Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، جعفر خیرخواهان درخصوص کتاب ثروت عمومی شهرها که در حاشیه اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و اقتصاد شهری رونمایی شد گفت: هر شهری برای اینکه بتواند رضایت مردم را جلب کند باید یک سری سرمایه گذاری های داشته باشد

مترجم کتاب ثروت عمومی شهرها گفت: نکته مهم این است که عموما سرمایه گذاری ها دیر بازده هستند اما مدیران شهری توقع بازدهی زودرس دارند و باید کمک کنیم تا مدیران شهری تاب آوری بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کتابخانه چیزی است که یک شهر باید داشته باشد تا بتواند شهروندان را آماده زندگی شهری کرده و رشد دهد

وی ادامه داد: این در حالی است که این نتیجه بخشی حداقل بیست سال زمان می‌برد اما مدیران ما این طاقت را نداشته و توقع دارند اگر امروز کتابخانه می سازند فردای آن روز مشکلات شهر بر طرف شود.

خیرخواهان گفت: سنگاپور در گذشته یک روستا با فرصت شغلی ماهیگیری بود اما تصمیم گیری درست مدیران آن باعث شد تا این روستای یک محصوله امروز به یک کشور بزرگ تبدیل شود.

وی در پاسخ به این سوال که چه می شود که یک شهر رشد می کند و یک شهر درجا می زند گفت: شهرهایی موفق بوده اند و مسیر رشد را پیموده اند که مدیران آنها دارایی های شهرشان را می شناخته اند.

مترجم کتاب ثروت عمومی شهرها گفت: در برخی شهرهایی که رشد داشته اند شاهد آن هستیم که پروژه هایی شکل گرفته و ساخته شده است که چند بعدی بوده اند یعنی تنها یک کارکرد نداشته اند و می توانسته آمد در هر زمان بسته به نیاز شهرها کارکرد خود را تغییر دهند.

هر شهری باید برای پیشرفت به انواع سرمایه گذاری ها و انواع ثروت ها توجه کند. به طور قطع هیچ کس منکر ضرورت توسعه فیزیکی شهرها و ساخت و ساز در شهرها نیست و از آن سو کسی هم حاضر به چشم پوشی از سرمایه اجتماعی و نیروی انسانی نیست.

وی ادامه داد: اگر توسعه فیزیکی صورت نگیرد و برای مثال پل و خیابان ساخته نشود شهروندان چگونه رشد کرده و توسعه پیدا کنند و درست در نقطه مقابل اگر مردم نباشند خیابانها و سایر ساخت و سازها خالی از کاربر می ماند.

نصرتی یکی از کارشناسان حوزه اقتصاد شهری در ادامه این مراسم گفت: اهمیت دارایی های یک شهر از آن جهت مهم است که ما در گذشته بیشتر شاهد آن بودیم که مدیران به بدهکاری های شهر توجه می کردند.

وی افزود: از سال ۲۰۱۵ به موضوع دارایی های شهر توجه شد و در این کتاب به این موضوع اشاره شده است که قرار نیست یک دوگانه داشته باشیم به اسم خصوصی یا عمومی بلکه می تواند یک راه سوم هم داشته باشد که همان دارایی های شهر است.

این کارشناسان حوزه اقتصاد شهری گفت: در این خصوص به دو رویکرد توجه می شود اول اینکه هزینه نگهداری از زیرساختهای کاهش پیدا میکند و دیگری اینکه هزینه بهره برداری از پروژه ها و زیرساختها کاهش پیدا کند.

نصرتی در بخش دیگری از سخنانش درخصوص شهرهای گسترده و شهرهای اختصاصی هم گفت: شهرهای اختصاصی شهرهایی است که متولیان آن اجازه گسترش شهر را نداده و به فکر افزایش کیفیت خدمات ارایه شده اند.

وی افزود البته هزینه زندگی در این شهرها بسیار بالاست و شهری مثل وین نمونه ای از این شهرها به حساب می آید البته باید بدانیم که طیف خلاق و تحصیل کرده به دلیل عدم تمکن مالی بالا شاید نتوانند در این شهرها ساکن شوند.

این کارشناس حوزه اقتصاد شهری گفت: در نقطه مقابل شهرهای گسترده شهرهایی است که بزرگ بوده و علیرغم اینکه کیفیت زندگی در آنها به پای شهرهای اختصاصی نمیرسد اما این فرصت را به مدیران شهری میدهد که از سکونت و حضور نخبگان و تحصیل کرده ها بهره ببرد.

محمود اولاد یکی دیگر از کارشناسان حوزه اقتصاد شهری درخصوص نوع تغییر در نگاه مدیران شهری برای افزایش ثروت های شهر ها گفت: واقعیت این است که شاید نگاه مدیران هم باید تغییر کند اما باید اولا به این سوال پاسخ بدهیم که مدیران ما چقدر مدیر شهری هستند.

وی ادامه داد امروز در کشور ما مدیریت یکپارچه شهری نداریم زیرا در خارج از کشور تمام موضوعات یک شهر از پلیس تا اورژانس زیر نظر مدیریت شهری اداره می شود.

اولاد گفت: از سوی دیگر ما نوع قانونگذاری هایمان ملی است و همین امر باعث می شود یک مدیر شهری قدرت مانور و جا به جایی نداشته باشد و دست و پایش بسته باشد.

این کارشناس حوزه اقتصاد شهری افزود: واقعیت ماجرا این است که قرار نیست و اصلا نمی شود که فرض کنیم هر مدیر شهری این کتاب را خواند بتواند فردا مو به مو آن را اجرا کند.

وی ادامه داد یکی از نکاتی که باید همه ما آن را بپذیریم این است که متأسفانه امروز شهرداری ها در کشور ما وابسته به درآمدزایی از حوزه ساخت و ساز است و حول و حوش عوارض گیری و شهر فروشی می گذرد.

اولاد گفت: طبیعی است که شهرداری برایش راحت تر است که به جای آنکه برود از ۵ میلیون نفر عوارض بگیرد بیاید و از ۴۰ هزار نفری که ساخت و ساز انجام می دهند آن عوارض را بگیرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهرها اقتصاد شهری ثروت شهرها رونمایی از کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۸۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاههای اجرایی استان که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، از تلاش‌ها و فعالیت‌های فکری و رسانه‌ای روابط‌عمومی‌های استان قدردانی و اظهار کرد: روابط عمومی پل ارتباطی سازمان با افکار و تمایلات مخاطبان جامعه است.

وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی‌ها در دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بسیار پیچیده است، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم در تعریف روابط عمومی موفق و پویا به آن نقطه اصلی و هدف غایی دست‌یابیم که جامعه مخاطب آن سازمان را نسبت به خبرها و مطالبی که در آن بستر منتشر می‌کنیم قانع و ترغیب به پیگیری آن مطلب کنیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط عمومی پل ارتباطی یک سازمان با افکار، نگرش‌ها و تمایلات و سلائق مخاطبان خاص و عام یک جامعه است، تصریح کرد: بازخورد اقدامات سازمان به مدیران و مسوولان و از طرفی اقناع و ترغیب مخاطبان به منظور مشارکت همه جانبه و ایجاد سرمایه اجتماعی، ایجاد انگیزه و پیوند مدیران با مخاطبان است.

رمضانی با اشاره به اینکه هیچ سازمانی بدون روابط عمومی غنی و قوی، به اهداف خود نمی‌رسد، افزود: در این فضای جنگ رسانه‌ای، ادراکی و حرفه‌ای که در تمام دنیا جریان دارد اقناع سازی مخاطب تاثیر فوق‌العاده مهمی دارد و چنین رویه‌ای بسیار ماموریت سخت و از جمله رسالت بارز مسئولین روابط عمومی‌ها است.

وی امیدآفرینی، اقناع و اعتمادسازی را ازوظایف مهم روابط‌عمومی‌ها برشمرد و افزود: کار تبیینی در قالب مسئولیت روابط عمومی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب سخت‌تر از دیگر نقاط دنیا است چراکه ما نظامات رقیبی داریم که مانع از دیده‌شدن کارهای ما می‌شوند و نمی‌خواهند جامعه ما امیدوار شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: امید کلیدواژه زنده بودن و پویایی هر جامعه‌ای است اگر امید از آحاد مردم سلب شود آن جامعه به مقصد نامعلومی سوق داده می‌شود.

رمضانی یاد آور شد: جایگاه روابط عمومی‌ها باید به خوبی درک شود که متاسفانه در این زمینه ضعف‌هایی در سطح کشور و به تبع استان داریم که بایستی برطرف شود.

وی سنجش و ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌ها توسط کارشناسان، اساتید دانشگاهی، نخبگان و صاحب نظران کارآمد در حوزه رسانه را الزامی دانست و گفت: برخی روابط عمومی‌ها در نظر خود احساس می‌کنند که خبرهایشان مخاطب دارد اما متاسفانه بسیار بی‌کیفیت، بدون مهارت و ناشیانه در حد کلمات تکراری و بسیار مبسوط و بدون توجه به عناصر خبری فقط برای رفع تکلیف، منتشر می‌کنند.

رمضانی تاکید کرد: دانش روز و تکنولوژی باید در ارتقاء عملکرد روابط عمومی‌ها بکارگیری شود و این قشر فرهیخته باید با جامعه هدف ارتباط موثر داشته و همچنین در معرفی سازمان مطلوب عمل کند.

وی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی‌ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی با استفاده از ابزارها و فعالیت‌های خاص حرفه‌ای به ایجاد سازش و تفاهم بین سازمان و گروه های مخاطب دست می‌یابد و از رهگذر این گونه فعالیت‌ها می‌تواند فرهنگ صحیح و پویا را تبلیغ کند.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با ذکر اینکه روابط عمومی‌ها بازوان اصلی مدیران دستگاه‌ها هستند، افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی از رسالت واقعی خود دور شده است و باید در مورد نفوذ اجتماعی و خبرهایی که در حوزه روابط عمومی تهیه می‌شود کار آماری به صورت جدی با درنظرگرفتن کمیت و دقت انجام شود و بررسی کنیم تا پوشش این اخبار در جامعه چه میزان تاثیر گذاری داشته است.

گفتنی است، در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نظرات و راهکارهای اعضای جلسه پیرامون برگزاری همایش روز گرامیداشت روابط عمومی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

این همایش یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در استاندار ی و با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان برگزار می‌شود.

کد خبر 6092619

دیگر خبرها

  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • دریا منبع قدرت و ثروت است/ ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است