم هفتگی در مسیر تهران ـ گناباد ـ تهران طی ۴۰ پرواز بیش از ۳۹۰۰ نفر مسافر را تاکنون جابجا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری فرودگاه گناباد، ساکنین شهرستان‌های جنوب خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی از جمله گناباد، بجستان، بردسکن، خلیل‏‌آباد، قائن، فردوس، خضری و دشت بیاض، سرایان، خواف و... در زمان کمتر از ۲ ساعت می‌توانند به فرودگاه دسترسی داشته باشند، همچنین این زمان برای ساکنان شهرستان کاشمر در فاصله ۱۲۵ کیلومتری گناباد حدود ۷۵ دقیقه است.

توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در ۶ کیلومتری شمال این شهر و در حاشیه بزرگراه گناباد به تربت‌حیدریه احداث شده که دسترسی سریع و آسان و بدون بار ترافیکی یکی از مزیت‌های نسبی آن است.

وی افزود: از جمله امکانات در این فرودگاه برای مسافران، پارکینگ شبانه‌روزی و ساعتی، تاکسی درون‏‎ شهری و برون‏ شهری با قیمت مناسب، اتاق کودک -کافی شاپ و غرفه عرضه سوغاتی و صنایع دستی شهرستان است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد بیان کرد: افزایش تقاضای سفر هوایی و حمایت مردمی، شرط لازم جهت افزایش تعداد پروازها در هفته است که در صورت تحقق آن، با زیرساخت فعلی ظرفیت برقراری پروازها به‌صورت همه‌روزه در مسیرهای مختلف هوایی را دارد.

وی با بیان اینکه مسافران می‌توانند برای خرید بلیت از سایت‌‏های معتبر اقدام کنند، گفت: راه‌اندازی این فرودگاه بستر توسعه و رونق منطقه در زمینه‌های مختلف را افزایش داده است.

مرحله نخست بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی چهارم خردادماه سال گذشته با حضور رییس مجلس شورای اسلامی آغاز شد. برای تکمیل و بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

فرودگاه شهدای گناباد دارای زمینی به وسعت ۲۵۰۰ هکتار و ۲۷۰۰ متر باند به عرض ۶۰ متر است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر تا سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا بیرجند ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد و اکنون به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی بعد از مشهد و  سبزوار، در منطقه جنوب خراسان رضوی فعالیت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!