Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، مسعود طاهری لاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد در ابتدای این کارگاه در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد استان با بیان اینکه توسعه هر کشور مرهون توسعه علمی آن است، افزود: در کشورهای پیشرفته دنیا که در تولید علم سرآمد هستند بین توسعه علمی و تولید فناوری ارتباط مستقیم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه اقتدار کشورها، اقتدار علمی آنهاست، اظهارداشت: سیاست کشور مرجعیت علمی در دنیاست، به همین منظور حرکت برای کسب مرجعیت علمی، موضوعی که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید داشته و در این باره فرموده اند: کشور باید در علم و دانش در رتبه اول جهان قرارگیرد.

طاهری لاری با بیان اینکه در راستای بحث تمدن سازی و اجرای بیانیه گام دوم انقلاب و تولید علم، دانشگاهها در صدر هستند، گفت: ازاین رو دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه کرسی های نظریه پردازی و ترویجی وارد شده تا چندین نظریه بومی داشته باشیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد ادامه داد: با حمایت و سیاست گذاری های دانشگاه در استان می توان از ظرفیت و توانمندی اساتید علاقمند ومتخصص در راستای توسعه و گسترش علم و دانش بهره ببریم.

حجت الاسلام جواد مهدوی نسب مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در ادامه با تاکید بر اینکه در مباحث علمی نیازمند زایش و نوآوری هستیم، افزود: گاهی در مباحث علمی احساس فرسودگی و جا زدگی می کنیم که نوآوری علمی راه رهایی از این فرسودگی است.

وی ادامه داد: برای تحقق نوآوری، یک رویش جدید و حرکت انقلابی برای اساتید دانشگاه ضروری است.

مهدی انتظاری معاون علمی دبیرخانه هیأت حمایت و مدیر امور کرسی های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه با معرفی ساختار هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، ویژه هنر، علوم انسانی و معارف دینی و چارچوب اجرایی آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی، حمایت از افراد صاحب ایده و نظریه را مهمترین هدف این هیأت معرفی کرده و گزارشی از عملکرد آن را ارائه کرد.

وی با تفکیک کرسی های علمی به دو دسته کرسی های تخصصی و ترویجی؛ کرسی های نظریه پردازی ، نو آوری و نقد را از انواع مختلف کرسی های علمی؛ و عرضه و نقد دیدگاه علمی و مناظره را انواع کرسی های ترویجی برشمرد.

معاون علمی دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی از حمایت های حقوقی و مالی، حمایت های علمی و حمایت های ترویجی و اجتماعی صاحبان ایده در این مرکز خبر داد و افزود: ترویج فضای گفتگو و نقد در جامعه علمی، کمک به بسط و توسعه فضای گفتگو و تمرینی برای نظریه پردازی مهمترین اهدافی است که در کرسی های ترویجی آن را دنبال می کنیم.

دراین نشست محمدرحیم عیوضی استاد گروه علوم سیاسی و آینده پژوهی و تولید علم دانشگاه شاهد در رابطه با «کرسی های نقد، مناظره، نظریه پردازی » مطالبی ارائه کرد.

در این نشست اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی به طرح سئوالات خود در خصوص کرسی های نظریه پردازی و ترویجی پرداختند.

231 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی مشهد کارگاه روش شناسی کرسی‌های نظریه پردازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مشهد کارگاه روش شناسی کرسی های نظریه پردازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۱۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به‌مناسبت هفته معلم مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با حضور در کلاس‌های آموزشی دانشگاه و مدارس سما این روز را به استادان و معلمان تبریک گفتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در بازدید از کلاس‌های درس استادان این دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله مطهری با اهدای یک شاخه گل از تلاش‌های آنان در ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان تقدیر کرد.

همچنین سیدمحمد جوادموسوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمردر بازدید از ۶ مدرسه سمای کاشمر از تلاش‌های مدیران، آموزگاران و عوامل اجرایی این مدارس تقدیر کرد.

وی در نشست‌های صمیمانه جداگانه با مدیران و دبیران مدارس ضمن تبریک و پاسداشت هفته معلم به رسالت آنان اشاره کرد و ادامه داد: اکنون بیش از هر زمان دیگری نقش ما استادان و معلمین برای تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی و شناختی دشمن اهمیت یافته و استادان باید در این برهه حساس برای رهایی از مشکلات با عزمی الهی و جهادگونه، ضمن امیدآفرینی در جامعه به‌منظور تقویت روحیه خودباوری و به ثمر رساندن استعداد‌های نوجوانان وجوانان این مرز و بوم، بیش از پیش نقش‌آفرینی کنند و در ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام جدی ورزند.

همچنین همزمان با سالروز شهادت آیت‌الله مطهری و هفته پاسداشت مقام استاد و معلم در حمایت از استادان و دانشجویان بعضی از دانشگاه‌های آمریکا و اروپا که مورد ضرب و شتم و خورد پلیس قرار گرفتند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر میزبان دانشجویان این واحد در تریبون آزاد با موضوع توهم توطئه بود.

در این مراسم مسئول بررسی و پیگیری ناحیه بسیج دانشجویی استان خراسان‌رضوی، استادان و دانشجویان در مقابل ساختمان آموزشی دانشگاه حضور داشتند و دانشجویان و استادان و میهمان ویژه به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون مسائل روز، جهاد تبیین و برخورد پلیس آمریکا و بعضی کشور‌های اروپایی با دانشجویان در دانشگاه‌ها پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در این مراسم با بیان حدیث «منْ وقر عالماً فقدْ وقر ربّه» (هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است) از امام علی‌علیه‌السلام گفت: روز معلم یادآور ایثار، مجاهدت و تلاش بزرگانی است که پویایی اندیشه‌شان به تأسی از اسوه اخلاق و مکارم ایران اسلامی، استاد شهید مرتضی مطهری در جای جای این سرزمین طنین‌انداز شده و نقش والای استادان و معلمان توسعه و تعالی کشور و تربیت نخبگان به‌عنوان میراث گرانبهای انبیا و اولیای الهی در همه ادوار شایسته تکریم و سپاس است.

جوادموسوی تبیین کرد: بدون تردید عملیات «وعده صادق» نماد قدرت علمی استادانی است که با وجود تحریم‌ها و مزاحمت‌های رژیم صهیونیستی و ترور دانشمندان ایرانی توانستند با ایمان راسخ و با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی قدرت علمی و فناوری خود را به رخ جهانیان بکشانند.

وی تشریح کرد: این روز‌ها صدای بیداری از استادان و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی نیز شنیده‌ می‌شود و آنان که بیداری انسان را تاب ندارند، می‌خواهند با ظلم و خشونت آن را بخوابانند، در صورتی که این طوفان با این جنایت‌ها از بین نمی‌رود و طوفان‌الأقصی تبدیل به طوفان الاحرار شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر متذکر شد: رسالت استادان و معلمان بیش از هر زمان دیگری برای تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی و شناختی دشمن در این زمان اهمیت یافته و در این برهه حساس برای رهایی از مشکلات باید با عزمی الهی و جهادگونه، ضمن امیدآفرینی در جامعه، به‌منظور تقویت روحیه خودباوری و به ثمر رساندن استعداد‌های جوانان این مرز و بوم، بیش از پیش نقش‌آفرینی کنیم و در ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام جدی ورزیم.

جوادموسوی یادآور شد: خداوند متعال توفیق خدمت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر را به ما ارزانی داشته که افتخار ارزشمند آن در سایه جهاد علمی استادان و معلمان فرزانه رقم خورده و با افتخار در سال مزین به شعار «جهش تولید؛ با مشارکت مردمی» این مسیر روشن را ادامه خواهیم داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود