Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون شهردار و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های اقتصادی شهرداری مشهد هدف از برگزاری اولین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصاد شهری را انعقاد قراردادهای جدید، به‌خصوص در حوزه غیرساختمانی، عنوان کرد.

اژدر اژدری در حاشیه مراسم افتتاحیه اولین «نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصاد شهری» که در نمایشگاه بین‌اللملی برگزار شد، اظهار کرد: امروز در کنار بازدیدهای عموم از نمایشگاه، دو رویداد خاص شامل برگزاری پنل‌های تخصصی نیز خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع پنل اول به تامین مالی پروژه‌های شهری با حضور مدیران ارشد بازار سرمایه اختصاص دارد و در پنل دوم نیز به مولدسازی دارایی‌ها با حضور مدیرکل وزارت اقتصاد و اعضای شورای اسلامی شهر خواهیم پرداخت.

اژدری با اشاره به رونمایی از کتاب ثروت عمومی شهرها، ادامه داد: امیدواریم نمایش دستاوردها در این نمایشگاه با انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید، به‌خصوص در حوزه پروژه‌های غیرساختمانی و تامین مالی پروژه‌ها، منجر شود.

وی افزود: میادین و ایجاد فروشگاه‌ها، مکانیزه‌کردن پل‌های عابرپیاده، تابلوها، اکرن‌های شهری و... نیز از جمله فرصت‌های سرمایه گذاری هستند که باید برای جلب سرمایه‌گذار تدابیر لازم اندیشیده شود.

معاون خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد:

رفع موانع جذب سرمایه‌گذار خارجی رویکرد شورای پنجم شهر مشهد است

در بخش دیگری از این رویداد، مهدی یعقوبی، اظهار کرد: رویکرد مدیریت شهری و شورای شهر آن است که تا حد توان بتوانند موانع جذب سرمایه‌گذار خارجی را مرتفع کنند و جذب سرمایه‌گذار خارجی را تسهیل بخشند.

معاون خدمات و محیط‌زیست شهری شهرداری مشهد افزود: درواقع در حوزه قوانین و آیین‌نامه‌های محلی پیشنهادات به سمت رفع موانع سرمایه‌گذاری است و معاونت اقتصادی شهرداری نیز در این مسیر گام‌های موثری برداشته است تا در صورت امکان مصوباتی به منظور کاهش بوروکراسی اداری از شورای شهر اخذ شود تا بستر برای جذب سرمایه‌گذار خارجی فراهم شود.

وی ادامه داد: ثبات اقتصادی یکی از مقولات مهمی‌ست که بایستی در جذب سرمایه‌گذار خارجی در کانون توجه قرار گیرد؛ درواقع ما باید به سرمایه‌گذار خارجی اطمینان خاطر دهیم که سرمایه آنان تحت هیچ شرایطی دچار خدشه نخواهد شد و خللی در سود سرمایه‌گذار ایجاد نمی‌شود.

وی یادآور شد: البته ناگفته نماند از یک‌سو سرمایه‌گذار خارجی باید با یک تیم کارشناسی قوی به حوزه سرمایه‌گذاری ورود پیدا کند و از سوی دیگر، ما نیز ما باید بتوانیم قوانین را به سمت‌وسویی سوق دهیم تا حمایت از سرمایه‌گذار خارجی صورت گیرد.

معاون خدمات و محیط‌زیست شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: قطعاً ضرورت برگزاری نمایشگاه‌های جذب سرمایه‌گذاری انکارناپذیر است. شهرداری برای نخستین‌بار نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری اقتصاد شهری را برگزار کرده که خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از این نمایشگاه صورت گرفته است.

یعقوبی ادامه داد: آن چه که مسلم است، ظرفیت شهر مشهد در جذب سرمایه‌گذار بسیار فراتر از این است که یک‌سری از فرصت‌ها در این نمایشگاه به منصه ظهور رسیده است؛ به طور مثال در حوزه خدمات شهری نیز فرصت‌های بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری در بوستان‌ها وجود دارد که سرمایه‌گذاران می‌توانند با توجه به علاقه‌مندی خود به این حوزه‌ها ورود پیدا کنند.

معاون خدمات و محیط‌زیست شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه‌گذاران خارجی خوبی در حوزه خدمات شهری حضور دارند؛ به طور مثال توسعه بوستان باغ گیاه‌شناسی‌مان با کمک سرمایه‌گذار خارجی صورت گرفته است و خوشبختانه  مشکل خاصی در این حوزه وجود ندارد.

وی تصریح کرد: معاونت خدمات شهری اختیاراتی را از معاونت اقتصادی اخذ کرده تا بتواند سطحی از این اعتبارات را تکمیل کند، در همین راستا مشاور‎هایی را به کار گرفتیم و در یک‌سری از بوستان‌هایمان نقشه راهی را برای ما تعیین کرده‌اند و مشخص شده است که از هم‌اکنون تا چند سال آینده، چه فضاهای شهری برای سرمایه‌گذاری وجود دارد و هر سرمایه‌گذار با چه اولویت‌ها و قابلیت‌هایی می‌تواند وارد عرصه سرمایه‌گذاری شود.

یعقوبی عنوان کرد: تمامی فعالیت‌های اقتصادی از طریق معاونت اقتصادی هدایت می‌شود و معاونت خدمات شهری به دلیل حجم بالای فعالیت در حوزه تخصصی خود ورود پیدا می‌کند؛ به طور مثال، اگر سرمایه‌گذاری تمایل دارد نسبت‌به نصب تلکابین اقدام کند، مقدمات اولیه کار با حضور نماینده معاونت اقتصادی در حوزه خدمات شهری انجام می‌شود و نهایتاً کار در مرحله نیمه‌نهایی امور توسط حوزه خدمات شهری تداوم می‌یابد.

معاون خدمات و محیط‌زیست شهری شهرداری مشهد افزود: هر چند در گذشته سرمایه‌گذاران داخلی تمایلی به سرمایه‌گذاری در سطح شهر مشهد نداشتند، در حال حاضر این سرمایه‌گذاران رغبت پیدا کردند تا در برخی از پروژه‌های شهری سرمایه‌گذاری کنند.

یعقوبی عنوان کرد: به نظر بنده، حوزه معاونت خدمات شهری یکی از حوزه‌های شاخص اقتصادی است که مبحث ایجاد زباله‌سوزها یکی از بزرگترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری است که مصوبات آن از شورای شهر اخذ شده است. درواقع، این حوزه رقم کلانی را در کارنامه حوزه معاونت اقتصادی به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر احداث بوستان‌ها، احداث شهربازی، تله‌کابین و فرصت‌های کوچک‌تر دیگری در حوزه خدمات شهری وجود دارد که می‌تواند سرمایه‌گذار نسبت‌به سرمایه‌گذاری در این حوزه اقدام کند. به طور مثال، اگر ما بتوانیم بوستان «چهل‌بازه» را در قالب یک‌سری اهرم‌های تسهیلی احداث کنیم، برای پیاده‌سازی آن بالغ‌بر چند هزار میلیارد تومان طرح از میدان نمایشگاه تا میدان قائم اعتبار نیاز است که رقم بسیار کلانی است که اعتبارات شهرداری کفاف پیاده‌سازی چنین طرحی را نمی‌دهد؛ لذا اگر سرمایه‌گذاری با توجه به کاربری‌های خوب این بوستان به این حوزه ورود پیدا کند، می‌تواند بسیار سریع به بهره‌برداری برسد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری مشهد نمایشگاه بین المللی مشهد توسعه اقتصاد شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد

استاندار لرستان در بازدید از هتل صخره‌ای به‌عنوان قدیمی‌ترین پروژه شهر خرم‌آباد، ضرب‌الاجل از سرگیری هرچه سریع‌تر عملیات ساخت این هتل را صادر کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، پروژه هتل صخره‌ای خرم‌آباد به‌عنوان کلیدی‌ترین پروژه گردشگری لرستان سال 1378 در زمینی به‌مساحت 7 هزار و 800 مترمربع کلنگ‌زنی شد.

این پروژه بنا بود زمینه اشتغال بیش از 100 نفر را ایجاد و خلأ نبود مکان‌های اقامتی مناسب برای گردشگران در لرستان را پر کند، اما اکنون با گذشت 24 سال همچنان در هاله‌‌ای از ابهام است.

سرمایه‌گذار سابق هتل صخره‌ای خرم‌آباد در 25 اردیبهشت‌ 1394 در جلسه کارگروه گردشگری لرستان با بیان اینکه عده‌ای مانع تکمیل هتل هستند، گفت: باوجود مشکلات هفته دولت سال جاری هتل صخره‌ای خرم‌آباد گردشگر می‌پذیرد.

وی در این جلسه در رابطه با استخدام نیرو در این مجموعه نیز افزود: تا کنون 412 نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از بین ثبت‌نام‌کنندگان 170 نفر پس از آزمون و مصاحبه استخدام می‌شوند.

قدرت‌الله شمسی، نماینده وقت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان، سال 1395 در مرکز جذب و سرمایه‌گذاری لرستان از واگذاری روژه هتل صخره‌ای به سرمایه گذار جدید خبر داد و عنوان کرد: بانک عامل این پروژه را به‌علت معوقات بانکی به مزایده گذاشت و این پروژه به سرمایه گذار جدید واگذار شد.

بلاتکلیفی در آزمون استخدامی هتل صخره‌ای

محمد اصلانی، معاون عمرانی وقت استانداری لرستان، نیز دراین‌رابطه بیان کرد: سرمایه‌گذار جدید محدودیت منابع مالی ندارد و تا سال آینده آن را به اتمام می‌رساند.

اما این همه ماجرا نبود و پس از واگذاری هتل صخره‌ای به سرمایه‌گذار جدید عده‌ای از افراد که برای شرکت در آزمون استخدام این هتل ثبت‌نام کرده بودند نسبت به بلاتکلیفی خود اعتراض کردند.

سرمایه گذار سابق گفته بود طی فراخوان سال 1394 نزدیک به 380 نفر برای استخدام در هتل صخره‌ای ثبت‌‌نام کردند و 9 میلیون تومان به‌حساب شرکت واریز شد که هنوز هم دست‌نخورده باقیمانده است و متقاضیان هم بهتر است از طریق سرمایه‌گذار جدید پیگیر موضوع باشند.

این در حالی بود که سرمایه‌گذار جدید با رد این ادعا و با بیان اینکه هیچ مدرکی از افراد ثبت‌نام‌شده برای به‌کارگیری در هتل نزد ما نیست گفته بود که ما هنوز نتوانسته‌ایم راه دسترسی هتل را درست کنیم و چگونه می‌توانیم استخدامی در هتل داشته باشیم؟!

پس از گذشت 15 سال از عمر پروژه و بلاتکلیف ماندن هتل صخره‌ای مدیر کل وقت میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان بیستم خرداد 1395 با اشاره به طولانی‌شدن روند ساخت هتل صخره‌ای گفت: این پروژه به یکی از نمادهای توسعه نیافتگی تبدیل شده است، ولی در بهار 96 گردشگر می‌پذیرد.

وعده‌ای که هرگز عملی نشد

و اما سید موسی خادمی، استاندار اسبق لرستان، نهم آبان ماه 1396در جریان بازدید از واحدهای اقتصادی و پروژه‌های در حال اجرای خرم‌آباد پروژه هتل صخره‌ای را یکی از نمادهای ناراحت کننده کار گردشگری در لرستان دانست و تصریح کرد: این پروژه باید هرچه سریع‌تر توسط سرمایه‌گذار در بازه زمانی معقولی تعیین‌تکلیف شود.

پس از انتشار گزارش‌ها و پیگیری‌های متعدد خبرگزاری تسنیم در ارتباط با هتل صخره‌ای، سید امین قاسمی، مدیرکل اسبق میراث فرهنگی لرستان، 26 مردادماه سال 1399 در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم تأکید کرد: ساخت هتل صخره‌ای از همان ابتدا بدون پیش‌بینی راه دسترسی شروع شده‌است.

وی افزود: واقعیت این است با گذشت 24 سال از عمر پروژه هتل صخره‌ای عزمی در سرمایه‌گذار برای رفع مشکلات این پروژه دیده نمی‌شود.

گودرز امیری، معاون عمرانی استاندار اسبق لرستان، نیز در ادامه این گفت‌وگو با بیان اینکه سرمایه‌گذار هتل صخره‌ای پای‌کار نیست، عنوان کرد: سرمایه‌گذار باوجود تصرف غیرمجاز، قیمت کارشناسی زمین برای راه دسترسی را قبول ندارد.

البته این صحبت‌های معاون عمرانی و مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان در حالی مطرح شده بود که بارها نسبت به حضور نیافتن سرمایه‌گذار در جلسات بررسی و حل مشکل هتل صخره‌ای انتقاد کرده‌ و گفته‌ بود سرمایه گذار به دنبال بهانه‌ای برای کار نکردن است.

5هزار متر زمین برای راه دسترسی هتل

پرحاشیه‌ترین پروژه شهری خرم‌آباد سال 1400 باز هم خبر ساز شد و به گفته مدیرکل دفتر جذب و سرمایه گذاری لرستان 5 هزار متر زمین راه دسترسی هتل با قیمت کارشناسی در قالب اجاره به شرط تملیک پنج ساله در اختیار سرمایه گذار قرار گرفت.

آخرین تلاش‌های دولتمردان دولت تدبیر و امید در لرستان برای مسن‌ترین پروژه شهری خرم‌آباد که خود مثنوی هفتاد من کاغذ است به نتیجه نرسید تا اکنون با ورود ابوطالب شفقت به استانداری لرستان امیدها به احداث آن زنده شود.

ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، با بیان اینکه جمهوری اسلامی به‌سمت خصوصی‌سازی و تقویت نقش مردم در حوزه اقتصادی پیش می‌رود، گفت: مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم به‌عنوان بخش خصوصی تأکید دارند تا شاهد تقویت استان‌های مختلف به‌ویژه در حوزه اقتصادی و معیشتی باشیم.

وی در حاشیه بازدید از هتل صخره‌ای خرم آباد، با تاکید بر اینکه باید اصول فرهنگی مبتنی بر هر منطقه حفظ شود افزود: روند تکمیل هتل صخره‌ای باید از امروز آغاز شود.

استاندار لرستان تاکید کرد: مدیران ذی‌ربط مسئول کنترل فضای بیرونی معماری ساختمان‌ها هستند و ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای سخن بگویند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان نیز در این بازدید تصریح کرد: ایجاد راه دسترسی و فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای تکمیل روند هتل صخره‌ای خرم‌آباد ضروری است.

احمدرضا دالوند بیان کرد: موضوع اختلاف‌نظر بین شهرداری و سرمایه‌گذار هتل برطرف شده‌است و مانعی برای ادامه کار وجود ندارد.

گزارش از پگاه دالوند

فیلم از رضا قبادی

انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان
  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)