Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله رئیسی در دیدار با نخبگان و فرهیختگان اصفهان گفت: نگاه امام خمینی(ره) به مردم تشریفاتی نبود و اگر می گفت میزان رای ملت است واقعا معتقد بود، ما هم به این نظر عقیده داریم، رفراندوم پیشکش، باید به نظر مردم توجه شود و مردم غافلگیر نشوند. ‌

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران، نخبگان و اقشار مختلف مردم در اصفهان با بیان اینکه نکاتی که نمایندگان اقشار مختلف بیان کردند، نشان دهنده دغدغه مندی این فرهیختگان است، اظهار کرد: لحن و بیان حضار، لحن دغدغه مندی است و این برای ما فرصت مغتنمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس دستگاه قضا با بین اینکه امروز آن چه در  بیانیه گام دوم انقلاب و بیانیه های رهبر معظم انقلاب بیان شده و برای همه مسئولان چراغ راه است، موضوع عدالت است، عنوان کرد: اجرای عدالت وظیفه همه است و همگان باید در آن سهیم باشند،

وی با بیان اینکه مردم به عنوان ناظر و دغدغه مند باید احساس کنند که در جامعه عدالت اجرا می شود، گفت:این حس باید در جامعه تقویت شود که اگر ببینیم معروفی در جایی ترک می شود یا منکری انجام می شود، احساس مسولیت کنیم.

رئیسی یکی از شاخص های مهم در نظام اسلام را  امر به معروف دانست و گفت: امروز خانواده شهید، دانشجو، استاد دانشگاه، روحانی و نماینده رسانه ها مسائل را می بینند و ناظر هستند و مجموعه این مسائل حس این که در جامعه باید نسبت به دردها دردمند بود، نسبت به دغدغه هه دغدغه مند بود را منعکس می کنند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه روحیه احساس مسئولیت مبارک است و در روایات داریم اگر در جامعه ای روحیه امر به معروف و نهی از منکر نبود آن جامعه مرده است، گفت: فردی که می بیند معروفی ترک شده و منکر انجام می شود و گفت به من ربطی ندارد این فرد طبق روایت مرده است.

وی  با اشاره به موانعی که ممکن است در امر به معروف و نهی از منکر وجود داشته باشد، گفت: شهید کربلا به همه آموخت که باید در این راه خطر پذیر بود و احساس مسئولیت کرد.

رئیسی خاطرنشان کرد: از شاخص های اصفهان شهدای آن است و برخی افرادی که بعد از جبهه در جبهه ایمان قرار دارند چراغ راه برای همه هستند. هیج زمان نباید شهید و شهادت و مقاومت در کشور ما کمرنگ شود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه دادستان در مقابل تضییع حقوق عامه وظیفه دارد و شاید نباید منتظر شکایت کسی شود، گفت: نگاه امام خمینی(ره) به مردم تشریفاتی نبود و اگر می گفت میزان رای ملت است واقعا معتقد بود، ما هم عقیده داریم رفراندوم پیشکش، باید به نظر مردم توجه شود و مردم غافلگیر نشوند. ‌

وی تاکید کرد: مردم باید در جریان باشند. اطلاع رسانی به مردم و اقناع آنها و نقش دادن و محرم دانستن مردم لازم است؛ مهم ترین کارهای کلان کشور با حضور مردم به سرانجام می رسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۷۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت

مدیر کلینیک دیابت پژوهشگاه رویان با بیان اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است و مسؤولان باید به این امر مهم توجه کنند، اظهار کرد: بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر آن است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید.

دکتر اعظم کوه‌کن در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی تقلیل یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این امر مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. قدم اول برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد.  

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم جهت پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام اول، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین قدم، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد.  

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزیش می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است