Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-وزیر بهداشت و درمان با اشاره به اینکه طبق برآورد ما آنفولانزا از هفته آینده رو به نزول خواهد بود، گفت: حدود ۸ هزار و ۱۰۰ تخت جدید به تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه خواهد شد.

سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از بیمارستان شهید ستاری قرچک، اظهار داشت: بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک به‌هرحال با یک نحوه مدیریت جدید اداره می‌شد و کمکی از برون‌سپاری به بانک پاسارگاد که در مجموعه مشکلاتی وجود دارد که مقداری از این مشکلات به گذشته برمی‌گردد و مقداری هم شاید به شیوه مدیریتی است که باید تغییراتی در آن ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما مشکلاتی که است را ارزیابی می‌کنیم و این بیمارستان مشکلی که داشت در بحث سی‌تی‌اسکن بود که قرار شد در اسرع وقت مجوز این کار را صادر کنیم و مشکلات دیگری که قطعاً رفع‌ورجوع خواهد شد به‌زودی برطرف خواهد گردید.

نمکی گفت: طبق روال همیشگی، مسائل و مشکلاتی که از طریق همکاران در بیمارستان‌ها گزارش می‌شود را جمع‌بندی و دستورات لازم را اتخاذ می‌کنیم که کمکی برای برطرف شدن مشکلات مردم باشد.

وزیر بهداشت و درمان ابراز داشت: تا آخر سال حدود هزار پروژه جدید را افتتاح خواهیم کرد و ما هر هفته ۵۰ پروژه را با همه سختی‌ها و مشکلات اعتباری که امسال به دلیل ذیل منابع و تحریم داشتیم با لطف خدا به بهره‌برداری خواهیم رساند و حدود ۸ هزار و ۱۰۰ تخت جدید به تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه خواهد شد که این اولین سالی است که ما می‌توانیم ۸ هزار و ۱۰۰ تخت به تخت‌های بیمارستان‌های کشور با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه به بهره‌برداری برسانیم.

وی با اشاره شیوع بیماری آنفولانزا در کشور، بیان کرد: بیماری آنفولانزا در کشور یک پیک جدیدی را در پاییز پیداکرده است که ما هرساله تقریباً شاهد پیک پاییزه آنفولانزا بودیم، فرق پیکی که امسال با خیزی که آنفولانزا در سال‌های قبل داشته است این است که ما در سال ۱۳۹۴ شیوع ویروس سرکش و مهاجم H1N1 را داشتیم که به‌هرحال تعدادی مرگ‌ومیر داشته است که یکی از نشانه‌های آن ابتلا سخت به عفونت تنفسی است.

این مسئول افزود: در سال‌های ۹۵ تا ۹۷ آنفولانزا از پیک H3N2 بوده است که کمتر مهاجم بوده اما امسال کل منطقه شرق مدیترانه، ایران، کویت، عمان و بحرین و تقریباً این پیکی که حتی اروپا را هم گرفتار می‌کند در ایران دو هفته زودتر اتفاق افتاده است.

نمکی تأکید کرد: خوشبختانه این پیک در حال مهار شدن است، علی‌رغم اینکه ویروس H1N1 از سال ۹۴ هم مهاجم‌تر و هم کشندگی بالاتری دارد ولی خوشبختانه میزان مرگ‌ومیر ما نسبت به سال ۹۴ کمتر بوده است که گزارش آن در پایان هر هفته به استحضار مردم می‌رسد.

وزیر بهداشت و درمان در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تمهیداتی که اندیشیده شده است و آموزشی که مردم بزرگ‌ترین عامل پیشگیری از این بیماری است خیلی کمک می‌کند تا دچار این بیماری نشوند و داروی این بیماری به‌اندازه کافی در تمام مراکز درمانی و بهداشتی و حتی به بخش‌های خصوصی هم ارسال کردیم و طبق برآورد ما این پیک آنفولانزا از هفته آینده رو به نزول خواهد بود.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار کرد: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا